+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Henk Valster

20-07-2019

Hele goed georganiseerde reis. Leuk bezoek aan de BMW fabriek in Berlijn waar de motorfietsen geproduceerd worden.

Hele mooie rondrit in Tsjechie gemaakt. Leuk reisgezelschap en aan Ivo een prima reisbegeleider gehad!

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #3

Arnold Goossens

18-07-2019

Bizonder fijne training gehad onder leiding van Rene en Chris. 

Veel opgestoken in theorie en praktijk. Gezellige groep. Kortom:een ervaring rijker.

Slechts één aspect verdient verbetering.

De prachtige routes zijn in .g.p.x formaat gegeven. De waypoints stonden heel vaak vlak voor een afslag. Vond ik erg lastig omdat je dan de afslag niet kan naderen. Je zit er gelijk boven op!

Verder zeer goed! 

Harz

Jan Vogels

15-07-2019

Toertocht naar en door de Hartz Duitsland.

Het begon met een mooie heenreis plus de afstand van mijn woonplaats. Een hele trip, maar zeker mooi. Aangekomen bij Hotel Ratskeller in Salzgitter-Bad. Een mooi en goed hotel. Een hele parkeer garage voor mij zelf en een mooie kamer. Ontbijt en het avond eten was prima, goed verzorgt. Op de verschillende routes waren diverse mooie locaties en vooral mooi en bochtige wegen. Zeker als je net een cursus bochten en bergen achter de rug hebt. Je kunt de goede instructies ten volle benutten. Dat geeft vertrouwen en daardoor wordt het nog leuker. Ik zal wel nooit een bochten scheurder worden, maar ik rijd een lekker tempo en zie ook nog iets van de mooie omgeving. En daar gaat het toch om. De tocht is zeker aan te bevelen. Het laatste uurtje werd ik nog overvallen door een geweldige stortbui zodat even stoppen onder een viaduct geen slechte keuze was. Maar daar kunnen ze van Horizon ook niets aan doen, denk ik?!     Op naar de volgende rit.  Succes en plezier voor ieder.

Jan

Noordkaap Rally

Gerrit en Wytske

15-07-2019

We reisden met een Mazda MX5, met een Tomtom Rider.

Hotels (op 1 kanttekening na) en routes waren prima verzorgd.

Bij 1 hotel was een festival voor onze ramen aan de gang, wat tot 03.00 uur duurde, en wat de nachtrust niet ten goede kwam.

Voorts lijkt het ons een goed idee om bij ferry-overtochten te verwijzen naar betreffende sites. Wij hadden de pech om bij een ferry die om de 2 uur vertrok, 1 uur en 45 minuten te moeten wachten.

Groepsreis Santiago de Compostella

Marion Wingelaar

11-07-2019

Wat een mooie ris is dit. Je rijdt vanuit Nederland door België, Luxemburg en Frankrijk naar Spanje en weer terug. Het is echt een reis met een doel Santiago de Compostela en als je dat nog wilt op de vrije dag naar Finesterre wat het einde van de wereld is  bin de pelgrims. Onderweg zeer veel verschillende landschappen en natuur. Je ziet ook heel veel pelgrim lopers waar je makkelijk een gesprek mee kan maken. Deze reis heeft veel indrukken bij mij achter gelaten die onvergetelijk zijn

Jura

André Schallier en Frieda Devos

11-07-2019

Horizon Motor Reizen ervaring

André Schallier en Frieda Devos

11-07-2019

Beste inrichters,

We hebben een zeer mooie motoreis gemaakt en zullen deze zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Beschouw volgende punten dan ook niet als kritiek maar als opmerkingen waarmee jullie misschien jullie voordeel kunnen doen.

1. Hotels : het verschil ts. beide hotels was erg groot. Hotel am Markt in Kleinblittersdorf was basic zowel wat de kamer als wat het avondmaal betreft. Geen airco bij 37 graden. Veel gerucht aan de terraskant tot in de vroege uurtjes. Hotel Verte Vallee in Munster is dan wél de top ! Luxe kamer met airco, lekker eten.

De prijs is natuurlijk navenant.

 

2. De rondritten : zeer goed uitgezocht zowel wat het rijden zelf als wat de panorama's betreft. Indien jullie echter ook mikken op een wat minder jong publiek, of op duorijders, dan vallen ze te lang uit, zelfs de kortere versie. Zeker bij die hitte van vorig week waren ze niet volledig te doen, ook al omdat er zoveel kleine weggetjes in voorkomen.

3. De beschrijvingen van de routes. Deze lijken erg op "google-vertalingen" : wat spelfouten maar vooral een gebrekkige zinsbouw die soms de verstaanbaarheid schaadt. Laat jullie teksten eens nalezen door een leraar Nederlands. (Misschien hechten wij, Vlamingen, hier meer belang aan ???).

 

 

 

 

Eifel

William Alferink

09-07-2019

Goeie reis gehad mooi weer mooie routes om te rijden prachtige omgeving goed hotel lekker eten  zeer vriendelijke mensen goed geregeld.

