+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

KTM - Fabrieksrondreis

Frans Heijnis

24-09-2019

Heb genoten van de prachtige routes door de Alpenlanden met als absolute hoogtepunt voor mij de rit naar de top van de Stelvio op vrijdag. Ik heb deze reis veel meer vertrouwen gekregen in het rijden van de haarspelden zowel omhoog als naar beneden, en in het insturen van snelle bochten. Een intensieve reis maar goed te doen en uitstekend georganiseerd door Horizon. 

KTM - Fabrieksrondreis

Stefan Molenkamp

24-09-2019

Gewoon top. Prachtige reis, nette hotels, leuke reisbegeleiding(met kennis van zaken en van de te rijden routes incl. tips), super groep. Het is een intensieve reis(+/- 3600 km in 8 dagen), maar het is het zeker waard.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Louis Verhulst

23-09-2019

De groepsreis Tirol, Seefeld kon vanwege het prachtige weer de hele week niet kapot. Heerlijk genoten van mooie lokatie en goede keuken. De dagroutes waren aan de lange kant maar dat mocht de pret niet drukken. Wel daardoor minder netto biertijd. Een tip aan de organisatie: neem bij de lange aanrij routes naar de passen wegen waar minder dorpsverkeer is. Dat houdt ontzettend op en is zonde van de tijd. Gewoon toch een stukkie autoweg als het niet anders kan. Ook zijn er lange stukken met inhaalverboden tussen Innsbruck en Imst en Imst en Landeck. overslaan dan wel andere route. 

Blijft echter de prima ervaring van de prachtige passen en heerlijke uitzichten genoten vanaf de tweewieler.

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Jeroen

23-09-2019

De reis is belangrijker dan de bestemming. Niet vergeten. Want de havenplaats Livorno ligt op 1500km van Utrecht. Onderweg kom je door de Eiffel, Zwarte Woud, Zwitserse Alpen en de nodige mooie Italiaanse provincies. Het is het waard om daarvan te genieten.

En dan pak je de nachtboot naar motorrijders paradijs.

Sardinie.

Redelijk tot goed asfalt maakt dat de snelheden hoog liggen zonder dat je je oncomfortabel gaat voelen. Bochten vreten je banden in rap tempo aan. En de stepjes.. Zo goed als geen verkeer. Alsof het eiland geheel in dienst staat voor jou en je motor. Zo voelt dat.

Ontspannen in fantastische hotels. 3 stuks in totaal. De eerste is goed, de 2e is beter, de 3e is fantastisch. Mooi opgebouwd! Hetzelfde geldt voor het gebied waar je rijdt. Het wordt steeds mooier en bergachtiger. Uitstekend Italiaans eten. Fijne zwembaden. De zee is heerlijk warm aan de oostkust.

Blijkt de bestemming toch de moeite waard te zijn. En dat is een understatement. Maar vergeet ook de terugreis niet. Ook daar kan je weer een fantastische reis van maken. Vergeet dus niet er een goede 2 weken voor uit te trekken en dat zouden dan wel eens de mooiste van je motorleven kunnen worden.

Dit is een echte aanrader voor de kilometervreter die van onbezorgd doorrijden houdt. Ik heb aardig wat Horizon reizen gemaakt. Dit is met stip de mooiste. En met de heenreis meegerekend zeker de meest diverse.

Bedankt Horizon!

Horizon Motor Reizen ervaring

Jeroen

23-09-2019

De reis is belangrijker dan de bestemming. Niet vergeten. Want de havenplaats Livorno ligt op 1500km van Utrecht. Onderweg kom je door de Eiffel, Zwarte Woud, Zwitserse Alpen en de nodige mooie Italiaanse provincies. Het is het waard om daarvan te genieten.

En dan pak je de nachtboot naar motorrijders paradijs.

Sardinie.

Redelijk tot goed asfalt maakt dat de snelheden hoog liggen zonder dat je je oncomfortabel gaat voelen. Bochten vreten je banden in rap tempo aan. En de stepjes.. Zo goed als geen verkeer. Alsof het eiland geheel in dienst staat voor jou en je motor. Zo voelt dat.

Ontspannen in fantastische hotels. 3 stuks in totaal. De eerste is goed, de 2e is beter, de 3e is fantastisch. Mooi opgebouwd! Hetzelfde geldt voor het gebied waar je rijdt. Het wordt steeds mooier en bergachtiger. Uitstekend Italiaans eten. Fijne zwembaden. De zee is heerlijk warm aan de oostkust.

Blijkt de bestemming toch de moeite waard te zijn. En dat is een understatement. Maar vergeet ook de terugreis niet. Ook daar kan je weer een fantastische reis van maken. Vergeet dus niet er een goede 2 weken voor uit te trekken en dat zouden dan wel eens de mooiste van je motorleven kunnen worden.

