+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Zwarte Woud

Cor v.d Zanden

29-08-2019

Geweldig hotel zeer goed en lekker eten, kamers netjes en schoon, ontbijt zeer goed.

Routes geweldig mooi, en goed.

Onze volgende reis zeker weer bij, Horizon motorreizen 

Gr Cor

Groepsreis Vercors

Erik Visser

27-08-2019

Fijn hotel, prachtige routes, goede sfeer , kortom ; genoten !!!

Normandië

Guus van Sluijsveld

26-08-2019

Samen met een vriend de individuele reis gemaakt naar Normandië en via de route Liberté naar Bastogne. Veel indrukken opgedaan en zoals altijd te weinig tijd om alles te bezoeken. Wel verschillende invasie stranden gezien en verschillende musea bezocht.

De hotels waten goed tot zeer goed. De afstanden op sommige dagen wel wat lang. De reis is zeker de moeite waard, zeker als je geïnteresseerd bent in de indrukwekkende wijze waarop de geallieerden onze bevrijding hebben bevochten.

Week geluk met het weer gehad waardoor we de erg afwisselende routes hebben kunnen rijden. Het was zeker weer een Horizon reis van topkwaliteit.

Berg & Bochten Training Gevorderd Luxemburg

Corrie Smits

24-08-2019

Wederom een uitstekende training onder leiding van René en Chris. 

Een mooie, leerzame en aanvullende training. Onontbeerlijk om deze gevorderde training te volgen zonder de noodzakelijke kennis van de basistraining. Om de focus volledig te kunnen leggen op het betere motorrijden moet je toch echt de basiskennis in huis hebben. Dat maakt het voor jezelf en de overige deelnemers allen maar aangenamer. 

Wederom een leuke en gezellige groep maar helaas wat uiteenlopende inzichten en rijervaringen. 

Hotel uitstekend, optimale gastvrijheid en een prima ligging. 

Hopelijk komt er nog eens een extra aanvullende training, aansluitend op de gevorderden training. Met dien verstande dat zowel basis als gevorderde training voorafgaande een “must” zijn. 

Corrie Smits

 

Groepsreis Zwarte Woud

Stefan

17-08-2019

Onze eerst groepsreis met Horizonmotorreizen is erg goed bevallen. Gezellig gezelschap en een erg goed hotel. Alles goed verzorgd en zeker zo belangrijk, hele mooie routes met hele mooie uitzichten. Voor herhaling vatbaar. 

Groepsreis Moskou

Harrie Nillesen

17-08-2019

Onze tweede Horizonreis deze zomer: Eerst naar de Noordkaap, nu naar Moskou. Het kwam overeen met onze verwachtingen. Vergeleken met Noorwegen was de natuur veel minder indrukwekkend. De routes waren doorsnee, de wegen in het oosten waren slecht tot redelijk, sommige hotels niet te vergelijken met onze westerse standaard, het eten was sober en werd in een razend tempo opgediend. De grensovergang met Rusland was een unieke ervaring. Al die dingen maakten deze reis avontuurlijk en uniek en een aanrader voor iedereen. 

Pyreneeën

Gerrit Grootkarzijn

17-08-2019

Mooie omgeving mooie routes, soms wat slechte wegen maar genoten. Perfecte service in hotel. Is echter geen echt motorhotel veel families slecht twee andere motorrijders.

Maar dat mocht de pret niet drukken we hebben genoten. 

Groepsreis Zwarte Woud

Ammy van Bedaf

13-08-2019

Dit was mijn eerste Horizonreis.
De routes waren enorm mooi. 
Met een reisgezelschap bestaande uit gelijkgezinde motorliefhebbers en met de vrijheid en blijheid die een groepsreis biedt, heb ik enorm genoten. 
Reisleider Mick was enthousiast en behulpzaam. 
Mijn eerste kennismaking met Horizon Reizen was ronduit goed. 
Dit is dan ook zeker niet mijn laatste rit met Horizon reizen. 
Een minpunt vond ik de kerk die nabij het hotel stond en ook 's nachts ieder kwartier van zich liet horen. Ik had een kamer aan de kerkkant. Het raam dicht doen was qua hitte ook geen optie. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Ron Soerink

13-08-2019

ik heb er nog geen ervaring met dit soort reizen. Ik reis alleen en daarom moet ik een toeslag van 50% betalen. Jammer maar dit wordt me echt te gek.

