+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Pyreneeën

Gerrit Grootkarzijn

17-08-2019

Mooie omgeving mooie routes, soms wat slechte wegen maar genoten. Perfecte service in hotel. Is echter geen echt motorhotel veel families slecht twee andere motorrijders.

Maar dat mocht de pret niet drukken we hebben genoten. 

Groepsreis Zwarte Woud

Ammy van Bedaf

13-08-2019

Dit was mijn eerste Horizonreis.
De routes waren enorm mooi. 
Met een reisgezelschap bestaande uit gelijkgezinde motorliefhebbers en met de vrijheid en blijheid die een groepsreis biedt, heb ik enorm genoten. 
Reisleider Mick was enthousiast en behulpzaam. 
Mijn eerste kennismaking met Horizon Reizen was ronduit goed. 
Dit is dan ook zeker niet mijn laatste rit met Horizon reizen. 
Een minpunt vond ik de kerk die nabij het hotel stond en ook 's nachts ieder kwartier van zich liet horen. Ik had een kamer aan de kerkkant. Het raam dicht doen was qua hitte ook geen optie. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Ron Soerink

13-08-2019

ik heb er nog geen ervaring met dit soort reizen. Ik reis alleen en daarom moet ik een toeslag van 50% betalen. Jammer maar dit wordt me echt te gek.

Luxemburg

Jaco Vink

12-08-2019

Het was onze eerste reis naar het buitenland en het was in één woord; geweldig.

Het hotel is uitstekend, zowel qua kamer als wel het eten. Het diner is van uitzonderlijke klasse. De hoteleigenaren zijn ontzettend vriendelijke en zeer behulpzaam.

Tip voor deze motorvakantie; weinig benzinepompen op de routes in Luxemburg en dichtstbijzijnde benzinepomp is op ruim 10 kilometer van hotel. Wellicht die op de route aan te geven ?

Groepsreis Zwarte Woud

Ben v.d. Hoff

12-08-2019

Verr....., lijkt de Horizon Vogezenreis van juni dit jaar wel (terechte aanrader!). Ik herken enkele punten, toen in de regen, nu gelukkig in de zon. Toch niet de verkeerde route geladen? Na een mooie tijd in de Vogezen gereden te hebben kwam dan toch het Zwarte Woud in zicht. Ik geef deze reis vier sterren en geen vijf en dat komt alleen maar vanwege de ligging van het hotel (prima eten en slapen overigens!). Het lag niet centraal t.o.v. de bergen, waardoor er sprake was van een zekere 'aanrijtijd'. Maar....wat een prachtige provincie dat Schwarzwald. Kilometers aaneengeregen bochten zonder telkens 'gehinderd' te worden door dwarsliggende dorpjes. Een walhalla voor elke motorrijder, maar speciaal voor de snelle jongens en meisjes. Alle provincies, tussen de Harz en het Zwarte Woud (noord-zuid) en tussen de Eifel/Pfalz en Thüringen (west-oost) zijn de moeite waard, maar hier in Schwarzwald bekruipt je enkele malen per dag het gevoel dat je wieg in Duitsland had moeten staan, al dansend met je motorfiets over de mooie routes. Ik heb Horizon gevraagd deze reis te verlengen, want drie routedagen zijn tekort. In dat geval ben ik er volgend jaar wéér bij!    

Groepsreis Zwarte Woud

Ben v.d. Hoff

12-08-2019

Verr....., lijkt de Horizon Vogezenreis van juni dit jaar wel (terechte aanrader!). Ik herken enkele punten, toen in de regen, nu gelukkig in de zon. Toch niet de verkeerde route geladen? Na een mooie tijd in de Vogezen gereden te hebben kwam dan toch het Zwarte Woud in zicht. Ik geef deze reis vier sterren en geen vijf en dat komt alleen maar vanwege de ligging van het hotel (prima eten en slapen overigens!). Het lag niet centraal t.o.v. de bergen, waardoor er sprake was van een zekere 'aanrijtijd'. Maar....wat een prachtige provincie dat Schwarzwald. Kilometers aaneengeregen bochten zonder telkens 'gehinderd' te worden door dwarsliggende dorpjes. Een walhalla voor elke motorrijder, maar speciaal voor de snelle jongens en meisjes. Alle provincies, tussen de Harz en het Zwarte Woud (noord-zuid) en tussen de Eifel/Pfalz en Thüringen (west-oost) zijn de moeite waard, maar hier in Schwarzwald bekruipt je enkele malen per dag het gevoel dat je wieg in Duitsland had moeten staan, al dansend met je motorfiets over de mooie routes. Ik heb Horizon gevraagd deze reis te verlengen, want drie routedagen zijn tekort. In dat geval ben ik er volgend jaar wéér bij!    

