+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Reindert Jan van der Toorn

27-01-2017

Prachtige reis gehad.

Op de heen reis heb ik de navigatie vanaf de N4 België alle snelwegen uit gezet resultaat we hebben 3800km gereden met max. 450 km over de snelweg de rest alles binnen door over boereweggetjes richting Nancy om vervolgens bij het hotel uit te komen wat horizon voor ons geboekt had.

Mooi hotel en heerlijk bij gekomen van de eerste dag met een lekker biertje en goed verzorgde maaltijd.

Vencors hotel ligt prachtig je komt er door eerst mooi door de bergen te hebben gereden bij aankomst wordt je gelijk welkom geheten door de eigenaar. Je sleutel van je kamer wordt na je naam genoemd te hebben gelijk al afgegeven en kan je naar je kamer. Het hotel zijn allemaal vriendelijke studentes in de bediening en zijn goed ingespeeld op de motorrijders, hotel is verder van  alle gemakke voorzien, goed eten gezellige bar en als je een keer drijfnat aankomt zijn kleren de volgende dag weer droog door een speciale droogkast.

Omgeving en routes echt van genoten.

Terug reis zelf verder gekozen ook van genoten.

Door bovenstaande ervaring en verzorging ga ik ook dit jaar weer een trip boeken bij horizon.

mvg

Rein

 

 

Tirol / Karinthie

Ludwig Eeckhaudt

26-01-2017

Beter laat dan nooit.In September 2016 weeral een mooie reis gehad met Horizon motor reizen.De ritten waren geweldig'al was de staat van het wegdek soms zeer slecht.Het hotel was ook terug dik in orde,zeker een aanrader.

Ludwig &Franky

Groepsreis Corsica

Bernard Bakker

06-11-2016

Niet mijn eerste groepsreis (dat beviel al), maar de eerste met Horizon. En ook dat is goed bevallen! Corsica stond al langer op mijn lijst en Livorno als startpunt kwam mij goed uit.

De twee hotels dienen als prima uitvalsbasis voor de dagelijkse routes over het schitterende eiland en laten je door de prachtige, ruwe en afwisselende natuur leiden.
De routes worden bij het gezamenlijke diner de avond ervoor doorgenomen door de reisleiding. Deze is overdag ook bereikbaar, mochten er problemen zijn.

Deze reis is dus zeker een aanrader en het zal voor mij ook niet de laatste keer zijn met Horizon. 

Groepsreis Zuid-Spanje in oktober

Marcel van Minnen

03-11-2016

Heb al vele motor reizen met HMR gedaan. Maar deze reis is wel heel uniek om je erg ver van huis op een motor te vermaken.

Niet alleen dat je zo laat in het seizoen nog heerlijk motor weer hebt tijdens je reis.
Maar uitstappen uit een vliegtuig en daarna opstappen op je motor om je naar het 1e hotel te begeven over meteen prachtige stuurwegen is een unieke ervaring.

Hotels in de prachtige Spaanse plaatsen geven je de mogelijkheid om in de avond lopend een terrasje te pakken en te genieten van de prachtige binnensteden.

Ook de wegen in Zuid Spanje zijn van een enorme motorhart verwarmende kwaliteit. Uitzichten, bochten en weinig verkeer geven je alles wat je als motorrijder wil.

Als verwende motorreiziger kom je hier niets te kort.
Snap wel waarom deze reis na deze ervaringen in 2017 2x terug komt!

Ben benieuwd of er dan ook nog sneeuw ligt hoog in de bergen van Zuid Spanje. Iets wat ik al helemaal niet had verwacht.

 

Groepsreis Zuid-Spanje in oktober

Roelof & Geja

31-10-2016

Voor de tiende keer met Horizon reizen op reis dit keer voor ons op een bijzonder manier, motor met bagage in de vrachtauto en zelf een week later met de vliegmachine vanaf Eindhoven naar Malaga.

Alles was goed geregeld en wij hebben een perfecte vakantie gehad met prachtige routes, heerlijk motor weer en uitstekende hotels en heerlijk gegeten.

Wij kunnen het iedereen aan bevelen.

Het enige minpuntje voor ons is de afstand waar de motor naar toe gebracht en gehaald moest worden ( Middelbeers ) daar waren wij toch twee volle dagen aan kwijt, voor de rest niet anders dan lof.

Bedankt team HORIZON.

Horizon Motor Reizen ervaring

Hans Spanger

28-10-2016

Mooie reis, goede hotels, gezellige groep, mooie routes en goed georganiseerd. Met dank aan Carlo.