Groepsreis Santiago de Compostella

Peter van der Meer

06-07-2019

Prachtige reis, en veel pelgrims gezien. Sommige hotels en diners zijn voor verbetering vatbaar. Zeer goede en bekwame reisleider die erg betrokken was bij onze groep. Deze reis is zeker aan te bevelen.

Harz

Hand de Bruin

05-07-2019

Hotel was OK, vriendelijke bediening, nette kamer met voldoende voorzieningen en ruim voldoende ontbijt buffet. In oude centrum van Salzgitter.

Bijgeleverde routes erg mooi en leuk om te rijden door afwisselende natuurgebieden; wel begin en eindpunt in route dag 3 nog eens checken. Navigatie raakte 'van slag' doordat deze punten elkaar leken te overlappen.

Beetje pech met weekendfeest ,eind juni, in oude centrum , daardoor geen optimale nachtrust, maar hotel heeft geprobeerd daarin enige compensatie te verstrekken. 

Een volgende keer zou ik niet boeken in dit wekend want de festiviteiten vinden direct voor het hotel plaats en geven te veel overlast in late avond en vroege ochtend (stadsreiniging begon al voor 06.00u...)

Ook Horizon Motor Reizen heeft achteraf , tot op zekere hoogte, een geste gemaakt. 

Ondanks ongemak toch per saldo een positieve ervaring.

Groepsreis Midden Europa en Oekraïne

Albert Fabriek

05-07-2019

Geweldige reis, leuk gezelschap, prima begeleider. Afstanden zijn fors en het landschap misschien niet altijd uitdagend maar het voormalige “ Oostblok “ is nu heel bijzonder om te beleven. Er staan grote veranderingen voor de deur en je kunt nu nog de authentieke sfeer proeven. Je motor moet wel tegen een stootje kunnen in Oekraïne maar door weinig verkeer op de b wegen kun je ook de hele weg benutten.. de hotels waren prima, het eten wisselend, de tankstations zijn erg modern en goed voor lekkere broodjes. Je komt dus niks tekort. Er is heel veel te zien in de steden maar de tijd is natuurlijk de beperkende factor. Maar daarom wil je er wel weer opnieuw naar toe. En nog erg goedkoop ook alles, is ook wel fijn! 

Hautes Alpes

Hans en Kees

04-07-2019

Wij hebben met z’n tweetjes de horizon Hautes Alpes reis gemaakt. We hebben met een camper met op de aanhangwagen twee motoren de heen- en terugreis gemaakt. Dat was prima.Op de camping in de camper overnacht( was goedkoper ) over de camping: faciliteiten waren prima, zwembad heerlijk( het was de hele week 35+°C) Het ontbijt was prima. Het diner was wisselend. Van uitstekend( verse forel, gegrild vlees) tot matig( lasagne).De sfeer en de gezelligheid ( er waren meer individuele horizon reizigers) op de camping was meer dan voortreffelijk. De uitbater en zijn partner waren super vriendelijk en aardig. Al met al een dikke 8. We waren ook nog twee dagen eerder aangekomen en de meerprijs daar oor was prima( overnachting en ontbijt) De routes van horizon hadden  we via bike GPX op onze iPhones gezet en die op het dash van de motoren gemonteerd. Een waanzinnig systeem en je houdt veel geld in je zak tov de motor navigatie systemen. Inhoudelijk: de routes waren waanzinnig mooi en super goed uitgezet. Veel variëteit, voor ons gevoel alle cols aldaar bereden en de wegen waren zonder uitzondering super, inclusief de uitzichten. De motorervaring van een goede week deze routes berijden komt naar ons gevoel overeen met bijvoorbeeld 5 jaar en 50.000 km motorrijden in ons vlakke land. Geweldig. Ons plan om er twee dagen langer te zijn is ons erg goed bevallen. Je kan dan tussendoor een rustdag nemen en dat is door dat best wel inspannende motorrijden erg fijn. We hebben steeds de langste routes gereden en dat zijn wel lange tochten.(230 tot bijna 400km per dag) dat is geen probleem op een All-road waarmee wij reden, maar op een shopper of supersport kan dat best lang zijn. De routes op bike gpx waren duidelijk, goed gekozen en goed begrijpelijk. Als je eventjes verkeerd reed, kon je de route zo weer oppakken. De tijd dat wij de routes reden ( laatste week juni) is prima..Buiten de weekenden weinig ( motor) verkeer. Wel veel wielrenners, maar daar heb je geen last van( wel respect, daar zij ook gewoon tot 2800 m hoogte klimmen..  Samengevat: een prima georganiseerde reis. Fantastische routes, en een goede camping.

Als advies aan horizon zouden wij mee willen geven dat een optie op dineren a la carte op de camping een groot pluspunt zou zijn. Het kan nooit veel meer kosten ( meestal kregen we wiens van de kaart ) maar je hebt dan de keuze.. 

absoluut voor herhaling vatbaar 

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.