+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Jean Paul en Hilda

24-09-2018

Zoals altijd was de reis weer uitstekend georganiseerd. De routes, de hotels, de documentatie die we kregen, zelfs het weer was prachtig. Om maar niet van het gezelschap te spreken : Het was een leuke bende.

Een heel pittige reis, maar echt de moeite waard! Een reis om nooit meer te vergeten!

Bedankt Horizon en de rest van de bende!

Harz

Pim

23-09-2018

De Harz is een mooi rustig gebied om motor te rijden, met  mooie afwisselende routes met mooie stuurbochten. Dorpjes met een leuk oud centrum met vakwerkhuizen moet je bewust zoeken, verder zijn veel dorpjes waar je doorheen komt erg stil zonder de mogelijkheid om op een terras te zitten, het is maar net waar je daar voor komt.

In een  van de routes die ik op zondag heb gereden, had men sinds kort vele wegen voor motorrijders afgesloten op zondag, goed om dat in de informatie op te nemen.

Het hotel in Salzgitter-bad was perfect, vriendelijk personeel, goede kamers en eten. Het is gelegen aan een leuk plein met terrassen. 

 

 

Groepsreis Dolomieten September 1

Jan en Mieke

23-09-2018

Onze eerste groepsreis met Horizon en voor herhaling vatbaar. Met z'n tweeën op de V-Strom, die op de trailer achter de auto mocht rusten voor het echte werk. Ruimte genoeg bij het hotel, dat uitstekend is: moderne grote kamer, uitgebreid ontbijt en diner, gastvrije bediening en heerlijke wellness. Elke dag prachtige routes met veel bochten en natuurlijk flinke hoogteverschillen. Je zit regelmatig echt met een grijns op je gezicht. Genieten! Wij zijn al een dag eerder begonnen, dat valt ook prima te regelen met het hotel. Organisatie MHR en reisleiding uitstekend.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Hans Spanger

20-09-2018

Goed georganiseerd; mooie afwisselende routes; goede begeleiding van Jos en prima hotels

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

20-09-2018

Dit was mijn eerste keer dat ik een reis gemaakt heb met Horizon Motorreizen. Het is mij erg goed bevallen. Een van de beste reizen die ik met de motor heb gemaakt. De hotels waren super en de routes erg mooi. Jos de reisbegeleider nam iedere avond de routes voor de volgende dag door zodat je een beetje wist wat je kon verwachten. De dagafstanden waren goed te doen. Bijzonder was dat er iedere dag een keuze was uit een lange en korte route. Maar uiteraard kiezen de meesten voor de langere. Een erg leuk gezelschap. Door de goede kwaliteit van deze reis overweeg ik om nog vaker met Horizon op reis te gaan.

Bedankt, het was super!!!

Groepsreis Dolomieten September 1

Henri Moeskops

18-09-2018

Hallo , niet alleen het weer speelde een goede rol maar zeker ook het reisgezelschap en niet te vergeten Eddy en Henriette maakte dat ik een geweldige vakantie heb gehad . Het hotel was goed en zeker ook het personeel daarvan hebben bij gedragen aan een mooie tijd . Het is niet de eerste maar zeker ook niet de laatste keer dat ik mijn reis boek bij horizonreizen , nogmaals dank voor de onvergetelijke reis . 👍✌️😎

Groepsreis Dolomieten September 1

Harrie en Nel Gerrits

18-09-2018

Het was een prachtige reis, met hele mooie natuur, erg mooie route's, en gezellige deelnemers. Goede reisbegeleiding. Personeel hotel was ook super. Alleen jammer, en een enorme domper, dat wij bij aankomst te horen kregen dat we niet in het hotel maar in een appartement zouden moeten slapen. 700 meter verder, BERGOP!(wij voelen ons nog jong, maar we zijn wel 69 en 68 jaar 'oud' Hierdoor ook konden wij geen gebruik maken van de extra faciliteiten van het luxe hotel, terwijl wij hetzelfde bedrag betaald hebben als de mensen die wel in dit luxe hotel verbleven.Wanneer wij van tevoren hiervan op de hoogte zouden zijn gebracht hadden wij nog kunnen beslissen of we dit zouden willen. Het stond wel ergens in de brochure, maar wanneer je al een half jaar van tevoren boekt ga je hier niet vanuit. Nogmaals, jammer!

Tirol / Karinthie

De Winne Luc

17-09-2018

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

17-09-2018

Dit was een van beste motorvakantie die ik tot nu toe gemaakt heb. 

De routes waren erg goed. Heel bijzonder vond ik dat je per dag kon kiezen uit een lange en korte route. Uiteraard was de langere route beter simpelweg omdat je meer te zien had onderweg. De begeleiding van de reis door Jos was top. Goede uitleg over de routes en bijzonderheden. Top hotels en een erg leuke groep. Het reizen met Horizon Motorreizen is voor mij zeker voor herhaling vatbaar.😀😀😀

Moezel

Edwin

16-09-2018

9 t/m 12 september in de Moezel geweest. Erg goed bevallen, zowel qua routes als ook het hotel. Prima eten en de motoren veilig op de binnenplaats. Voor herhaling vatbaar!

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk en Huyghe Filip

16-09-2018

wederom en prachtige reis ,mooie routes en mooie wegen.

goede hotels en lekker eten ,en zeer goede organisatie.

 

Vogezen

Rob en Chris

16-09-2018

Super snel en adequaat geregeld door Horizon reizen (woensdag geboekt, zaterdag op pad). 

Zeer goed hotel met dito keuken!!

Routes zijn in een woord fantastisch!!! Tip voor de 2e dag (Grand Ballon). Ongeveer halverwege kom je op een punt wat dichtbij de Col de la Schlucht is, die heb je eerder die dag al gehad, en is de mooiste van alle. Wijk even van de route af, en neem hem nog een keer. Dan weet je zeker dat je bij thuiskomst nieuwe kneesliders kunt bestellen🤪🤪.

Op zeker dat we deze reis over gaan doen, en ook zeker via Horizon reizen!!

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.