+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Peter en Wilma

30-03-2019

Geweldige reis, met alleen maar hoogtepunten, leuke groep, goede verrassende wegen in een "rauwe" omgeving.

Alles perfect georganiseerd.

Echte aanrader !!!

Groepsreis Spanje - Andalusië

Pieter

28-03-2019

Voor de derde keer mee in maart naar andalusie weer fantastisch geweest we troffen het met het weer en daar naast een super gezelige groep met fijne reisbegeleiding. De hotels waren goed  en de routes mooi.

Voor iedereen een aanrader👍

Pieter

Groepsreis Spanje - Andalusië

Sjaan Evers

27-03-2019

Voor het eerst dat wij deelnamen aan een georganiseerde motorreis. Het was boven verwachting! Goed georganiseerd, prachtige routes, heerlijk eten, leuk gezelschap. Zeker de moeite waard.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Ger Kerkhoff

25-03-2019

Andalusie maart 2019

Groepsreis Spanje - Andalusië

Tijn van Beek

24-03-2019

Voor de tweede maal deze reis gemaakt! Nog vijf personen hadden besloten de reis voor de tweede maal te doen en dat zegt natuurlijk al wat. Alles was weer op zijn “Horizons” geregelt dus perfect.

dank aan Richart en Margret de reisleiders en natuurlijk Carlo het “bevoegd gezag”! Volgende reis is reeds geboekt!

Triumph Factory Visitor Experience

Arthur

29-12-2018

Was al langere tijd op zoek naar een motorreis in Engeland. Toen ik deze zag en de routes door Engeland dacht ik deze moet ik doen. Het is een superreis geweest mede door het reisgezelschap en het uitermate goede weer. De dagtrips waren pittig door de relatief vele kilometers. 

Friese Elfstedentocht

kh

08-12-2018

prachtige rit

Horizon Motor Reizen ervaring

karel vos

30-11-2018

ik heb de Roemenie reis al gemaakt, de reis op maat gemaakt voor de komende periodes. Dat betekende concreet, de reis voorgereden, bijgewerkt, beetje erbij, beetje eraf, wegen keuren of afkeuren, hotels uitproberen zo ook het aangeboden eten, het heeft geresulteerd in een prachtige Roemenie reis met een aantal hoogtepunten, 2 daarvan zijn de Transfagarasan en de minstens zo mooie Transalpine, het is maar net waar je voorkeur ligt. Opmerkelijk is dat het vrij goedkoop is, ook zijn er nog vele invloeden van het vroegere communisme in vele facetten in het dagelijkse leven te zien. Zo wordt het etn geserveerd, en dat is het dan, geen smakelijk eten of een glimlachje dat eraf kan, dat is overigens niet overal zo, de westerse invloeden doen wel langzamerhand zijn intrede. Er bestaat voor de komende reiziger de mogelijkheid om de motor te laten verschepen (zo heet dat nou eenmaal, ook met het vliegtuig), zeker een optie die de moeite waard is want Roemenie ligt niet naast de deur en dan kun je daar lekker fris beginnen.

Horizon Motor Reizen ervaring

Mike Blommesteyn

11-11-2018

Marokko 2 reis.

Een buiten gewoon mooie reis met hier en daar avontuurlijke stukken erin. Mooie hotels met goede en vriendelijke bediening. Een voortreffelijke reisleider en assistent. De reis was zeer verzorgd. Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen als je van avontuur houd.

Horizon Motor Reizen ervaring

Jan v Haren

08-11-2018

Het was een geweldige, avontuurlijke  mooie reis in een prachtig land die mijn verwachting volledig in alles heeft beantwoord

De organisatie was perfect met over het algemeen meer dan prima accomodaties met een prima service. Een groot compliment voor horizon motorreizen is op zijn plaats .

Grtz

Jan van Haren 

Horizon Motor Reizen ervaring

jan

08-11-2018

IK VOND DE MAROKKO TOER EEN GEWELDIGE AVONTUURLIJKE MOOIE REIS IN EEN ADEMBENEMEND LANDSCHAP. DIT ALLES IN EEN PRACHTIG LAND MET EEN ZEER BEHULPZAME VRIENDELIJKE BEVOLKING. DE REIS WAS ZEER GOED GEORGANISEERD EN DE  GEBOEKTE ACCOMODATIES VOLDEDEN VOLLEDIG AAN E=WAT JE KUNT VERWACHTEN IN MAROKKO, HET WAS SCHOON MET RUIME KAMERS, GOED SANITAIR EN MET PRIMA VERTERING.

DE AANWEZIGE REISBEGELEIDING WAS MEER DAN PERFECT EN WAS ZEER VAKKUNDIG TE NOEMEN.

DEZE REIS HEEFT MIJN VERWACHTING VOLLEDIG BEANTWOORD, EN IS EEN COMPLIMENT VOOR HORIZON MOTORREIZEN MEER DAN WAARD.

GRTZ

JAN VAN HAREN

Horizon Motor Reizen ervaring

Henk Scheutjens

07-11-2018

Marokko reis van 22 oktober tot en met 5 november 2018

Het betrof hier een pilotreis dus er mocht ook wel wat misgaan omdat niet alle routes volledig waren voorgereden en of vastgelegd.

Transport van de motoren was uitstekend verzorgd. de vluchten met Transavia conform de verwachtingen met een prijsvechter maar voor de twee en een half uur vliegen goed te doen.

de voettocht in Malaga om de motoren op te halen zou ik vervangen door een taxi te bestellen dan kom je sneller en minder bezweet aan de motor. de tocht naar Algecira mooi, de overtocht naar Ceute zou ik vervangen door een overtocht naar Tanger , dan heb je minder chaotisch douaneverkeer en oponthoud, wat de reistijd van de etappe hierna ten goede komt.

De routes in marokko waren zonder meer goed, je kan er per slot van rekening niets aan doen als er bergpassen gesperd zijn en je om moet rijden al wordt de dagtocht ( 620 Km.) dan wel erg lang Dat er soms een weg niet bereikbaar was door mudslides en overstromngen is de organisatie niet aan te rekenen en de reisleiding heeft dit telkens voortreffelijk opgelost door of tijdig te informeren of voor een alternatieve route te zorgen.

Ik heb begrepen dat de reisleider ( Martie ) details van of road delenvan routes heeft vastgelegd zodat men in het vervolg kan kiezen welke motor men meeneemt of wel of niet dit deel aan zich voorbij laat gaan.

De 3 extra overnachtingen in enkele stopplaatsen zijn uitstekend gepland en kunnen benut worden om zowel op eigen gelegenheid een rondrit te maken of de plaatselijke stad met bezienswaardigheden te bezoeken , een must om iets van de cultuur van het land te begrijpen. Een advies in  deze bestel een officiele gids in Fez en laat je verassen door de mooie stad en zijn bezienswaardigheden.

Een geweldig land met vriendelijke mensen, schitterende natuur en steden met cultuur en als je ook maar iets van avontuurlijke reis wil maken moet je deze reis boeken.

Succes met de organisatie en wellicht tot ziens

Henk Scheutjens

 

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.