+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Westerwald

Roekeloos

22-06-2017

Weekend met mooi weer, dan lijkt alles beter. Maar we hebben echt lekker gereden. Hier en daar wat minder asfalt en wegopbrekingen maar dat mag de pret niet drukken. Goed hotel, wel wat stijfjes. Kortom ik zou zo weer heengaan.

Combi Pfalz-Vogezen

Willem van Zanten

21-06-2017

Na eerdere versies van Horizon’s reizen besluit ik een combinatie van twee reizen uit te proberen. De keus valt op de Pfalz en de Vogezen. Bij boeking blijkt dat Horizon beide geadverteerde hotels vervangt door twee anderen. Het zijn nu Am Markt in Kleinbittersdorf in plaats van hotel Bliesbrück in Herblitzheim en Heckenrose in Ringsheim in plaats van Rebstock in Munchweiler. Deze wijziging is zeer interessant. Het eerste hotel ligt aan de markt in een klein rustig plaatsje. Gelukkig zwijgt de kerkklok voor zeven uur morgens en zo kun je heel rustig slapen. Het tweede hotel is zeker zo goed als het bekende Rebstock, zij verzorgen de maaltijden op zeer culinaire wijze. Ook de uitrusting is geheel volgens de modernste standaarden. Dit hotel ligt wel aan een drukke straat. Bij beide hotels parkeer je de motor van de openbare weg af. Horizon heeft alle route aangepast aan de nieuwe ligging van de hotels. De routes zelf zijn van de bekende goede kwaliteit van Horizon. Wel is het zo dat deze combinatie van reizen ervoor zorgt dat je delen van de routes meermalen rijdt. Zo is de Vogezen route van de Pfalz voor een deel gelijk aan de verbindingsroute tussen de hotels en die komt weer deels overeen met de Noord route van de Vogezen. Niet dat het erg is want de routes zijn erg mooi om te rijden, zelfs meermaals in enkele dagen.

Ook moet je eraan denken dat men in Duitsland nog weleens een populaire weg wil afsluiten in de weekenden, bijvoorbeeld de weg naar het Johanneskreuz.

Al met al een geslaagde combinatie waarbij je bij aanvang niet de volle afstand tot in het Zwarte Woud rijdt.

Groepsreis Sauerland weekend

Motorport Hippo

21-06-2017

De route`s waren mooi, het hotel Zum Weiber Stein in het dorp Kirchen waar we dit weekend sliepen was top.

Kan geen negatief punt vinden over Hotel, route`s en omgeving.

Frans   

Horizon Motor Reizen ervaring

Ben en Trees

16-06-2017

Het was een fantastische reis naar Zuid-Noorwegen, mooie natuur en adembenemende uitzichten. Hele mooie routes en een gezellige groep. Ondanks af en toe een buitje hebben we heerlijk weer gehad. Bedankt Horizon motor reizen het was weer prima geregeld.

Hautes Alpes

Triumph boys

16-06-2017

Verzocht aan Horizon om de heen-en terugritten aan te passen naar twee stops naar de Hautes Alpes. Daar zijn ze wel in geslaagd. Helaas was de terugreis van Gap naar Beaune een ware veldslag. Bloedheet weer en (te) lange terugreis. Verder de route niet meer door Grenoble, maar omleiden. De eindlocatie Gap op de camping had zeker zijn charmes, maar ook een kleine bijsmaak. Als de Fransen in het weekeinde arriveren , hebben zij namelijk het gebruik om diep in de nacht al feestelijk door te gaan. Als dit naast je chalet is, wordt dit op zijn minst vervelend. Daarnaast mogen de heen en vooral de terug routes door Gap worden omgelegd. Het is heel druk in de stad, een ware worsteling. De ontvangst op de camping en verzorging was goed. De campingbeheerder spreekt goed Engels. Maar de routes in de bergen waren fantastisch. Je moet er even heen rijden, maar dan is het ook een feest. Goed asfalt, uitzichten en veel mooie korte en lange bochten. Voor de meer ervaren rijders een ware lust. Maar ook voldoende gelegenheden om de inwendige mens te versterken. Hoogtepunten waren voor ons de Grand Canyon, Col Agnel en Col de la Bonette. De minste route was de Citadelle. Andere routes ook een dikke voldoende. Al met al kleine puntjes van aandacht, maar fantastisch motorgebied voor de ervaren rijder. Bedankt Horizon Reizen.

