+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Willem van Beest

22-05-2017

Prima geregeld Hotel reis enz. leuke begeleiding.

Ik hoorde dat de route maken heel veel werk is. Dit kan tweederde eenvoudiger. Bij veranderen van wegsituatie melding maken, niet bij elke bocht. Weg volgen is volgen.

Met vriendelijke groet Willem

MotoPlus Lezersreis Westerwald 2017

Patrick Buitenhuis

21-05-2017

Onze eerste georganiseerde groepsreis en direct een geweldige ervaring. Voor ons was het ook de allereerste keer met de motor in het buitenland.
Wat een mooi afwisselend landschap in Westerwald. Dat samen met die leuke routes en gezellige groep resulteerde in een enorm geslaagde lezersreis!

Normaal gesproken zijn wij alleen mooi weer rijders, maar die regenbuien hebben ons plezier niet weg kunnen nemen. Wel even flink oppassen geblazen op die natte weggetjes.

's Avonds met de hele groep aan het diner, heerlijk eten in een leuke ambiance. Gezellig de afgelopen dag doornemen met een lach en een drankje.
De organisatie was dik in orde. Hotelkamer was voor ons een 10. De avondwandeling op vrijdagavond was ook geslaagd!

Motoplus en Horizon bedankt voor deze geweldige ervaring, we gaan zeker nog eens mee!

MotoPlus Lezersreis Westerwald 2017

Rinie (T)racer

20-05-2017

Heerlijke Motoplus lezersreis gehad. Het weer zat niet altijd mee en de wegen bleven lang nat omdat veel kleine weggetjes in dit bosrijke gebied in de schaduw liggen. Maar dat deed uiteindelijk niets af aan het succes van de reis voor mij. Zoals altijd weer een leuke groep en een goede begeleiding door het team van Horizon en Motoplus. Ik ga een volgende keer graag weer mee. Een echter aanrader!

MotoPlus Lezersreis Westerwald 2017

M. Schrijver

20-05-2017

Wederom met Horizon mee geweest. Het is een beproefd concept maar toch elke keer weer goed geregeld. 

Westerwald is een mooi gebied om te rijden. lekker afwisselende omgeving wat mooie routes oplevert. Het weer was helaas iets minder. Dit uitte zich in natte en soms vieze wegen waardoor het toch wat minder lekker rijdt. 

Hotel was goed geregeld. Ook het eten was erg lekker (niet onbelangrijk na een dag sturen). Ze waren goed ingesteld op de grote groep (ongeveer 50 personen).

 

Motoplus bedankt voor de aanbieding en Horizon voor de goede organisatie

MotoPlus Lezersreis Westerwald 2017

Bert

18-05-2017

Mijn eerste georganiseerde groepsreis. Omdat hier verder nog geen ervaring mee heb beoordeel ik met vier sterren. Maar ik vond het geweldig. Mooie ritten, goed eten en met de kamer was ook niks mis (eenpersoons). Tot slot, goed bier en wellicht tot een volgende keer.                        

Horizon Motor Reizen ervaring

Gerard van Diepe

17-05-2017

wederom een geweldige ervaring in het Duitse land, met een leuke groep reizigers. De routes heen, terug vanaf hotel als rondrit waren als vanouds afwisselend, met krappe bochten, lange bochten, nivoverschillen, op tempo en gewoon dwangmatig vertraagd door de verkeerssituatie. Om 's-avonds bij te praten onder het genot van een uitstekend diner en aansluitend een drankje. Motoplus, Horizon Motorreizen, reisbegeleiding, medereizigers........... dank je wel voor een prachtig mooi weekend

Groepsreis Harz Midweek

Eric Blenckers

15-05-2017

Ik heb een heerlijke week gehad op "wat regen" na op de heen en terugreis.
Verder 3 geweldige routes gereden in een mooi gebied, dinsdag voormiddag wat koud maar verder super weer.
Het hotel was gewoon goed lekker eten en drinken.
Het reisgezelschap was heel gezellig, wat heb ik veel geleerd over motoren en motor techniek.
Kortom geweldig, echt een aanrader en zeker met Horizon Motor Reizen, zij weten hoe het moet.
Iedereen super bedankt.

Teutoburger Wald

Weekendtour 2017

15-05-2017

Helaas is dit gebied ons wat tegengevallen, maar zeker een leuk deel van Duitsland om als beginnende motorrijder wat ervaring op te doen. Het ons toegewezen hotel lag helaas te ver van het centrum af en sloot om 22.00 uur dus zat je vroeg in de avond op de hotel kamer. Routes waren goed maar maar niet altijd over al te goed asfalt, binnen de routes waren er weinig gelegenheden om te gaan lunchen in ons geval vaak gesloten of waren er  besloten diners aan de gang en konden daar dus geen gebruik van maken.

Groepsreis Sauerland weekend

Aloys Doomernik

11-05-2017

Goed georganiseerde reis met Richard, Cristel en Jos als reisbegeleiders. We kwamen niets tekort en hebben 4 prachtige motordagen beleefd. Hotel was prima. goede kwaliteit en fijn personeel. Het rijden was een feest, mooie glooiende wegen en prachtige natuur. Kortom voor herhaling vatbaar maar dan weer een andere omgeving.

Horizon Motor Reizen ervaring

Wandy

09-05-2017

Ieder jaar maken we met z'n viertjes een mooie motor vakantie, verzorgd door Carlo. Dit jaar is het Ierland geweest. We zijn hiervan erg onder de indruk. Het land is voortreffelijk om met de BMW 1200 GS Adventure langs de mooie Ierse wegen te rijden. Carlo had zijn uiterste best gedaan om het ons zo lastig mogelijk te maken, ha, ha, ha. We hebben genoten. Ook wij als dames achterop. Er was iedere keer wel weer een momentje om een mooi plaatje te schieten of een leuk filmpje te maken. De hotels waren echt te gek, vooral MOY HOUSE. Hier moet je echt geweest zijn. (niet echt goedkoop maar alle moeite waard). Carlo, bedankt en tot volgend jaar. Wandy

Groepsreis Sauerland weekend

Erwin

03-05-2017

Super leuk weekend gehad, goed hotel, leuke routes en leuke medereizigers. Zelfs het weer werkte, ondanks de voorspellingen, mee. Compliment voor het eerste solo optreden van Peter als reisleider

Horizon Motor Reizen ervaring

Frans Heijnis

03-05-2017

Eind april 2017 heb ik de HMT Berg en Bochtentraining voor gevorderden gevolgd in Luxemburg. Onder professionele begeleiding van een instructeur heb ik in een groep van ongeveer even ervaren motorrijders haarspelden gereden tot we er tureluurs van werden! Van 9 tot 5 op de motor door de meest prachtige landschappen en bijna geen verkeer! Alleen maar bochten draaien en genieten van de omgeving. En 's avonds een geweldig diner! Voor herhaling vatbaar. Bedankt HMT voor deze mooie ervaring. Volgend jaar weer!

 

Frans Heijnis

ARNHEM