+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Pieter

10-09-2019

Was een geweldige reis het offroad rijden is een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.hotel en routes waren prima ook voor de beginnende offroad rijder waren er mooie routes. 

Zwitserland

Joop en Thea Hoekstra

09-09-2019

Combinatiereis Oostenrijk en Zwitserland (individueel)

Met 8 personen hebben wij de reis gemaakt. Het was geweldig! In Oostenrijk hadden wij een alternatief hotel in Lienz, wat ontzettend mooi was. Heerlijk natuurbad, vriendelijk personeel, mooie ligging, alles was tot in de puntjes verzorgd! Dit was hetzelfde in het hotel Davos/Wolfgang. Wat zijn wij verwend.

De routes, reisbeschrijving, als was prima in orde. Je kwam niet voor verrassingen te staan.

Wij hadden de reis uitgebreid met nog een overnachting in Zwitserland en Zwarte Woud. Een aanrader.

Kortom, wij hebben een prachtige vakantie gehad. Bedankt Horizon! Tot een volgende keer.

Joop, Thea, Siny, Gerrit, Bas, Hetty, Diny, Herman

Dolomieten

Gerard Kroes

08-09-2019

Zeer goed Hotel, lekker eten.

routes goed uitgezet, echter voor minder ervaren rijders te lang!

Mede door de prachtige vergezichten, dorpjes, bergen en bochten en dergelijke moet je flink door rijden om op tijd binnen te zijn.

Aan rij route voor 2 dagen waren minder, gezien veel gereden werd in minder mooie omgeving.

Ook na overnachting in het hotel in Heidelheim (niet verkeerd met lekker eten)  misschien de route gelijk richting Oostenrijk/Italie kunnen richten (zoals wij gedaan hebben)  aangezien je flinke hoeveelheid kilometers moet maken.

Groepsreis Hautes Alpes

Bert Bijlard

05-09-2019

Grandioos! Van begin tot eind. Prima één-persoons chalet incl. lekker eten op mooie camping met heerlijk zwembad. Stuurwegen met prachtige uitzichten. Laatste routedag vanaf de top van Mont Ventoux naar Bédoin gereden om vandaar via de mini col de la Madeleine al zwierend en zwaaiend 😉 terug te rijden over de autoruiten Dróme langs Vaison-la-Romaine en Nyons (D94) naar Gap. Prachtige route en even lekker doorrijden. Ik zag de bui nl. al hangen en kwam zodoende droog terug op de camping. Je hebt al mazzel als je geen pech hebt. De volgende dag in één tijd naar huis gereden. Rustig aan gedaan onderweg. Ging prima. Marcel en groep bedankt voor alle gezelligheid 👍

Dresden

j kuunders

05-09-2019

Na 20 jaar hebben we weer een motorreis gemaakt.

via Horizon motor reizen naar Dresden.

Alles was goed behalve de ritten vonden we te lang teveel km.

We konden onderweg eigenlijk geen bezichtigingen doen ivm tijd nood. 

In Dresden zijn we 2 dagen geweest. waarvan 1 rustdag in de stad met mooie bezichtigingen, en de tweede dag een rond rit door Tsjechen dat was zeer mooi. Omdat dat op een zondag was was er niet veel te doen op de weg en hebben toen ook op onze eigen tempo de rit af kunnen maken.

De terugweg hebben we over de snelweg gedaan, omdat we voor ons gevoel het wel gehad hadden.

groet john en jet

 

 

 

Schotland - North Coast 500

Silja

03-09-2019

Echt een aanrader! Wij hebben heel erg genoten van het rijden en de mooie Schotse landschap. De routes klopten allemaal, communicatie met Horizon was snel en makkelijk en alle onze wensen worden waar gemaakt. Handige routebeschrijvingen met tips voor elke dag. De hotels zijn ons ook heel goed bevallen, alles was top geregeld. Ik zou het zo weer doen. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Peter Kellij

02-09-2019

Echt genoten, jammer dat niet meer foto’s kan delen maar aanrader 👍🏻👍🏻👍🏻Mooie routes, goede begeleiding door kleine groepjes, ook goed weer meegehad echt om van te genieten, voortreffelijke hotels  echt top👍🏻

Moezel

Kees Bernard

01-09-2019

Alleen maar goede ervaringen. Was even een tussendoortje, alleen lekker relaxen. Prima routes en een perfect hotel. Was genieten.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Nick

01-09-2019

Wat een aanrader! Echt een super leuke reis gehad. Nu het 2e jaar dat ik met Horizon een groepsreis maak. Wat mij betreft zeker niet de laatste. Goede hotels, de mooiste routes en hele goede sfeer.

Dit jaar stond Oostenrijk op mijn programma. Mooie ritten over hoge bergpassen met veel haarspeldbochten. De wegen waren algemeen goed en overzichtelijk. Volgend jaar weet ik nog niet welke reis ik ga doen maar ben stiekem al wel aan het kijken.

Horizon Motor Reizen ervaring

cor Krabbendam

30-08-2019

De motor reis naar Kroatie is mij best bevallen heel veel gezien onder weg en heel veel km gemaakt. de hotels onder weg en de lunch waren niet altijd van goede kwaliteit soms zelfs slecht.Wat betreft de route deze waren over het algemeen goed alleen jammer dat we in Oostenrijk tot 4 maal de snel weg op werden gestuurd, daar in Oostenrijk een tol vignet verplicht is. Ook de parkeer kosten van een hotel werden op de gasten verhaald terwijl dat niet was mede gedeeld vooraf dus verborgen kosten, Het had horizon gesierd als zij deze kosten op zich hadden genomen en deze kosten niet op de klanten afwentelt.Voor de rest heb ik het best naar mijn zin ge had

Groepsreis Vercors

Sjaak Bekx

30-08-2019

Tjonge jonge wat een genot daar in die Franse bergen.

Bocht na bocht, het hield niet op.

de groep was gezellig, geestig en vooral vastberaden om iedere dag vroeg te gaan rijden, door weer en wind, regen en zonneschijn.

ik heb genoten, de organisatie en routes waren top.

Dit smaakt naar meer, ik zou zeggen DOEN

Zwarte Woud

Cor v.d Zanden

29-08-2019

Geweldig hotel zeer goed en lekker eten, kamers netjes en schoon, ontbijt zeer goed.

Routes geweldig mooi, en goed.

Onze volgende reis zeker weer bij, Horizon motorreizen 

Gr Cor