+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Vercors

Frank

23-08-2017

Een mooie reis in een leuk gezelschap van een mooie groep met heel verschillende personen.

De Vercors is een aanrader om met de motor op pad te gaan, ik heb ervan genoten!

Horizon Motor Reizen ervaring

Gerard

22-08-2017

Super leuke reis, mooie passen, Hochjahtenpass, Kaunertalpass, etc. etc.  Mooi Hotel, lekker eten, super parkeerplaats voor de motoren, echt een aanrader. Was onze eerste reis met Horizon, maar zeker niet de laatste!!!!! 

Zwitserland

Jurgen Holleboom

22-08-2017

Super fijn georganiseerde trip door het mooie Zwitserland met Horizon motor reizen. Hotel Kulm is een toppertje. Prima vertrekpunt en top verzorging. Ook de motor veilig in de garage s,nachts. Mooie routes in deze zwiterserland reis. Het was de eerste keer met Horizon, en zeker niet de laatste. Service van Horizon vind ik Top!  

Horizon Motor Reizen ervaring

Wim Buiskool

21-08-2017

Het was werkelijk een fantastische ervaring. Het ruige landschap, de fraaie natuur en het mooie weer zorgden voor een geslaagde vakantie. Een beetje "berg ervaring" is wel handig hier. Veel haarspeldbochten etc. Ook op culinair gebied staat Frankrijk op een hoog peil. Het hotel lag op een zeer fraaie lokatie, midden in een kloof. Heel rustiek. Er wordt vaak Italiaan gekookt. 

Eifel

goovaerts marc

21-08-2017

goede reis gehad alles goed geregeld, hotel en eten was in orde gaan zeker nog terug naar andere plaatsen met horizonreizen

mvg marc|en rudi

Westerwald

Jans en Roelof

16-08-2017

Wij zijn een midweek naar Westerwald geweest.We kregen van Horizon nog een nieuwe route toegestuurd voor de heen en terugreis die beter aansloot op woonplaats.Hiervoor hartelijk dank.Het is een mooie en rustige omgeving met niet overdreven veel verkeer op de routes.Wel mooie uitzichten bij de bergen en dalen.Heerlijke stuurroutes door vele kleine dorpjes.Helaas hebben wij wel 2 dagen regen gehad maar daar kun je weinig aan doen.Toch wel gereden.Gelukkig was de hoteleigenaar na vragen wel bereid te zorgen dat de kleding de volgende dag weer droog was.Goed hotel met lekker eten.Kortom ondanks de regen toch leuke reis gehad die voor herhaling vatbaar is

Groepsreis Vogezen

Selly

15-08-2017

Groepsreis Zuid-Noorwegen

M. Schrijver

13-08-2017

Eerste keer Noorwegen voor ons maar man! wat een reis.

Fantastisch mooi land, Preikestolen, Lysebotn, Dalsnibba, Geiranger, Trollstigen, Atalantic Road, 5 graden in de sneeuw, regen en 25 graden op het terras lekker in de zon, alles zat er in. Helaas de Preikestolen niet beklommen. Erg leuke groep, voortreffelijke reisleiding. Een reis om nooit meer te vergeten. Deze reis smaakt naar meer Noorwegen. Horizon heeft ons wederom niet teleurgesteld.

Dolomieten

Tom Ehlen

13-08-2017

Aangezien ik pas ruim 1 jaar motorrijd, was dit voor mij de eerste echte motorreis, ook nog wel individueel, door Horizon aangepast aan mijn specifieke wensen wat betreft heen- en terugreis. Een zeer geslaagde, bijzonder mooie, uitdagende en spannende trip naar de Dolomieten, met als toetje via de Stelvio en de Umbrailpass naar Davos en via het Schwarzwald terug, wauw!!! Geweldige hotels, en mooie gps-dagroutes; kortom een aanrader.

Horizon Motor Reizen ervaring

Tom Ehlen

13-08-2017

Aangezien ik pas ruim 1 jaar motorrijd, was dit voor mij de eerste echte motorreis, ook nog wel individueel, door Horizon aangepast aan mijn specifieke wensen wat betreft heen- en terugreis. Een zeer geslaagde, bijzonder mooie, uitdagende en spannende trip naar de Dolomieten, met als toetje via de Stelvio en de Umbrailpass naar Davos en via het Schwarzwald terug, wauw!!!

Horizon Motor Reizen ervaring

Tom Ehlen

13-08-2017

 Aangezien ik pas ruim 1 jaar motorrijd, was dit voor mij de eerste echte motorreis, ook nog wel individueel, door Horizon aangepast aan mijn specifieke wensen wat betreft heen- en terugreis. Een zeer geslaagde, bijzonder mooie, uitdagende en spannende trip naar de Dolomieten, met als toetje via de Stelvio en de Umbrailpass naar Davos en via het Schwarzwald terug, wauw!!! Geweldige hotels en mooie gps-dagroutes; kortom een aanrader!!

Noordkaap Rally

Patrick en Rony

12-08-2017

Mijn reisgenoot Rony en ikzelf zijn ondertussen al wel een hele tijd terug in Belgenland, maar nog steeds onder de indruk en aan’t nagenieten van de Horizon Noordkaaprally, de once-in-a-lifetime reis die we van 17 juni tot 2 juli mochten beleven. 

Horizon krijgt van ons een dikke pluim voor het mooie werk dat ze geleverd hebben: de hotels, de routes, de ferries…, alles was perfect geregeld waardoor het voor ons bijna een kwestie was van inpakken, vertrekken en vanaf dan volop genieten van elke kilometer die we voor de wielen geschoven kregen.  We willen deze organisatie dan echt aanbevelen aan iedereen die wel met z’n moto op vakantie wil maar zich liever niet met alle voorbereidingen wil bezighouden.

Men beweert dat Noorwegen het mooiste land ter wereld zou zijn.  Wij kunnen ons bij deze stelling enkel maar aansluiten en willen jullie daar met onze foto’s een heel klein beetje van laten meegenieten