+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Ducati Multistrada Training

Walter van der Lee

02-05-2019

Leuk en leerzaam nu een andere kijk op in de bergen rijden

Ducati Multistrada Training

André Modderman

01-05-2019

Kan hier heel kort over zijn: het was gezellig, goed verzorgd en zeer leerzaam . Een aanrader .

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Martin Maly

01-05-2019

Het was een leerzaam en zeer gezellige groepsreis.

Friese Elfstedentocht

Christien

30-04-2019

Paasweekend 2019 de Elfstedentocht route gereden. Wij hebben enorm genoten, een hele mooie en afwisselende route. Lekkere wegen mét het nodige bochtenwerk, in een prachtig Hollands landschap! Mede door het fijne hotel hebben we het gevoel gehad dat we meer dan 3 dagen zijn weggeweest! Echte aanrader voor een 'tussendoor' uitje! Wij hebben al gezegd; over een paar jaar weer een keer!

Triumph Adventure Tour Wales

Eric

28-04-2019

Een mooie motorreis door Engeland/Wales. De topdag was natuurlijk om op een gehuurde Triumph 800 Tiger offroad te leren rijden. Zoals gehoopt op deze dag een flinke regenbui en daardoor werd de training alleen nog maar leuker! Alles was zeer professioneel georganiseerd, inclusief kleding, crosslaarzen en zelfs handschoenen. 

Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel 2019

André Pietjou

25-04-2019

Wederom super gezellig!

Voor de 3de keer met Horizon mee op stap samen met mijn Ducati vrienden.

Alweer goed georganiseerd en top hotel en prachtige routes.

Iedere ochtend en avond uiteraard lachen met de deelnemers  (inmiddels meer dan goede bekenden) en de begeleiding.

Overdag genieten van mooi bochtenwerk en vergezichten.

Volgend jaar ben ik weer van de partij.

Carlo, keep up the good work.

Groepsreis Westerwald

Miranda van Twisk

14-04-2019

Dit was mijn eerste motor rit in het buitenland. Ik ben blij deel te hebben genomen aan Horizon motor reizen. Het was een fijn gezelfschap en een mooi rit. Tijdens de rit heb ik goed mijn bochten kunnen oefenen. 

Groepsreis Westerwald

Henk Valster

12-04-2019

Hele mooie Tourtocht; heen en terugreis wat minder spectaculair.. maar begrijpelijk als je door- of rond het Ruhrgebied moet aanrijden. Dagroute was heel erg mooi.

Goed hotel en perfect gegeten.

Goeie bediening en de reisbegeleiding van Jos en Fred was top geregeld!

Horizon Motor Reizen ervaring

Van Geenhoven

11-04-2019

Ik heb mee de openings reis in westerwald gereden en het was mega super leuk. Mooie ritten en de begeleiders jos en fred waren echt toppie, ze gaven je een echt familie sfeertje niks was teveel .ik heb echt genoten en zal zeker nog gebruik maken van deze formitabel reisbureau voor de fervente motorrijders.ik zou zeggen als enige belg, komaan belgen doen ze zijn echt wel de beste 

Groepsreis Westerwald

Harry Schuurman

11-04-2019

Deze KNMV openingstoer georganiseerd door Horizon is een heel leuke reis geweest. Goed georganiseerd door Horizon met de zeer aardige begeleiders Jos en Fred en zonder regen!! Het gekozen hotel was prima van eten en drinken.

Op de losse toerdag (zaterdag) was een mooie route uitgezet met voldoende afwisseling en lekker veel stuurwerk in het voor ons onbekende Westerwald, top.

Een goede keus van de KNMV om hier de organisatie van de reizen onder te brengen.

Wij zien ernaar uit om in juli de toer te doen met een bezoek aan de BMW fabriek in Berlijn en Tsjechië. Als het net zo gaat als in deze toer dan moet het wel goed zijn.

 

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #3

Richard Brouwer

11-04-2019

Als motor rijden met 20 jaar “ervaring” heb ik heel veel geleerd.

En mijn dochter met 5 maanden ervaring stap nu liefst elke dag op de motor, en ik heb haar zien rijden en kan met een gerust hart haar zien rijden in nederland na de bochten training!! Echt een aanrader voor jong en oud.

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Erik Buskens

09-04-2019

Super leerzaam en leuk weekend gehad. Ook voor iemand die met enige regelmaat in de Eifel rijdt was er veel te leren. Betere bochten rijden is veel leuker,meer ontspannen en nog meer genieten.

Groepen werden goed ingedeeld op rijvaardigheid en ruim de tijd om zelf te rijden.

Super intructeurs! Tnx voor alle aandacht.

Kortom gewoon leuk om te doen en echte aanrader.

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.