+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Tirol / Karinthie

Wim & Wilma

22-07-2018

Geweldige reis die goed verzorgd was door Horizon. Een prachtig hotel gerund door geweldige gastvrije mensen. Je voelde je er gelijk thuis. De routes zaten goed in elkaar en waren compleet. Voortijdig heel veel info van de reis ontvangen van Horizon. Voor ons een aanrader voor iedereen. Wij zijn zeer positief over Horizon. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Johan Koop

18-07-2018

Het was mijn eerste ervaring met een (groeps)reis via Horizon. en ik vond het een fantastische ervaring. Gezellige groep waar ik mee samen reed. Je ziet in een week tijd hoe er een hele goede verhouding ontstaat, er goed wordt samen gereden, er steeds meer rekening met elkaar wordt gehouden en er goede onderlinge banden ontstaan. Naast motorrijden is dat ook een hele mooie ervaring om mee te maken. Dus de eerste maar zeker niet de laatste keer! Dank Eric voor de goede professionele begeleiding. Dank medereizigers voor de fijne onderlinge sfeer!

Zwitserland

Theo maandonks

18-07-2018

Leuke vakantie, alleen jammer dat je extra moet betalen voor een ‘1 persoomkamer terwijl het gewoon een 1 persoons kamer is

 

Lofoten

Hans van Rooij

17-07-2018

Uit en thuis reden wij (vanuit Brabant) 6.550 km over goede wegen. Slechts een klein stukje was gravel en heel goed te doen.

De routes zijn prima voor de geoefende motorrijder te doen. Overigens mooier (bochtiger) dan ik vooraf gedacht had. We hebben hier en daar een pasje extra gepakt wat zeer de moeite waard is. Wij hebben de reis zonder rustdag gedaan en dat zijn dan dagen van 7 a 8 uur op de motor. Je stapt echter regelmatig af om al het moois te bewonderen. Wij waren zo'n 10 uur per dag onderweg.

De hotels onderweg zijn 'standaard'. Het is verstandig om de dag voor aankomst te bellen dat je later komt en een tafel wilt reserveren voor het diner. Over het algemeen was het diner en ontbijt ruim voldoende. In het weekend opletten dat het restaurant vroeger gesloten kan zijn (dat hoor je dus ook als je vooraf even belt). Iedereen spreekt gewoon Engels.

Onderweg maak je veel gebruik van veerboten. Er zijn gratis boekjes te krijgen met de vaartijden. Erg handig om je vertrektijd en pauzes te plannen. Je kunt zomaar een uur op een veerboot wachten als hij net vertrokken is en dat is jammer en de dagrit kost dan nog meer tijd. Meestal wacht je ook op een parkeerplaats zonder beschutting. Plannen is dus handig!

Tanken is nooit een probleem en bij de tankstations kun je meestal verse broodjes kopen. Koffie is er overal, maar niet altijd met koffiemelk :-)

Noorwegen is geen EU land en betaal je dus extra voor pinnen onderweg. Wij betaalden de veerboten contant en bij het tanken gaven we de slang door. Dat scheelt je € 1,20 per betaling.

Als je persé bezienswaardigheden onderweg wilt zien dan moet je die zelf in de route zetten. Dat zou beter kunnen vanuit de organisatie.

Afsluitend: Aanrader, wat is Noorwegen een prachtig land!

BMW - Rondreis Duitsland-Tsjechië met fabriek bezoek

Hub Veders

17-07-2018

Na enkele jaren met de ATC (Auto Technische Club) lidreizen in Europa te hebben georganiseerd was ik toe aan een motortrip. Voorheen met een andere motor alleen meegedaan aan Off-road weekends en ook mee georganiseerd (BMW GSclub-challenge 2009-2012). Op aanbeveling van een van mijn maten voor Horizon gekozen.