Luxemburg

Jaco Vink

12-08-2019

Het was onze eerste reis naar het buitenland en het was in één woord; geweldig.

Het hotel is uitstekend, zowel qua kamer als wel het eten. Het diner is van uitzonderlijke klasse. De hoteleigenaren zijn ontzettend vriendelijke en zeer behulpzaam.

Tip voor deze motorvakantie; weinig benzinepompen op de routes in Luxemburg en dichtstbijzijnde benzinepomp is op ruim 10 kilometer van hotel. Wellicht die op de route aan te geven ?

Groepsreis Zwarte Woud

Ben v.d. Hoff

12-08-2019

Verr....., lijkt de Horizon Vogezenreis van juni dit jaar wel (terechte aanrader!). Ik herken enkele punten, toen in de regen, nu gelukkig in de zon. Toch niet de verkeerde route geladen? Na een mooie tijd in de Vogezen gereden te hebben kwam dan toch het Zwarte Woud in zicht. Ik geef deze reis vier sterren en geen vijf en dat komt alleen maar vanwege de ligging van het hotel (prima eten en slapen overigens!). Het lag niet centraal t.o.v. de bergen, waardoor er sprake was van een zekere 'aanrijtijd'. Maar....wat een prachtige provincie dat Schwarzwald. Kilometers aaneengeregen bochten zonder telkens 'gehinderd' te worden door dwarsliggende dorpjes. Een walhalla voor elke motorrijder, maar speciaal voor de snelle jongens en meisjes. Alle provincies, tussen de Harz en het Zwarte Woud (noord-zuid) en tussen de Eifel/Pfalz en Thüringen (west-oost) zijn de moeite waard, maar hier in Schwarzwald bekruipt je enkele malen per dag het gevoel dat je wieg in Duitsland had moeten staan, al dansend met je motorfiets over de mooie routes. Ik heb Horizon gevraagd deze reis te verlengen, want drie routedagen zijn tekort. In dat geval ben ik er volgend jaar wéér bij!    

Groepsreis Zwarte Woud

Ben v.d. Hoff

12-08-2019

Verr....., lijkt de Horizon Vogezenreis van juni dit jaar wel (terechte aanrader!). Ik herken enkele punten, toen in de regen, nu gelukkig in de zon. Toch niet de verkeerde route geladen? Na een mooie tijd in de Vogezen gereden te hebben kwam dan toch het Zwarte Woud in zicht. Ik geef deze reis vier sterren en geen vijf en dat komt alleen maar vanwege de ligging van het hotel (prima eten en slapen overigens!). Het lag niet centraal t.o.v. de bergen, waardoor er sprake was van een zekere 'aanrijtijd'. Maar....wat een prachtige provincie dat Schwarzwald. Kilometers aaneengeregen bochten zonder telkens 'gehinderd' te worden door dwarsliggende dorpjes. Een walhalla voor elke motorrijder, maar speciaal voor de snelle jongens en meisjes. Alle provincies, tussen de Harz en het Zwarte Woud (noord-zuid) en tussen de Eifel/Pfalz en Thüringen (west-oost) zijn de moeite waard, maar hier in Schwarzwald bekruipt je enkele malen per dag het gevoel dat je wieg in Duitsland had moeten staan, al dansend met je motorfiets over de mooie routes. Ik heb Horizon gevraagd deze reis te verlengen, want drie routedagen zijn tekort. In dat geval ben ik er volgend jaar wéér bij!