+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

75 - Passentoer

Danny Macka

08-08-2019

Mooie reis en best wel vermoeiend, hotels onderweg zeer goed met uitzondering het hotel in Briançon dit was ondermaats vond ik. Af en toe te kleine en te slechte weg.Men moet rekening houden dat er ook mensen bij met duo/toermoto veiligheid? 

Horizon Motor Reizen ervaring

Bunink

08-08-2019

We hebben werkelijk een prachtige reis gemaakt door het Oostenrijkse Vorarlberg. Mooie routes gereden waarbij we alle streken hebben bekeken. Hotel was prima voor mekaar met een super aardige gastvrouw. 

 

75 - Passentoer

Dennis

07-08-2019

leuke motorervaring en mooie hotels,volgend jaar weer horizon!

Berg & Bochten Training Gevorderd Luxemburg #2

Luc De Leeuw

07-08-2019

Voor mij was het derde keer dat ik deze training volgde. Verleden jaar 2 keer aan de Moezel basis training en nu Luxemburg Gevorderden. Met het geluk van in een goeie groep te zitten en een goeie aangename instrukteur (Chris) was het elke keer top. Je steekt heel wat op. Maakt mooie ritten. Goed hotel. En s'avonds kan je uw kunsten bekijken op scherm,met bespreking van wat beter kan en waar je in verbeterd ben. En weet je wat ... de plannen voor volgend jaar zijn al gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Luc De Leeuw.

Berg en Bochten training gevorderd luxemburg #3

Wieke en Mark

07-08-2019

We hebben samen en in groepsverband al diverse trips gemaakt in de Ardennen, Winterberg, Luxemburg en het Eifelgebied. Steeds weer kwam het boven: "ik vind die bochten best wel lastig". Tijd dus voor een bochten cursus. En dat is deze geworden! Wat hebben we genoten van het landschap en de bochten. Vanaf het eerste moment zijn onder kundige instructie van Chris onze skills fors aangescherpt. Overdag rijden en verbeterpunten aangereikt krijgen en deze meteen kunnen toepassen. Vooral de veiligheids aspecten maakten veel indruk. Het weer en ook de super gezellige groep hebben bijgedragen aan deze super geslaagde korte (werk)vakantie. Wij zijn blij met deze advanced cornering training!

Groepsreis Tirol / Karinthië

Jan en Mieke

05-08-2019

Wij hebben de motor achter de auto vervoerd en gespaard voor de mooie kilometers in de bergen. Fantastische routes over mooie wegen in Oostenrijk, Slovenië en Italië. Prachtige extra passen gereden zoals de Villacher Alpenstrasse, de Malta Hochalmstrasse, de Grossglockner en de Nockalmstrasse. Prachtige uitzichten. Iedere dag de lange route gekozen. We waren soms redelijk gaar, maar het was dan ook 35-38 graden! Reisbegeleider Jos Dekkers gaf iedere dag een mooie samenvatting en een vooruitzicht op de route van morgen. Geweldig behulpzaam en enthousiast. Zo kregen we 's avonds nog prima tips over veilig rijden van deze oh zo ervaren motorrijder. Top! Last but not least: een uitstekend hotel. De ontbijtdame weet na twee dagen wat voor ei je wilt en of je koffie of thee wilt. Voelt als thuis. Alweer onze derde Horizon Motorreis en de vierde zit er aan te komen. 

Roemenië Special

Rob den Hartog

03-08-2019

De aantal deelnemers was aan de Hooge kant. Dat waren 28 personen. Max 20 was mooier en leuker geweest. De hotels waren over het algemeen goed. Het avondeten een stuk minder. Wat wel leuk was dat de reisleider de dag ervaring uitspraak over wat er allemaal te zien was. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Lebeau Serge

02-08-2019

De reis was goed, alleen moet de reisleider natellen of iedereen wel met de taxi's mee is. Bij aankomst in Budapest luchthaven moest ik nog pinnen en was iedereen al in de taxi's gestapt. Gevolg taxi's weg en ik stond daar nog alleen op de luchthaven. Al bij al ben ik toch terechtgekomen.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Fred Dusseldorp

01-08-2019

Ik heb een heel erg leuke week gehad (groepreis Karinthie 07-2019).

- Erg gezellige, fijne en gevarieerde groep ! 

- Goede en gezellige begeleiding (Jos)

- Prima eten (en drinken ;-)), geen schnitzelbuffet maar leuke  3/4 gangen menu's. Elke avond weer wat anders met voldoende keus in gerechten.

- Leuke routes, mooiste vond ik de route door Slovenie. Velen waren ook erg enthousiast over de Gross Glockner (leuke dagrit!)

De locatie is prima gelegen in Oostenrijk, met Italie (noord dolomieten) en Slovenie (Vrsic-pas, Triglav National Park) binnen handbereik.

 

Kortom, alles was weer prima in orde, goed geregeld en erg gezellig. Op naar de volgende Horizon ervaring !

Groepsreis Tirol / Karinthië

Tjerk Pol

31-07-2019

Prachtige routes, erg prettig om iedere avond in zelfde hotel (ook erg prettig met goede faciliteiten en lekker eten) terug te zijn. Leuke groep, goede begeleiding van Jos, die volgens mij nog een aantal extra dingen deed (uitleg rijtechniek met beelden). Kortom, niets te wensen over.

 

gr Tjerk Pol

Combi Vercors-Provence

Dominique Pannecoucke

31-07-2019

Prachtige reis, hotels waren top, in de Vercors echt basic geen TV en volledig afgelegen maar mooie ritten, laatste 15 KM waren wel verassend en zeker donkere tunnel op 5km van het hotel. Sommige stukken en cols waren echt op nippertje voor men K1600GT.

Hotel in Provence was 10 op 10 ruime kamer met terras airco en zwembad. Ritten ook top maar zelfde als in Vercors soms op nippertje voor een K1600GT  

Groepsreis Tirol / Karinthië

Dré

31-07-2019

Prachtige passen gereden, elke dag in een andere omgeving. Geweldige groep en perfecte leiding van Jos, met elke avond een motiverend praatje!