+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Jubileumreis Noord-Spanje & Portugal 2

Hans Spanger

20-09-2018

Goed georganiseerd; mooie afwisselende routes; goede begeleiding van Jos en prima hotels

Jubileumreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

20-09-2018

Dit was mijn eerste keer dat ik een reis gemaakt heb met Horizon Motorreizen. Het is mij erg goed bevallen. Een van de beste reizen die ik met de motor heb gemaakt. De hotels waren super en de routes erg mooi. Jos de reisbegeleider nam iedere avond de routes voor de volgende dag door zodat je een beetje wist wat je kon verwachten. De dagafstanden waren goed te doen. Bijzonder was dat er iedere dag een keuze was uit een lange en korte route. Maar uiteraard kiezen de meesten voor de langere. Een erg leuk gezelschap. Door de goede kwaliteit van deze reis overweeg ik om nog vaker met Horizon op reis te gaan.

Bedankt, het was super!!!

Groepsreis Dolomieten September

Henri Moeskops

18-09-2018

Hallo , niet alleen het weer speelde een goede rol maar zeker ook het reisgezelschap en niet te vergeten Eddy en Henriette maakte dat ik een geweldige vakantie heb gehad . Het hotel was goed en zeker ook het personeel daarvan hebben bij gedragen aan een mooie tijd . Het is niet de eerste maar zeker ook niet de laatste keer dat ik mijn reis boek bij horizonreizen , nogmaals dank voor de onvergetelijke reis . 👍✌️😎

Groepsreis Dolomieten September

Harrie en Nel Gerrits

18-09-2018

Het was een prachtige reis, met hele mooie natuur, erg mooie route's, en gezellige deelnemers. Goede reisbegeleiding. Personeel hotel was ook super. Alleen jammer, en een enorme domper, dat wij bij aankomst te horen kregen dat we niet in het hotel maar in een appartement zouden moeten slapen. 700 meter verder, BERGOP!(wij voelen ons nog jong, maar we zijn wel 69 en 68 jaar 'oud' Hierdoor ook konden wij geen gebruik maken van de extra faciliteiten van het luxe hotel, terwijl wij hetzelfde bedrag betaald hebben als de mensen die wel in dit luxe hotel verbleven.Wanneer wij van tevoren hiervan op de hoogte zouden zijn gebracht hadden wij nog kunnen beslissen of we dit zouden willen. Het stond wel ergens in de brochure, maar wanneer je al een half jaar van tevoren boekt ga je hier niet vanuit. Nogmaals, jammer!

Tirol / Karinthie

De Winne Luc

17-09-2018

Jubileumreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

17-09-2018

Dit was een van beste motorvakantie die ik tot nu toe gemaakt heb. 

De routes waren erg goed. Heel bijzonder vond ik dat je per dag kon kiezen uit een lange en korte route. Uiteraard was de langere route beter simpelweg omdat je meer te zien had onderweg. De begeleiding van de reis door Jos was top. Goede uitleg over de routes en bijzonderheden. Top hotels en een erg leuke groep. Het reizen met Horizon Motorreizen is voor mij zeker voor herhaling vatbaar.😀😀😀

Moezel

Edwin

16-09-2018

9 t/m 12 september in de Moezel geweest. Erg goed bevallen, zowel qua routes als ook het hotel. Prima eten en de motoren veilig op de binnenplaats. Voor herhaling vatbaar!

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk en Huyghe Filip

16-09-2018

wederom en prachtige reis ,mooie routes en mooie wegen.

goede hotels en lekker eten ,en zeer goede organisatie.

 

Vogezen

Rob en Chris

16-09-2018

Super snel en adequaat geregeld door Horizon reizen (woensdag geboekt, zaterdag op pad). 

Zeer goed hotel met dito keuken!!

Routes zijn in een woord fantastisch!!! Tip voor de 2e dag (Grand Ballon). Ongeveer halverwege kom je op een punt wat dichtbij de Col de la Schlucht is, die heb je eerder die dag al gehad, en is de mooiste van alle. Wijk even van de route af, en neem hem nog een keer. Dan weet je zeker dat je bij thuiskomst nieuwe kneesliders kunt bestellen🤪🤪.

Op zeker dat we deze reis over gaan doen, en ook zeker via Horizon reizen!!

Kent-Sussex

Pieter

16-09-2018

+punten: 

Mooi landschap. Vriendelijke mensen.

Mooie routes door Horizon. Genoeg afwisseling. Lekker veel stuurwerk!

Leuk hotel. Best luxueuse kamer vr de prijs. Lekker eten. Spa en sauna is welkom na een dagje rijden.

 

- punten:

Af en toe wat "grotere" wegen zou mss mogen. (Ik rij op een sportieve motor)

Toch wel veel slechte, hobbelige wegen waarop het opletten geblazen is. Zeker wanneer de wegen zo smal worden dat 2 auto's amper kunnen kruisen.

Er is niet veel tijd om dingen te bezoeken langs de routes. Max. 2u tijd schat ik. (Wij vertrokken meestal rond 10u30 en kwamen rond 18u30 terug toe in hotel) wel met een 2 tal drankpauzes.

Inderdaad veel heggen en struiken langs de wegen waardoor het mooie landschap vaak niet zichtbaar is.

 

Kortom: aan te raden, zeker vr een eerste keer Engeland.

 

 

 

Jubileumreis Noord-Spanje & Portugal 2

peter van hulst

14-09-2018

het was mijn  mooiste motor reis  tot  nu  toe.

geweldige mooie  route,prima hotel's .

erg wisselend en  mooi  landschap en weinig  verkeer

prima georganiseerd zowel transport al mede  ook  de  totale organisatie.

aanrader..

gr  peter

 

Groepsreis Teutoburgerwald met Pinksteren

Henk Harms met Wim Ten Braake toer

14-09-2018