De trip zit prima in elkaar. Totaal ca 2500 km door Duitsland en Tsjechië. De hotels zijn prima en in de buurt van Dresden zelfs helemaal top. De routes zitten goed in elkaar alhoewel mijn Garmin Montana problemen had met de meer dan 50 waypoints. Door later de routes om te laten rekenen in tracks op de pc en weer naar de Montana te sturen kon ik toch volledig alles zonder verkeersinstructies rijden. Gewoon de Garmin op 200 m schaal vastzetten en rijden ! De begeleiding was prima, niet opdringerig maar functioneel prettig. De medereizigers zijn van onbekenden motormaatjes geworden. Rijden op je eigen skills. Horizon heeft er een klant bij.

Horizon Motor Reizen ervaring

Marino Moons

17-07-2018

Een heel fijne ervaring: de BMW Motorrad Fabrieksreis, leuke routes, prima hotels, een mooie rondleiding in de fabriek en een prima reisbegeleider, meer moet dat niet zijn om een zeer geslaagde motorreis te hebben als enige Vlaming tussen 25 Nederlanders ;-) .

Moezel

Johny didden

16-07-2018

Geweldige routes via horizon. Zeker voor herhaling vatbaar!  Het ontbijt in het hotel was zeker voldoende enkel het avondeten mocht wat meer zijn. Maar toch bedankt voor de geweldige vakantie 😎😉😉

Horizon Motor Reizen ervaring

Johny didden

16-07-2018

Geweldige routes via horizon. Zeker voor herhaling vatbaar!  Het ontbijt in het hotel was zeker voldoende enkel het avondeten mocht wat meer zijn. Maar toch bedankt voor de geweldige vakantie 😎😉😉

Tirol / Karinthie

Michel

14-07-2018

Routes zaten slecht in elkaar, zijn waarschijnlijk op de computer in elkaar gezet en zeker niet nagereden (een rechte lijn op de navigatie naast een kronkelige bergweg...) zijn ook wel eens verkeerd gereden hierdoor. Hotelkamer was gedateerd en zien nu achteraf in de beschrijving dat alle kamers een balkon hadden, die hadden wij niet.

Zijn meer tips tijdens de routes gewend van andere motorreizen organisaties.

Elzas & Rheinland-Pfalz

Ronald Heij

14-07-2018

Prima hotel. Zeer gastvrij en vriendelijk. Schitterende kamer met airco en zeer ruime douchen.  Het ontbijt en het diner waren prima en ruim voldoende. Heerlijke wijnen en zeer betaalbaar. De routes waren geweldig om te rijden. Mooie bochten. Soms wat slecht wegdek. Mooie natuur. Het uitzicht bij het hotel was fantastisch. Deze reis ga ik zeker nog eens maken. Complimenten voor Horizon motorreizen. Alles was perfect geregeld. 

Sauerland

G van Es

11-07-2018

Voor het eerst via Horizon Motor reizen een 10 daagse trip in elkaar laten zetten. 4 dagen Sauerland (5 overnachtingen ) één tussenstop aan de Moezel en dan nog eens 4 dagen (5 overnachtingen) in het Zwarte Woud. Als overbrugging naar huis nog een tussenstop in Luxemburg. Het eerste hotel was prima verzorgd en degelijk met genoeg parkeer gelegenheid en hoe erder de reis ging hoe mooier de accommodaties werden. Deze combinatie was perfect in elkaar gezet.

Klein min puntje was de bij geleverde routes waren wel pittig om te rijden. Niet voor mij maar wel voor mijn vrouw. Gezien ze sinds 2017 pas rij en nog niet in buitenland had gereden en zeker niet routes met fraai bochtenwerk. 

Misschien wel een optie om dit te kunnen doorgeven zodat er misschien routes kunnen worden verstrekt met wat minder bochten werk of iets korter. 

Maar buiten dat, mijn vrouw heeft zeer genoten. 

Vorarlberg

Monique en Rien

09-07-2018

Een klein weekje naar Voralberg met op de heenweg een nachtje over in Duitsland geregeld door Horizon. Zeer fijn hotel met ruime parkeergarage, goede keuken en comfortabele kamers midden tussen de passen. De hoteleigenaar heeft een eigen voordelige bandenservice waar we, gezien de (ingecalculeerde) slijtage van de banden, dankbaar gebruik van hebben gemaakt.