+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

Jerry

14-06-2019

Mooie routes en goed hotel

Moezel

Gerrit Jan Veldhoen

13-06-2019

We zijn met 6 mannen op reis geweest met een via Horizon geboekte reis naar de Moezel. Fantastisch mooi gehad. Prima georganiseerd door Horizon! Goed hotel en de routes waren machtig mooi! Zelfs het weer hadden ze goed geregeld!

Horizon Motor Reizen ervaring

Sander Frijters

13-06-2019

Mooie routes, mooie omgeving , goed asfalt , lekker weer , leuke mensen 

Groepsreis Vogezen

Ron Hennes

13-06-2019

Wat een mooie routes! Complimenten. En dan had de organisatie ook nog voor mooi motorweer gezorgd. 

Ook het hotel liet niets te wensen over. Prachtig ontbijt, goed eten en goedgeluimd personeel.

En dan Christel en Richard (begeleiders). Wat een toppers! Niks is hun teveel, zelfs als een sukkel op het canvas naar huis wil rijden hebben ze een passende oplossing! Toch M ;-)

ergo: top, top, top!!

Zwarte Woud

Leen, Alexander, Eric

12-06-2019

mooie reis fijne route's leuk hotel alles bij elkaar opgeteld een ruime voldoende

gr en tot de volgende x

Westerwald

ouderkerken

12-06-2019

het hotel was goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. wat ik wel jammer vond was dat het menu al samengesteld was voor diner en ik niet kon bestellen via de kaart.

de routes waren prachtig en goed te doen.

Jura

Andy Han

12-06-2019

Wat een geweldige reis! Horizon heeft voor mij en 2 vrienden een reis op maat samengesteld: Reisdoel Alpe D'Huez. Vandaar binnendoor via allerlei binnenweggetjes huiswaarts: via de Jura, Zwarte Woud, Vogezen en de Ardennen in 6 dagen naar huis. De meest schitterende uitzichten en wegen die wij ons hadden kunnen wensen! De hotels waren prima evenals het eten. Gelukkig zat het weer ook mee en hebben we onderweg ca 22 graden en geen druppel regen gehad. Wij spraken onderweg anderen die ook via Horizon geboekt hadden en net als wij super tevreden waren. Wij hebben besloten voortaan al onze motor vakanties via Horizon te boeken. De back-office service van Jos en Manon is echt fantastisch. Wij kijken nu al uit naar onze volgende reis: Roemenie! 

 

Horizon Motor Reizen ervaring

zweitse

11-06-2019

we hebben met z'n 3en op eigen verzoek een combi van Seefeld en Au gedaan. Dat betekent: 4 rijdagen vanuit Seefeld in Tirol, 2 vanuit Au in Vorarlberg en 1 reisdag van Seefeld naar Au. de combinatie pakte prima uit! je ziet net wat verschillende stukken. we zijn er met de trailer en 3 motoren naar toe gereden. comfortbaler 

 De hotels op beide locaties waren prima: er is in Seefeld genoeg ruimte om trailer en motoren veilig weg te zetten. in Au is zelfs een parkeergarage voor trailer en motor. Kamers, voorzieningen en teen waren wat je verwacht van een 4* hotel in Oostenrijk: goed verzorgd, soms wat stijf

De routes waren zeer mooi, (7 dagen schitterend weer zorgt daar al snel voor natuurlijk), maar voor mij vaak wat te lang; een rijdag duurt al gauw 7 a 8 uur incl. lunch, koffie etc. Maar uiteraard kun je de routes wat inkorten. Je kunt op deze locaties vrij goed alle buurlanden aandoen. Aanraders voor ons waren: de Jauffenpas via de brenner naar Italie en het Kaunental in Oostenrijk. 

De reis van en naar Oostenrijk is met aanhanger al gauw 13 uur. (tussen de vrachtwagens). je geniet dan wel vanaf eerste km's in oostenrijk.  met motor zou ik het in 2 dagen doen. moeilijk te zeggen wat uiteindelijk mijn voorkeur zou zijn 

De organisatie door Horizon was prima geregeld: mooie routes, hotels en voorzieningen. 

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Leendert

11-06-2019

Mijn ervaring met deze groep is zeer positief. Had mijn bij een groep aangesloten en het klikte tussen ons. gezellig samen de dagen door gebracht.

Tirol / Karinthie

Bernold

11-06-2019

Mooie reis met leuke routes in alle vormen van wegen. Smal Breed lekker door draaien tot scherpe knikken op grote hoogten.

Vooral de ondersteuning in het hotel met naast een motor hotel ook een werkplaats met gereedschap en een hogedruk spuit. tevens een goed advies voor een route keuze.

het weer zat helemaal mee.

Advies voor andere reizigers let op dat in het weekend veel meer verkeer op de wegen is en het druk kan zijn

Groepsreis Dolomieten Juli

Vincent Knapen

11-06-2019

Mooie routes in de Dolomieten gereden met prachtige uitzichten. Het hotel Evaldo in Arabba is goed, topservice en lekker eten. . Een aanrader. Helaas waren er al gelijk veel groepen rijders gevormd waardoor er weinig contact was met mede reisgenoten. 

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Jan U

08-06-2019

4 Dagen genoten van goede routes, mooi weer, goed hotel en een leuk gezelschap.

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.