+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Benny & Olga

02-11-2019

Onze eerste reis samen met HMR. Benny was al vaker op motorvakantie geweest met HMR en Olga moest er nu ook aan geloven. En wat was het de moeite waard, wij hebben onwijs genoten! Fantastische Routes met heel mooi asfalt en heel veel bochten. We verbleven in hele mooie hotels, met een ontzettend leuke groep en de beste reisbegeleider Jos!

Niet alleen facilitair was alles uitstekend geregeld, maar ook de tips en adviezen om een nog betere motorrijder te worden, was een extra toegevoegde waarde.

Andalusië is zo ontzettend mooi, een goede mix van motorrijden en 's avonds een stukje cultuur. Deze reis is een echt aan te bevelen. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Wim en Frances Buiskool

23-10-2019

Deze motorreis naar Slovenië, Kroatië en Bosnië-Herzegovina was fantastisch en heel gevarieerd. Een echte aanrader! Een paar hotels in Kroatië waren wat minder en mogen vervangen worden. De routes waren prima op een paar foutjes na. Moet misschien nog even aan gesleuteld worden. Ook onze reisbegeleider Jos deed er alles aan om iedereen het naar zijn zin te maken. Frances, mijn vrouw heeft een leuke film gemaakt van deze groepsreis. Deze is te bekijken op Youtube https://youtu.be/eclgKk_Gv0I

Horizon Motor Reizen ervaring

Mattie Vaes

21-10-2019

Mijn 4e motorreis met Horizon en weer was het geweldig! Bij deze reis waren de hotels van de "buitencategorie" Dat wil zeggen zeer luxe en zeer goed verzorgd en gelegen midden in de steden en met parkeergarage. Onze reisbegeleider Jos Dekkers kende geen grenzen en ging ook 's avonds met de groep de stad in en bracht ons als een ervaren gids op de hoogte van vele wetenswaardigheden. En natuurlijk werd er ook veel gesproken over motoren, bochtentechniek en de routes. Ondanks mijn 40 jaar ervaring toch nog het een en ander geleerd over de veilige plaats op de weg. En de groep was zonder uitzondering heel gezellig. Het was weer een zeer geslaagde week. Tot volgend jaar!

Horizon Motor Reizen ervaring

Niek Schraa

17-10-2019

geweldige ontzorgde reis met erg veel bochten, prachtige landschappen en mooie steden. ik heb deze reis individueel gereden en me 's avonds tijdens het diner aangesloten bij de groep om de ervaringen van de dag te delen. 

organisatie, vliegreizen, transfers, hotels en routes onder leiding van Jos Dekkers was perfect geregeld.

geweldige pluim !!!

Horizon Motor Reizen ervaring

Jac & Corry van de Laar

17-10-2019

Een goed verzorgde motorreis met mooie routes en fijne hotels in een prachtige omgeving, die wel gemaakt lijkt te zijn om motor te rijden. En alles tot in de puntjes verzorgd zoals we van HMR gewend zijn. Een extra woord van dank aan onze begeleider Jos Dekkers voor zijn uitstekende begeleiding. Een motorreis die we iedereen kunnen aanbevelen.

Horizon Motor Reizen ervaring

Henry Flierhuis

17-10-2019

Niet eerder heb ik een toer gemaakt die zo geweldig voldeed aan mijn verwachtingen. Alles was tot in de puntjes geregeld, van inschrijving tot en met het weer ophalen van de motorfiets in Deurne. Alle dagen de lange route gereden en niet één fout in het routeboek. Uitstekende hotels, en boven alles: aan het eind van de dag weer samen met een heel fijne groep mensen. Niets moest, veel kon.

Met name de toeslag voor een éénpersoonskamer maakt de reis niet goedkoop, maar vooruit "dan heb je ook wat". Compliment aan de mensen van HMR, zeker ook aan de dames op het kantoor die de voorbereiding zorgvuldig hebben uitgevoerd.

Groepsreis Eifel

j.G. Fonk

16-10-2019

Aan het eind van het motor seizoen toch nog een grote toertocht in de Eifel gemaakt op 11-10/13-10-2019. In 1 woord, geweldig,wat een ervaring. Schitterende rit met prachtig mooi weer. Ook de sfeer in het hotel was fantastisch. Bedankt Horizon Motor Reizen.

3-daagse Herfsttintentoer Sauerland

H. van Haren

16-10-2019

Met mooi weer de Herfsttintentoer gedaan. Heenreis prima, afwisselend qua wegen en qua landschap. De appgroep werkte prima met allerlei tips en waarschuwingen. Wellicht nog wat meer nadruk op informatie die alle deelnemers aangaat. Hotel was top: goede kamers, goed eten, prima bediening en een grote parkeerplaats. Rondreis op zaterdag was uitstekend. Enige punt van kritiek betreft de terugreis. Te veel dorpskernen en nauwelijks interessante gebieden in de route. Jammer, het had beter gekund en eigenlijk ook wel gemoeten.

Vercors

Susan en Sébastien Roturier

16-10-2019

Dit was de mooiste reis die we tot nu toe hebben gemaakt. Prachtig afwisselend landschap, van kale hoogvlaktes tot bosrijke slingerweggetjes. Veel haarspeldbochten en balkonwegen langs rotswanden, prachtig rijden. We hadden ook nog veel geluk met het weer, twintig graden en zon begin oktober. Wat je in oktober wel hebt, is wegwerkzaamheden, omdat het dé periode is waarin alle wegen na de hete zomer gerepareerd worden voor het winterseizoen begint. Soms konden we daardoor een deel van de route niet rijden. Hotel Coeur de Montagne, met eigenaars Marielle en Giovanni, was super. Naast Engels kunnen zij ook Italiaans en Spaans spreken. Kamer was basic (geen TV). De omgeving is heel mooi om wandelingen te maken. Het avondeten was top! Giovanni kan echt superlekker koken:)) 

Horizon Motor Reizen ervaring

Raimond

12-10-2019

Mijn eerste reis met Horizon reizen, een geweldige ervaring en een heerlijke vakantie gehad. De reis was zeer goed geregeld, de hotels waren boven mijn verwachtingen.

Ik ga zeker weer op reis met Horizon reizen 

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans & Elly Breure

08-10-2019

Goed verzorgde reis.

Goede hotels, prachtige streek, mooie routes, fijne reisleiding.

Reizen met Horizon is zekervoor herhaling vatbaar.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Tijn

07-10-2019

Horizon-ontzorgd!

alles weer tot in de puntjes geregeld, ben niet anders gewend van Horizon. Stephan en Marloes waren prettige reisleiders en de hotels zijn echt super, helaas de wegen, maar hier stopt denk ik ook Carlo’s regel kunst.

tot volgend jaar.

Tijn en Wil