Dit is een echte aanrader voor de kilometervreter die van onbezorgd doorrijden houdt. Ik heb aardig wat Horizon reizen gemaakt. Dit is met stip de mooiste. En met de heen- en terugreis meegerekend zeker de meest diverse.

Bedankt Horizon!

Combi Elzas-Zwarte Woud

Michel & Mark

21-09-2019

Een fantastisch motorreis gemaakt, vooral de routes in de Elzas en Vogezen waren mooi.

De hotels Le Cleeburg in Rott en Hotel Engel in Kappel-Grafenhausen waren geweldig en het eten super lekker


Minpuntje:
 - In het Zwarte Woud toeren tijdens het weekend is geen aanrader.
- Iets meer toeristische informatie bij de routebeschrijvingen zou leuk geweest zijn.

Maar al bij al een mooie motorvakantie gehad 👌

Groepsreis Dolomieten September

sander

18-09-2019

Arabba is met zijn omgeving een droom voor de motorrijder, geen weg is recht. Geweldig gereden met top weer rond de 20 graden waar we geluk mee hadden die week.

Het Hotel

Kamer is ruim met prima badkamer.

De tempratuur van de douche zou op de 3e verdieping een stuk stabieler kunnen kamer 329.

De drankjes zijn aan de prijs en het eten kon zeker beter, de bediening deed daarin tegen goed hun best om alles met een lach te doen.

In het dorp Arabba zelf is een leuke bar met de naam Peter te vinden.

Prachtige wegen met de fantastische uitzichten Arabba zeker heen gaan echt geweldig!

 

Dolomieten

Dirk

16-09-2019

Zeer mooie en uitdagende routes. De dorpen kunnen druk zijn maar eens daarbuiten is het heerlijk rijden, met vele mooie panorama's.

Prima en goedgelegen hotel. Zeer ruime kamer.

Eerste keer met Horizon, maar niet de laatste.

Horizon Motor Reizen ervaring

Vermander hilde en Johan Depypere.

14-09-2019

We hebben een hele goede reis gehad,goed georganiseerd

Om met de boot over te zetten. In Sardinië hele mooie routes

en fijne hotels. Een ding waar we niet zo happy bij waren was de 

keuze van ons avond eten.Was echt niet lekker.We moesten 

kiezen in het Italiaans ( 3 keuzes) maar wat moet je nemen! Als 

je de taal niet kent.Dat was een min punt. Anders een aanrader. 

Jura

Miquel en Patrick

12-09-2019

Fantastische reis, een prachtige regio met enorm veel afwisselende landschappen en stuurweggetjes. Het hotel is acceptabel, de routes prachtig. Kortom, enorm de moeite waard een weekje Jura!

Hautes Alpes

Jan en Mieke

11-09-2019

Wat geef je deze reis als je net Karintië-Tirol 5 sterren gegeven hebt? Nou gewoon, 6 sterren! Dit was weer geweldig. Met de auto en motortrailer op pad. We hadden met z'n tweetjes het grootste chalet. Heerlijk ruim. Gastvrije camping met heerlijk zwembad, goed eten en uiterst vriendelijk personeel. En dan de routes: GE-WEL-DIG. Vandaar de 6 sterren. Stuk voor stuk gaaf met veel bochten en hoogteverschillen en zelfs de verbindingswegen waren mooi om te rijden. Als toppers de routes over de Col de la Bonette (incl. de hele mooie Gorge de Daluis), de route door de Gorge du Verdon en de verrassende "achterkant" van de Alp d'Huez. Een absolute aanrader. Tips: neem de tijd want de lange routes kosten 7-8 uur en zorg dat je kunt variëren in je kleding. Wij hadden in september temperaturen tussen de 6 en 32 graden. Veel motorplezier! 

Tirol / Karinthie

Peter en Annette Pijpers

10-09-2019

Zeer mooie reis en verblijf gehad. Hotel Gailbergerhoehe is een aanrader. Prachtig gelegen met ieder dag als toetje een prachtige slingerweg er naar toe. De route waren heel mooi. Als je wat meer wil bezichtigen misschien iets aan de lange kant, maar we hebben van de eerste tot de laatste dag genoten. Hier gaan we zeker nog eens terug. Wat een omgeving en wat een bochten hier.

We hadden onze eigen heen en terugreis georganiseerd met de trein. Opstappen in Dusseldorf en met de nachttrein naar Innsbruck. Dit was echt een afknapper!!! Zowel heen als terug. Opgepropt in een veel te kleine coupe. We reisden met zijn zessen en geen van allen kon maar een pluspunt opnoemen. Klacht ingediend via de treinreiswinkel maar naar anderhalf week geen enkele reactie