+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Dolomieten September 1

sander

18-09-2019

Arabba is met zijn omgeving een droom voor de motorrijder, geen weg is recht. Geweldig gereden met top weer rond de 20 graden waar we geluk mee hadden die week.

Het Hotel

Kamer is ruim met prima badkamer.

De tempratuur van de douche zou op de 3e verdieping een stuk stabieler kunnen kamer 329.

De drankjes zijn aan de prijs en het eten kon zeker beter, de bediening deed daarin tegen goed hun best om alles met een lach te doen.

In het dorp Arabba zelf is een leuke bar met de naam Peter te vinden.

Prachtige wegen met de fantastische uitzichten Arabba zeker heen gaan echt geweldig!

 

Dolomieten

Dirk

16-09-2019

Zeer mooie en uitdagende routes. De dorpen kunnen druk zijn maar eens daarbuiten is het heerlijk rijden, met vele mooie panorama's.

Prima en goedgelegen hotel. Zeer ruime kamer.

Eerste keer met Horizon, maar niet de laatste.

Horizon Motor Reizen ervaring

Vermander hilde en Johan Depypere.

14-09-2019

We hebben een hele goede reis gehad,goed georganiseerd

Om met de boot over te zetten. In Sardinië hele mooie routes

en fijne hotels. Een ding waar we niet zo happy bij waren was de 

keuze van ons avond eten.Was echt niet lekker.We moesten 

kiezen in het Italiaans ( 3 keuzes) maar wat moet je nemen! Als 

je de taal niet kent.Dat was een min punt. Anders een aanrader. 

Jura

Miquel en Patrick

12-09-2019

Fantastische reis, een prachtige regio met enorm veel afwisselende landschappen en stuurweggetjes. Het hotel is acceptabel, de routes prachtig. Kortom, enorm de moeite waard een weekje Jura!

Hautes Alpes

Jan en Mieke

11-09-2019

Wat geef je deze reis als je net Karintië-Tirol 5 sterren gegeven hebt? Nou gewoon, 6 sterren! Dit was weer geweldig. Met de auto en motortrailer op pad. We hadden met z'n tweetjes het grootste chalet. Heerlijk ruim. Gastvrije camping met heerlijk zwembad, goed eten en uiterst vriendelijk personeel. En dan de routes: GE-WEL-DIG. Vandaar de 6 sterren. Stuk voor stuk gaaf met veel bochten en hoogteverschillen en zelfs de verbindingswegen waren mooi om te rijden. Als toppers de routes over de Col de la Bonette (incl. de hele mooie Gorge de Daluis), de route door de Gorge du Verdon en de verrassende "achterkant" van de Alp d'Huez. Een absolute aanrader. Tips: neem de tijd want de lange routes kosten 7-8 uur en zorg dat je kunt variëren in je kleding. Wij hadden in september temperaturen tussen de 6 en 32 graden. Veel motorplezier! 

Tirol / Karinthie

Peter en Annette Pijpers

10-09-2019

Zeer mooie reis en verblijf gehad. Hotel Gailbergerhoehe is een aanrader. Prachtig gelegen met ieder dag als toetje een prachtige slingerweg er naar toe. De route waren heel mooi. Als je wat meer wil bezichtigen misschien iets aan de lange kant, maar we hebben van de eerste tot de laatste dag genoten. Hier gaan we zeker nog eens terug. Wat een omgeving en wat een bochten hier.

We hadden onze eigen heen en terugreis georganiseerd met de trein. Opstappen in Dusseldorf en met de nachttrein naar Innsbruck. Dit was echt een afknapper!!! Zowel heen als terug. Opgepropt in een veel te kleine coupe. We reisden met zijn zessen en geen van allen kon maar een pluspunt opnoemen. Klacht ingediend via de treinreiswinkel maar naar anderhalf week geen enkele reactie

Horizon Motor Reizen ervaring

Pieter

10-09-2019

Was een geweldige reis het offroad rijden is een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.hotel en routes waren prima ook voor de beginnende offroad rijder waren er mooie routes. 