Groepsreis Zwarte Woud

Harrie Gerrits

12-08-2019

Erg mooie reis. Mooie aanrijroute via de Vogezen, mooie dagroutes, prima hotel (Landgasthof zum Lamm). Heerlijk eten. Alleen de route op donderdag naar de SchwartzwaldHochstrasze was erg lang en saai voordat het "feest" daadwerkelijk kon beginnen. Verder hadden wij gekozen voor de tussen-overnachting in Kleinbittersdorf bij Hotel am Markt. Eten prima, kamer ook, alleen bij aankomst rond 16.00 uur was er niemand aanwezig en lagen er wel kamersleutels klaar. Maar wij wisten niet of we die zomaar konden pakken. Beetje raar.... een 7 zeggen wij. De rest van deze reis krijgt van ons een 9. En oh ja..Mick is een zorgzame en prettige reisleider!

Harrie en Nel Gerrits

Combi Harz-Thüringen

Harry van Haren

12-08-2019

Hotels in Salzgitter en Miesitz waren prima. Keuze in lengte routes is prima. Routes helaas wisselend van kwaliteit. Soms door slechte kwaliteit wegdek en wegafsluitingen zonder duidelijk omrijroutes. Vaker (vooral in Thüringen) door een aaneenschakeling van dorpen en stadjes met steeds vaker een maximumsnelheid van 30 km/uur. De verbindingsroute tussen Harz en Thüringen was erg saai. En de terugreisroute vanuit Thüringen naar Babberich en (voor mijn metgezel) aansluitend nog bijna 2 uur in Nederland is met 13 uur rijtijd wel erg lang. Gelukkig wel mooi. Maar het noodzaakte ons tot een extra overnachting.

Zwarte Woud

Hennie en Nellie Bartol

10-08-2019

Goed hotel lekker eten mooie kamer een min puntje wanneer je een kamer hebt aan de voor- straatzijde zoals wij, heb je veel last van het verkeerslawaai. Kennelijk was dit bekend, want wat wij  nog nooit hebben zien liggen waren oorproppen bij de zeepjes en shampoo op de badkamer

Vogezen

Hennie en Nellie Bartol

10-08-2019

Hotel heeft een mooie ligging met zicht over het dal. Goede parkeerplaats. Eten is ook goed maar dan houdt het wel op. De kamer ong. 5 bij 5 met een klein bed en super ouderwets.

Geen kastruimte, nou ja in 1 kast toilet en de andere kast een mini douche met mini wastafel. Kom je binnen met 2 helmen, 2 paar motor laarzen, 2 x motorkleding en bagage. Dan staat het propvol. Wat een afknapper.

De Mevr. die rond loopt bij de lunch en diner is het lachen verleerd. Als klap op de vuurpijl schrijft Mevr. nog snel op de uitgeprinte factuur; 2x sandwich voor 5 euro. Die dus extra betaald moesten worden!!!! 

Prachtige omgeving om te rijden, mooie route's. Maar nooit meer

Advies, hotel mijden 

Roemenië Special

Bjorn Depoortere

10-08-2019

Ik heb genoten van deze reis. Het asfalt was wel niet overal van behoorlijke kwaliteit. Sommige dagen waren de wegen wel vrij recht om naar de volgende bestemming te raken. Voor mij zou het bezoek aan de hoofdstad mogen vervangen worden door een paar extra dagen rijden in de bergen. Het positieve was dat de reis en de wegen beter werd naar het einde toe, dus algemeen toch een goed gevoel aan overgehouden.

Harz

Paul de Boer

09-08-2019

Samen met mijn motormaatje deze reis naar de Harz gemaakt. Middels de route van Horizonreizen naar ons hotel in de oude kern van Salzgitter gereden. Het is een goed en mooi hotel, met een goed ontbijt en avondmaaltijd.

We hebben de 2 bijleverde routen van Horizonreizen gereden. Het waren 2 mooie routes met van alles war erin (haarspeldbochten, mooie ruime bochten en ook mooie vergezichten). Op de eerste route-dag wel 2 flinke regenbuien gehad. 

 

De derde dag zijn we weer dmv een mooie route langs een rustiek pontje en een zweefvliegveld naar huis gereden.

Een zeer geslaagde kort vakantie met mooie routes, mooi weer en een goed hotel. 

Gr. Paul / Harry