+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Triumph Factory Visitor Experience - Motorcentrum Eibergen

Martin Derks

20-06-2019

Hoewel het weer de eerste dagen niet zo gunstig was, heb ik genoten van deze reis. De routes waren pittig en gingen door streken die ik in Engeland niet had verwacht. De begeleiding door Jos was perfect. Jammer dat hij geen bier drinkt.

Triumph Factory Visitor Experience

Jan de Vries ( GOVRI )

19-06-2019

Beste teamleden van Horizon motorreizen.

Samen met vijf vrienden heb ik gebruik gemaakt van de Triumph Factory Visitor Experience reis.

Het bezoek aan Triumph was meer dan de moeite waard.Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst, met daarna een zeer interessante rondleiding. De kwaliteit van de gekozen Hotels was top en niet op de laatste plaats de prachtig gekozen routes.

Het was jammer dat de weergoden ons niet zo goed gezind zijn geweest, anders hadden wij nog meer kunnen genieten van het fantastische Engeland, maar daar konden jullie niets aan doen.

De begeleiding van de zeer gedreven , verzorgende en attente Jos Dekkers, hebben wij zeer op prijs gesteld.

Ik zou zeggen: zuinig zijn op deze man met passie!!

Alle motorrijders zijn weer veilig aangekomen op de kade van Newcastle en daarna met de hele groep een gezellige afsluitende avond aan boord van DFDS.

Chapeau en bedankt.

Jan de Vries

 

Harz

Marianne

18-06-2019

Heel groen met perfecte wegen en verwonderlijke zichten!

Ideaal gebied om met de moto te verkennen.

Elzas & Rheinland-Pfalz

Peter Klaassen

18-06-2019

Geweldige goed verzorgd. Hotel was top

De Horizon routes waren echt fantastisch. 

Punt van aandacht is de route ernaar toe. Als je Horizon Route heen/terug neemt ben je met rusttijden zeker 10 uur onderweg. 

Tussenstop hotel zeker op heenreis is aan te bevelen. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Peter Klaassen

18-06-2019

Geweldige goed verzorgd. Hotel was top

De Horizon routes waren echt fantastisch. 

Punt van aandacht is de route ernaar toe. Als je Horizon Route heen/terug neemt ben je met rusttijden zeker 10 uur onderweg. 

Tussenstop hotel zeker op heenreis is aan te bevelen. 

Vorarlberg

Jan Dijkgraaf en Frank bleijenberg

18-06-2019

Horizon Motor Reizen ervaring

Jan Dijkgraaf en Frank bleijenberg

18-06-2019

Horizon Motor Reizen ervaring

Jan Dijkgraaf en Frank bleijenberg

18-06-2019

We zijn een week weg geweest naar Au in Oostenrijk vanuit Nederland naar de Vogezen in Frankrijk voor onze eerste overnachting de volgende dag naar Au Oostenrijk prachtig hotel Post motoren kunnen in de kelder geparkeerd worden leuke hotel eigenaren we hebben prachtige routes gereden een aanrader is de Kaunertaler gletsjer het was weer super geregeld door Horizon reizen 

vr gr Jan en Frank

Horizon Motor Reizen ervaring

Jan Dijkgraaf en Frank bleijenberg

18-06-2019

We zijn een week weg geweest naar Au in Oostenrijk vanuit Nederland naar de Vogezen in Frankrijk voor onze eerste overnachting de volgende dag naar Au Oostenrijk prachtig hotel Post motoren kunnen in de kelder geparkeerd worden leuke hotel eigenaren we hebben prachtige routes gereden een aanrader is de Kaunertaler gletsjer het was weer super geregeld door Horizon reizen 

vr gr Jan en Frank

Groepsreis Vogezen

Ben v.d. Hoff

17-06-2019

Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

Johan

16-06-2019

Top motorweekend gehad.

Geweldige tochten, prima hotel. Fijne groep en goede begeleiding. Bedankt, ik heb echt genoten.

 

Hautes Alpes

Erik Wolters

16-06-2019

We hebben afgelopen week, begon juni dus, met z'n tweetjes op twee motors een onvergetelijk reis gemaakt door Haute Alpes. De route er naar toe...ge-wel-dig. Wat een natuur (in juni op zijn mooist), wat een onverwachte mooie dorpjes, landschappen, wegen, af en toe echt als of we in een film zaten.

De camping waar we verbleven was top. Gezellige en heel vriendelijke gastheer, het eten perfect, het chalet goed verzorgd en schoon. Kortom: top.

De routes die we via Horizon gekregen hadden waren echt af en toe niet normaal zo mooi. We moesten vaak stoppen om even met elkaar te delen hoe mooi het was. De hoge cols, fenomenaal om te rijden.

Deze reis is een echte aanrader. Ook voor de beginnend rijder, hier leer je motor rijden.

Kortom: wij zeggen....DOEN.

Erik Wolters

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.