Zwitserland

Joop en Thea Hoekstra

09-09-2019

Combinatiereis Oostenrijk en Zwitserland (individueel)

Met 8 personen hebben wij de reis gemaakt. Het was geweldig! In Oostenrijk hadden wij een alternatief hotel in Lienz, wat ontzettend mooi was. Heerlijk natuurbad, vriendelijk personeel, mooie ligging, alles was tot in de puntjes verzorgd! Dit was hetzelfde in het hotel Davos/Wolfgang. Wat zijn wij verwend.

De routes, reisbeschrijving, als was prima in orde. Je kwam niet voor verrassingen te staan.

Wij hadden de reis uitgebreid met nog een overnachting in Zwitserland en Zwarte Woud. Een aanrader.

Kortom, wij hebben een prachtige vakantie gehad. Bedankt Horizon! Tot een volgende keer.

Joop, Thea, Siny, Gerrit, Bas, Hetty, Diny, Herman

Dolomieten

Gerard Kroes

08-09-2019

Zeer goed Hotel, lekker eten.

routes goed uitgezet, echter voor minder ervaren rijders te lang!

Mede door de prachtige vergezichten, dorpjes, bergen en bochten en dergelijke moet je flink door rijden om op tijd binnen te zijn.

Aan rij route voor 2 dagen waren minder, gezien veel gereden werd in minder mooie omgeving.

Ook na overnachting in het hotel in Heidelheim (niet verkeerd met lekker eten)  misschien de route gelijk richting Oostenrijk/Italie kunnen richten (zoals wij gedaan hebben)  aangezien je flinke hoeveelheid kilometers moet maken.

Groepsreis Hautes Alpes

Bert Bijlard

05-09-2019

Grandioos! Van begin tot eind. Prima één-persoons chalet incl. lekker eten op mooie camping met heerlijk zwembad. Stuurwegen met prachtige uitzichten. Laatste routedag vanaf de top van Mont Ventoux naar Bédoin gereden om vandaar via de mini col de la Madeleine al zwierend en zwaaiend 😉 terug te rijden over de autoruiten Dróme langs Vaison-la-Romaine en Nyons (D94) naar Gap. Prachtige route en even lekker doorrijden. Ik zag de bui nl. al hangen en kwam zodoende droog terug op de camping. Je hebt al mazzel als je geen pech hebt. De volgende dag in één tijd naar huis gereden. Rustig aan gedaan onderweg. Ging prima. Marcel en groep bedankt voor alle gezelligheid 👍

Dresden

j kuunders

05-09-2019

Na 20 jaar hebben we weer een motorreis gemaakt.

via Horizon motor reizen naar Dresden.

Alles was goed behalve de ritten vonden we te lang teveel km.

We konden onderweg eigenlijk geen bezichtigingen doen ivm tijd nood. 

In Dresden zijn we 2 dagen geweest. waarvan 1 rustdag in de stad met mooie bezichtigingen, en de tweede dag een rond rit door Tsjechen dat was zeer mooi. Omdat dat op een zondag was was er niet veel te doen op de weg en hebben toen ook op onze eigen tempo de rit af kunnen maken.

De terugweg hebben we over de snelweg gedaan, omdat we voor ons gevoel het wel gehad hadden.

groet john en jet

 

 

 

Schotland - North Coast 500

Silja

03-09-2019

Echt een aanrader! Wij hebben heel erg genoten van het rijden en de mooie Schotse landschap. De routes klopten allemaal, communicatie met Horizon was snel en makkelijk en alle onze wensen worden waar gemaakt. Handige routebeschrijvingen met tips voor elke dag. De hotels zijn ons ook heel goed bevallen, alles was top geregeld. Ik zou het zo weer doen.