 

Groepsreis Zuid-Noorwegen

Pietertje

15-06-2017

Geweldige ervaring zuidnoorwegen prachtige natuur met wisselende landschaplandschapen .mooie routes en goede hotels en een super leuke groep kort om een super mooie vakantie geweest. Met de complimenten aan horzonmotorreizen.

 

Groepsreis Schotland Juni

Ger Vuist

13-06-2017

Hartelijk dank aan Jos Dekkers, die het mede mogelijk gemaakt heeft, er voor mij en voor alle mede motorrijders er een geslaagde de reis gemaakt heeft, ik van deze reis genoten.. tot een volgende keer Groet Jägermeister...

Harz

Floris Pieterse

13-06-2017

Super mooi reis gehad, heel mooi asfalt en veel mooie wegen. De route die we gekregen hebben was een volle dag sturen. Nadeel van de huidige tomtom is dat wanneer er een actuele afsluiting is ik de reis niet in het systeem krijg. Hij blijft dan hangen op die trac, ( kan ook mijn eigen onvermogen zijn).

heen en terug reis hebben we een gedeelte via de route gedaan die wij kregen ( vanuit groningen niet helemaal handig vanaf winterswijk)

ivm een vol hotel hadden wij hotel Njord. Een zeer aan te bevelen hotel. Eten was goed , vriendelijk personeel en de kamers waren goed met goede bedden. Bij dit hotel is allen geen binnen stalling, maar buiten genoeg plek.

Hahnenklee, Goslar, is een zeer rustig dorpje met overdag wel wat te doen. 's avond behalve de hotel bar niet veel open.

Staat nog een bijzondere houten kerk in het dorp.

In het dorp heb je nog wel een super mooie rodel baan en je kan down hill moutain bike etc doen. kabel lift is er om de heuvel op te komen. ook erg leuk om te doen.

2 e dag hebben ivm de warmte een andere route genomen waarbij we duivelsmuur, Stoomtrein (Schierke)en Quedlinburg ( vakwerkhuizen) hebben bekeken. Via kronkel route van de tom tom ons laten verassen. Tevens plekken waar je ook even wat kon drinken en eten..

kortom een hele mooie reis, mooie schone wegen. mensen zijn gewend aan motor rijders  en nog meer verslaafd geraakt aan het motor rijden.!!!!

 

Groepsreis Pfalzerland

johan Van Saene

11-06-2017

Hallo allemaal,

Heerlijke reis gehad met mooie routes en een gezellige sfeer in het hotel!Aan de hele groep,bedankt voor de vele gezellige momenten.

Hopelijk tot een volgende keer.

Johan 

Horizon Motor Reizen ervaring

Marc Vangrieken

08-06-2017

Sinds gisteren zijn we terug van onze Horizon-reis naar het Zwarte Woud. We logeerden met 4 motorrijders in hotel Heckenrose in Ringsheim. De routes waren top zoals we dat van Horizon gewend zijn. Jammer dat de heenroute 70km langer is dan op de website aangegeven, waardoor de eerste dag behoorlijk pittig uitviel. De plaatselijke lussen van dik 300 km zorgen voor prima gevulde, maar toch relaxte vakantiedagen. Het is er natuurlijk prachtig rijden, ondanks een dagelijks buitje, maar wat mij het meest zal bijblijven is het geweldig lekkere eten in het hotel, een toprestaurant waardig!

Moezel

Boudewijn

07-06-2017

Hierbij bedanken we jullie voor onze mooie reis die gehad hebben op Pinksteren in de moezel,  waren  zeer tevreden ,mooie routes prachtig bochten mooie streek en een fantastisch hotel.

vriendelijke mensen 👍motor in de garage eten super lekker kortom top klasse bedankt  

horizonmotorreizen tot de volgende keer

Groepsreis Pfalzerland

Ivo Cauwenberghs

06-06-2017

Een plezierige en uitstekend geregelde reis , een groep vrienden erbij , dit is zeker voor herhaling vatbaar , nogmaals iedereen bedankt voor het leuke gezelschap ! en de fijne motordagen ! Hopelijk kom ik jullie nog wel eens ergens tegen ?

Ik heb er alvast van genoten !

Groeten Ivo