+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Frank bleijenberg

21-05-2018

Horizon Motor Reizen ervaring

Frank Bleijenberg

21-05-2018

Luxemburg

Hans en Daniéla

21-05-2018

Heel fijn hotel,zeer goed eten, dorp is heel rustig, fijne garage voor de motoren. Helaas was onze navigatie “ziek” dus niet alle routes helemaal uit kunnen rijden. De reisbescheiden zijn dan onvoldoende om zonder navi te touren. Maar genoten van de bochtjes,landschap,dorpjes en rust ( week voor Pinksteren) . Ondanks dat het soms erg fris was ,6 graden om te starten, hebben we genoten. Oh en...  vergeet je ID niet zoals wij, het hotel heeft het nodig. 

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Rosita Mertens

19-05-2018

goede routes, goed hotel en goede reisleiding. kortom, een uitstekende ervaring met horizon motorreizen.

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Ron Putting

18-05-2018

Perfect weer, perfect hotel, perfecte omgeving, perfect geregeld. Allemaal perfect. Volgend jaar weer!

https://www.ronputting.nl/ride-on-horizon-sauerland/

Horizon Motor Reizen ervaring

Henk Schreur

18-05-2018

Weer een mooie reis gemaakt. Ditmaal was het Luxemburg. Wat een fantastisch motorland is dit. Lekker touren op mooie wegen. Goed hotel en een prettig gezelschap. Jong en oud.

Dit zouden meer mensen moeten doen.

Luxemburg

Kris en Lucas

17-05-2018

Fantastisch hotel (Dahm), mooie routes. Veel en prachtige stuurweggetjes!

Blijkt wel dat op deze routes de wegen in Luxemburg overwegend van betere kwaliteit zijn dan die in Duitsland.

Enkel jammer dat stukken van de routes meermaals terug kwamen. Op sommige trajecten zijn we 3 keer geweest...

al bij al een prachtig weekend gehad. Een aanrader!

Moezel

Marc Cuypers

17-05-2018

Zeer mooie reis met erg mooie routes.

Leuk hotel met lekker eten en prima stalling voor de moto's

 

Top !!

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Marcel de Leeuw

17-05-2018

Prachtige routes en gelukkig mooi weer. Goed Hotel en een zeer gezellige groep. De reisbegeleider krijgt van mij een dikke 10.

Ik heb nul verbeterpunten. Vr. Gr. Marcel de Leeuw.

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Eric Zuijderduin

17-05-2018

We hebben weer een mooie groepsreis voor Horizon mogen begeleiden naar Luxemburg.

Prachtig Hotel 

Lekker eten 

en prachtige routes gereden.

Het gezelschap van 48 motor enthousiasten was erg gezellig waarvoor we hun weer erg bedanken en hopelijk te zien op een volgens avontuur.

Groet Eric en Sandra

Moezel

Marc Cuypers

17-05-2018

Zeer mooi en goed georganiseerde reis met mooie routes.

Prima hotel met lekker eten en top motorstalling

Zwarte Woud

de winne luc

17-05-2018

mooi en proper hotel, hotel heckenrose

goeie kok

vriendelijk personeel

mooie omgeving , prachtige routes