+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Jura

vanaf €439

Fenomenaal en rustig

Deze reis is een eldorado voor de echte motorrijder. De Jura is namelijk een aaneenschakeling van smalle passen en heerlijke haardspeldbochten. Prettige bijkomstigheid is dat dit oude bergmassief niet zoveel toeristen trekt en daardoor vrij rustig is. Als je dan ook nog weet dat het bedekt is met schitterende uitgestrekte bossen en een fantastisch uitzicht biedt op de besneeuwde toppen van de Alpen dan weet je dat je dubbel en dwars gaat genieten!

De Jura is een oud bergmassief dat zich uitstrekt over Frankrijk en Zwitserland. De toppen van deze 350 km lange bergformatie strekken zich parallel aan elkaar van noord naar zuid uit. Deze reis voert je zowel door het Franse als Zwitserse deel van het gebergte

Ervaringen van onze klanten

Wat een geweldige omgeving! De mooiste wegen en de kleinste bergpassen hebben we hier gereden! Het is hier adembenemend mooi, tussen de bergen de mooiste wegen die ons door Frankrijk en Zwitserland heen voerden. Van de vijf dagen dat wij er waren .. Lees verder

2018-05-27

Heel goed hotel met vriendelijk personeel en een prima keuken . We hadden alleen beter weer gewild. Maar daar kan niemand iets aan veranderen.

2018-05-22

Nieuw hotel Mouthier-Haute-Pierre

Je hotel ligt tussen Besançon en Pontarlier in een klein Frans dorpje. Het heeft een prachtig uitzicht op de vallei van de Loue. De kamers zijn eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien. Ze hebben een balkon met uitzicht op de vallei. Het hotel heeft een veelgeprezen restaurant waar de gepassioneerde chef-kok met lokale producten de heerlijkste gerechten voor je klaarmaakt.

Optioneel kun je ervoor kiezen de route vanuit Nederland direct te rijden naar het hotel of een overnachting te nemen in één van de door ons geselecteerde hotels in de omgeving van Ettenheim.

Genieten van mooie uitzichten en heerlijke stuurweggetjes

De 1e  dag verken je het zuidelijke deel van de Jura. Dit wordt een heerlijke dag, waarbij je kunt genieten van mooie uitzichten en heerlijke stuurweggetjes. Er zijn veel mogelijkheden voor een pauze onderweg en voor het nemen van foto's van de schitterende omgeving. De volgende dag toer je langs de vele meren die deze omgeving rijk is. Bovendien krijg je weer heel wat bochten onder je wielen.

Als je intens kunt genieten van alle mooie plekken die je tegenkomt, dan zit je tijdens de 3e dagroute helemaal gebeiteld. Je steekt de grens met Zwitserland over en koerst naar Lausanne. Via deze schilderachtig gelegen stad rij je langs de zuidkant van het Meer van Genève tot je aan de westpunt de stad Genève binnenrijdt. Deze route biedt telkens een ander panorama op het prachtige meer en elke keer oogt het weer subliem. Over mogelijkheden om te stoppen hoef je je geen zorgen te maken. Die zijn er meer dan genoeg. 

 

Horizon-Motor-Reizen---Jura---Fotos-Bart-4
IMG3955

Verkenningstocht door het Juramassief!

De volgende dag verken je eerst de noordzijde van het Meer van Genève waarna een aaneenschakeling van bochten volgt die je door een natuurgebied van het Juramassief leidt.

Op de laatste dag is het na een heerlijk ontbijt weer tijd om huiswaarts te keren. Dat kun je rechtstreeks doen, maar je kunt ook een tussenstop inlassen. Die regelen we graag voor je in het Zwarte Woud.

Boek nu