Groeten

Hans

Groepsreis Zuid-Spanje in oktober

pietertje

27-10-2016

Super vakantie gehad met horizon motorreizen in het verrassend mooie spanje met goede en mooie routes en hotels met dank aan de gezelige groep en natuurlijk aan carlo bankers voor de goede reis begeleiding.

groet,

pietertje 😃

Groepsreis Zuid-Spanje in oktober

Wandy

24-10-2016

Hoi Carlo,

Wij willen je hartstikke bedanken voor een perfecte motor vakantie in Spanje.

We hebben genoten van de route's en de hotels waren voor ons prima. Ik zal bij mijn collega motor rijders Horizongoed onder de aandacht brengen. We hebben nu ook eens een groepsreis mee gemaakt, en die zijn goed verzorgd.

Wij vinden dat je op alles goed voorbereid bent, je weet de aandacht van de groep 's avonds bij het eten perfect te pakken. Als er zich iets voordoet heb je aan alles gedacht. En je bent een vrolijke vent om een weekje mee door te brengen. Kortom, prima! 

Bedankt, en we laten iets van ons horen als we de Ierland reis gaan boeken.

Groepsreis Corsica

Rob en Joke Veerman

12-10-2016

Voor de eerste keer met Horizon Reizen mee naar Corsica. Een groepsreis nog wel. Dat doen wij niet zo vaak, want wij reizen meestal individueel. Onze waardering van de organisatie is zonder meer bijzonder positief. De folder beloofde veel, maar het werd ook allemaal meer dan waargemaakt. De administratieve organisatie vooraf was vlekkeloos, vragen werden supersnel beantwoord en correct afgewikkeld.

De hotels waren uitstekend met werkelijk prima faciliteiten. Over de door Horizon samengestelde routes niets dan lof, goed opgebouwd van structuur, magnifiek van opzet met voor elk wat wils en met steeds de mogelijkheid voor een langere of een kortere route. Elke avond voorafgaand aan de volgende rit steeds een toelichting wat er op de volgende dagroute verwacht mocht worden. Elk type motorrijder komt tijdens deze reis volledig aan zijn trekken. Ook staat de reisbegeleider paraat voor kleine pechgevalletjes.

Corsica is gewoon een schitterend eiland met een bijzonder mooie natuur waar het heerlijk rijden is, maar waar je je na afloop van de rit door de goede hotelkeuze ook nog even lekker kunt ontspannen. Kortom: niets dan lof en wij gaan zeker weer met Horizon Reizen mee.

Sardinië

Rob en Joke Veerman

12-10-2016

Na de groepsreis Corsica gingen wij aansluitend meteen door met de individuele reis Sardinië. Ook Sardinië is een magnifiek eiland met een fraaie natuur en is een heerlijk eiland om een motorvakantie te houden. Het is wat weidser en misschien wat minder ruig dan Corsica, maar toch ook weer net zo mooi.

De wegen zijn wat breder maar vaak net zo bochtig. Je kunt je er helemaal uitleven, want de gekozen wegen zijn heerlijk rustig. Ook hier meestal de keuze voor een lange of een wat kortere dagrit, maar beide ritten bevatten toch steeds de hoogtepunten van de dag. Het is misschien wat anders dan Corsica, maar op een eigen manier net zo aantrekkelijk.

De hotels waren werkelijk prima op bijzondere locaties, alle waardering hiervoor. Horizon Reizen heeft zijn zaakjes gewoon erg goed voor elkaar. Wat in de folder wordt beloofd, wordt in de praktijk volledig waargemaakt.

Combi Pfalz-Vogezen

Jos en Lieve Schraepen-Schouteden

03-10-2016

Dag allemaal,

Vorig jaar moesten we jammer genoeg onze reis naar Corsica annuleren wegens medische redenen. Maar dit jaar kozen we voor Vogezen-Pfalz, iets minder zwaar, maar oh zo mooi.

De ritten waren elke dag om U tegen te zeggen. Zeer mooi bochtenwerk. We hebben echt genoten. De weergoden zaten ons fantastisch bij. De hotels waren zeer goed, het eten lekker en veel.  Dit weekje was weer veel te snel voorbij. We kozen voor de lange ritten van ± 300 km. ideaal. Een echte aanrader.

Met dank aan Horizon Motorreizen die ons de zoveelste mooie vakantie bezorgde.

Jos en Lieve

Zonhoven België

 

 

Pfalzerland

Jorg Ackermann

30-09-2016

Zeer goed georganiseerde reis. De routes zijn heel goed en evenwichtig uitgestippeld. Enkel het hotel kon beter. Het heeft vier sterren maar dit is niet meer up to date. Het hotel is wat verouderd maar zeer vriendelijk personeel en het eten was ok.