+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Moezel

H.Aalders

15-10-2017

heerlijk midweek getoerd in de bergen.Prima wegen en uitstekend hotel met vriendelijk personeel

Kent-Sussex

Tolé en Elske

11-10-2017

We zijn met 6 vrienden op 4 motoren naar Duinkerke vertrokken. Eén overnachting aldaar en 's morgens op ons gemak 23 km naar de veerboot gereden. Aan de overkant van de plas de mooie eeijtrotsen. De route was vanaf het begin al goed. Met een kleine omweg om het kasteel van Dover (boven op de berg) te bekijken. Wat een prachtig landschap! Het "Felbridge hotel"droeg sinds een een half jaar de naam van Crown Plaza en lag 3 km buiten East Grinstead. Dit gaf wat verwarring bij het inchecken. Wel een super goed hotel, het eten was fantastisch lekker.  Vanuit dit hotel elke dag een gevarieerde route met heuvels, super smalle weggetjes,langs kusten, typische Engelse dorpjes en pubs. Op de "rustdag" vanuit East Grinstead een retourtje met een oude stoomtrein naar Sheffield.

Een onverwacht bezoek aan een motorzaak. Ook in Engeland tref je spijkers op de weg en in je band, dus een nieuwe achterband . Op de terugweg een overnachting in Duinkerke en Lier(een stadje met oude gebouwen ten zuiden van Antwerpen) weer op huis aan.

Het was een heerlijk weekje. 

Groepsreis Corsica

paul krieckaert

03-10-2017

eerste ervaring met horizon.

Goed georganiseerd, mooie routes, prima hotels. Top.

Combi Zwarte Woud-Vogezen

Henk Oskam

01-10-2017

Na een mooie heenreis aangekomen in hotel Heckenrose. Vriendelijk onthaal en nadat ik de kamersleutel heb gekregen het eerste verdiende biertje genuttigd.

Kennis gemaakt met het restaurant van dit hotel. Heerlijk gegeten en het verrassingsmenu is de gehele week een aangename ervaring geweest. Wat heb ik lekker gegeten.

Het weer was de hele week bij vertrek in de ochtend ongeveer 13 graden met een beetje mist maar rond 11:00 uur liep de temperatuur lekker op naar 21 a 23 graden met een mooi zonnetje.

De routes waren mooi en afwisselend en ik heb bij alle routes gekozen voor de lange variant. Elke dag rond 8:30 a 09:00 vertrokken en rond 17:00 a 17:30 weer op tijd in het hotel.

Bij elkaar bijna 3225 Km gereden incl. heen en terugreis. Deze trip is absolute een aanrader.

Was inmiddels al mijn 3e trip met Horizon en zeker niet de laatste!

Tot volgend jaar!

Groet Henk

Pyreneeën

Pim

26-09-2017

Hotel in Jaca, de omgeving en de routes waren perfect, dit keer zijn we met de motoren op de aanhanger naar Spanje gereden, deze konden allemaal in een afgesloten parkeer kelder, ideaal.

Dit gaan we zeker nog een keer doen.

 

Groepsreis Sardinië

Hilde

24-09-2017

Als "singel" vrouw je in inschrijven voor een groepsreis was zeker spannend. Maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Leuk gezelschap, mooie routes, hulpvaardige reisgenoten en twee top reisbegeleiders. Zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes Hilde

Groepsreis Dolomieten September

Richard Rijsdijk

20-09-2017

De Dolomieten zijn en blijven een droombestemming voor de meer ervaren motorrijders die liefhebbers zijn van eindeloos bochten rijden. De passen rijgen zich aaneen en de verbindingsroutes tussen de passen zijn beperkt. En zij die houden van landschappelijk schoon, komen ook zeker niets te kort. 

Fantastische reis met een zeer goede reisbegeleiding van, in dit geval, Stefan. En het hotel is top; schoon, prima eten, garage met wasplaats, vriendelijke en professionele mensen.

 

Groepsreis Dolomieten September

Richard Rijsdijk

20-09-2017

De Dolomieten zijn en blijven een droombestemming voor de meer ervaren motorrijders die liefhebbers zijn van eindeloos bochten rijden. De passen rijgen zich aaneen en de verbindingsroutes tussen de passen zijn beperkt. En zij die houden van landschappelijk schoon, komen ook zeker niets te kort. 

Fantastische reis met een zeer goede reisbegeleiding van, in dit geval, Stefan. En het hotel is top; schoon, prima eten, garage met wasplaats, vriendelijke en professionele mensen.

Zwitserland

David Polderman

18-09-2017

Mijn schoonvader en ik zijn met onze Kawasaki's Z800 van 9 t/m 17 september naar Zwitserland gegaan. Wij hebben de extra overnachtingen in Ringsheim en Interlaken erbij geboekt. Dit was de tweede keer dat wij een reis via Horizon boekten.

Normaal gesproken is het in september nog prachtig nazomerweer. Dit jaar kwam de sneeuw erg vroeg, maar dat gaf wel prachtige uitzichten. De routes zijn een genot om te rijden. Met name het asfalt in Zwitserland is erg goed. Vele bekende passen zoals de Splugenpass, Albulapass, Julierpass, Furkapass en de Passo Dello Stelvio zitten hier in. Ook zit er een erg leuke extra bij de routes en dat is een zeer bochtige weg naar het plaatsje Arosa. Deze weg moet je zeker niet overslaan! Ook de aanrijroute via het Zwarte Woud was erg mooi.

Kortom, met deze reis kom je niets tekort en is het puur genieten. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

David en Rene

 

 

Pyreneeën

Jan Drofmans

18-09-2017

Fijne motorreis in de wondermooie Pyreneeën.  Verzorgd hotel met ruime overdekte en afgesloten garage voor de motor en vriendelijk personeel.  Mooie en gevarieerde trips met soms keuze tussen lange en korte versie.  Tussenstop voor heen- en terugreis in Sarla is zeker ook een aanrader.

KTM - Rondreis Europa 2017

Erik Berkvens

16-09-2017

Dit was onze eerste reis ervaring met Horizon motorreizen en dat is prima bevallen. Mooie routes en goede hotels. Savonds met een biertje erbij de dag nog eens doornemen, erg gezellig zo met in dit geval vrijwel allemaal KTM liefhebbers. Wel erg jammer dat het fabrieksbezoek door KTM geannuleerd werd, maar dit lag buiten de macht van Horizon. Al met al een leuke week gehad.

Combi Zwarte Woud-Vogezen

J en Th Boots

13-09-2017

Prachtige ritten gemaakt,lekker eten,