+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 3.492 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu
M

Frankrijk - Jura

vanaf €439

Rijden over bergen en door bossen op de grens van Frankrijk en Zwitserland

De Jura is een gebergte aan beide zijden van de grens tussen Frankrijk en Zwitserland. Je rijdt met name over de mooie Franse kant van het gebergte. Het is een oud berggebied, waarvan de toppen zich parallel aan elkaar uitstrekken van noord naar zuid. Het is er prachtig en zeer geschikt voor motorrijders. De meeste passen zijn smal en hebben veel haarspeldbochten. Het Jura gebied kent vreemde vormen: opvallende bergplooien, grotten, eigenaardige waterstromen en zoutformaties.

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heeft u deze reis gemaakt? Laat dan hier uw ervaring achter.

Nieuw Hotel Auberge du Hérisson

Het hotel dat we bij deze reis voor je gevonden hebben, staat in het dorpje Ilay. Dit is een leuk klein hotel met mooie vernieuwde kamers en vriendelijk personeel. Het hotel ligt op een kruispunt tussen vier wegen en zo kunnen we dus alle kanten op met onze geliefde motor.

Optioneel kun je ervoor kiezen de route vanuit Nederland direct te rijden naar het hotel of een overnachting te nemen in één van de door ons geselecteerde hotels in de omgeving van Ettenheim.

Genieten van mooie uitzichten en heerlijke stuurweggetjes

Dag 1 In de Jura ga je het zuidelijke deel van het gebergte verkennen en blijf je in Frankrijk. Er zijn diverse mogelijkheden voor een korte pauze of foto momenten onderweg. In de bijgeleverde routegids vind je deze informatie terug.

Dag 2 rijd je via mooie bochten, langs vele meren die deze omgeving kent. Op deze dag blijf je op Frans grondgebied.

Dag 3 rijd je door Lausanne, de gehele Zuidkant van het meer in Genève zelf. De route heeft vele prachtige uitzichten op het meer en goede plekken om te stoppen. Deze route is zeer geschikt voor de motorrijders die willen genieten van die mooie panorama's.

 

Horizon-Motor-Reizen---Jura---Fotos-Bart-4
IMG3955

Verkenningstocht door het Jura gebergte !

Dag 4 is wederom een mooie verkenningstocht door de Jura met een kort bezoek aan de Noordzijde van het meer van Genève. Deze route rijgt de bochten weer aan elkaar en voert voor het grote deel door het natuurgebied van het Jura gebergte. Enorme bossen strekken zich tot 1300 m hoogte uit.

Dag 5 De laatste dag is dan alweer aangebroken en na een heerlijk ontbijt, rijd je weer richting huis of je vervolgt je vakantiebestemming.

Boek nu