+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Midden Europa en Oekraïne

Patrick Van de velde

04-07-2019

Zeer mooie en afwisselende reis ,zowel voor landschap als steden.

je moet wel een ervaren motorrijder zijn om de vele km aan te kunnen maar de beloning komt op het einde van de dag met een lekker diner.

alles is goed verzorgt en ook de begeleiding is top

kan het alleen maar aanraden om dit ook te doen

Combi Vercors-Provence

Hilda en Jean Paul

03-07-2019

Na de 75-passentour van verleden jaar dachten we dat geen enkele reis dit nog kon evenaren. De Vercors en de Provence waren echter zo mooi en afwisselend dat dit wel onze mooiste reis tot nu toe was. De hotels waren uitstekend, het eten in de Provence eersteklas, de routes waren magnifiek en het weer was meer dan uitstekend (37-39 °).

Kortom, dankzij Horizon en natuurlijk dankzij de juiste periode hebben wij een super vakantie meegemaakt.

Tot volgend jaar.

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Christian Vidts

01-07-2019

Super reis. Prima hotel, eten, ritten, reisleider. Het zou overzichtelijker zijn, mocht voor de bespreking van.de rit van morgen een plan gebruikt worden. Je kunt anders niet volgen met die onbekende benamimgen.

 

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Piet van Twisk

01-07-2019

Een mooi gebied met veel uitdagingen. Beetje heet en veel radar en flitspalen. Hier moet je wel opletten en niet te hard rijden. Maar de routes waren over het algemeen prima. De rit naar de Stelvio verdient aandacht. Hier en daar kleine route foutjes en onnodig lang. De route kan beter. 

De hulp van Bart kwam voor de tom tom als voor de zumo prima van pas. Daarvoor dank. Ook speciale dank voor Steef die zich opofferde voor een pijnpuntje van onze reisleider.

Verder het hotel prima service en maaltijden en luxe. Enig kritiek puntje was de warmte bij ontbijt en avondeten. Geen airco.

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Arjan

01-07-2019

Zeer mooie reis waarbij prachtige passen, o.a de Stelvio, worden gereden. Top hotel, goed eten en zeer fijne reisbegeleider,  Bart

Enig nadeel dat er soms veel dorpjes gepasseerd moeten worden met verschillende (lage) snelheden. In Zwitserland wordt er zeer streng op snelheden gecontroleerd.

Dus opletten. Voor de rest prachtige reis. 

Zelf binnendoor in 3 dagen heen en terug gegaan via Luxemburg,  zwarte woud.

 

 

 

 

 

Combi Harz-Thüringen

Wil Cornielje

01-07-2019

De dagelijkse toeren waren goed verzorgd. Prachtige gebieden en mooie uitzichten. Het eerste hotel in de overnachtingsplaats Salzgitter viel tegen. De kamers waren erg klein voor 2 personen die de motor volgepakt hadden met koffers. Op de kamer was echt weinig ruimte. Het 2e hotel in Miesitz was uitstekend.

Hautes Alpes

Fam. Mol en Fam. Pol

29-06-2019

Frankrijk – Hautes Alpes                                                                              28-06-2019

Wij, Fam Mol en Pol zijn twee echtparen van 63+ gaan al diverse jaren samen op twee toer buffels op motor vakantie vrouwtjes keurig achterop, en hebben bij Horizon de Hautes Alpes reis geboekt, wij hadden geen ervaring met Horizon motor reizen.

Wij wonen in het noorden van Nederland en hadden voor de heen twee en terug reis twee overnachtingen door Horizon laten boeken, dit naar alle tevredenheid vooral het tussen Hotel Am Markt in Duitsland was zeer gemoedelijk en prima verblijf.

Aangekomen op de camping werden we hartelijk ontvangen door de eigenares en werden we door dochter keurig naar de twee zo goed als nieuwe mobiel Homes gebracht, het verblijf op deze camping (wij hadden geen ervaringen met campings) was prima, wij hadden gekozen voor half pension, het ontbijt s ‘morgens was eenvoudig maar goed en voldoende, het avond eten was ruim voldoende geen dag het zelfde en je had zelfs een paar keer nog keuze in het voor en nagerecht, Wij hebben nog wel gevraagd naar een extra setje handdoeken dit was geen probleem, kortom een prettig verblijf.

En dan de routes, wij hebben enige ervaring in de bergen en dachten vooraf dat de lange routes te lang waren om ontspannen de tochten te kunnen maken, het tegendeel bleek waar, als je op tijd vertrekt in ieder geval om 09:00uur op de motor zit, waren de lange routes ook prima te doen en zaten we na het gebruikelijke napraten met pintje, gedoucht en wel weer op tijd aan het diner.

Wij hebben alleen de Citadelle / Mont Ventoux niet gereden, het lukt niet om alle routes te rijden en hadden die laten vallen omdat hier de reverenties wat minder over waren.

De rest van de routes een en al lof, goed uitgezet en goed te rijden wegen, met name de Grand Canyon lang, de Col de la Bonette, de Angel Izoard Vars, en Alpes d’Huez lang (extra lus heel mooi), dit zijn allemaal prachtige routes met van alles wat,  diepe kraters, ravijnen, bochten, prachtige vergezichten, watervallen, bochten, sneeuw, meren, bochten, mooie gebouwen, oude pandjes, nostalgische dorpjes bochten, bochten en nog eens bochten.

Waarschijnlijk omdat veel routes over gedeeltes van het Tour de France parkoers gaan  was het in ons weekend wat drukker met wielrenners en skiërs op wieltjes (veel respect gekregen voor deze sporters) op de weg

Ook de heen (vanaf Duitsland) en terug reis waren mooi uitgezette routes die goed te doen waren, alleen de terug reis was de temperatuur 32+c te warm, volgende keer maar wat koeler weer bestellen.

Kortom wij hebben een prachtige motor vakantie gehad in Frankrijk, de Hautes Alpes is een aanrader.

Gr, Fam Mol en Fam Pol.

Vorarlberg

Wilkhelmus Ties

27-06-2019

Erg goed hotel in Vorarlberg.
Helemaal afgestemd op motorrijden, prachtige kamer, geweldige keuken en super vriendelijke bediening.

Helaas was Silvretta pas nog gesloten en is de route naar Oberjoch, niet erg spectaculair. Daarentegen waren de routes naar Kaunertal en Stelvio erg mooi.

MotoPlus Lezersreis Eifel 2019 #2

P. Buitenhuis

25-06-2019

De heenreis was een mooie 'teaser' voor wat het hele weekend op de planning stond. Snelle stukken afgewisseld met leuk stuurwerk.

Hotel Hüllen is gelegen op een mooie en zeer gunstige locatie met betrekking tot de uitvalswegen. Dichtbij zijn 2 tankstations te vinden dus je kunt altijd met een volle tank op pad en bij terugkomst weer aftanken. De motoren staan netjes in de ruime garage gestald. De kamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en een nevengebouw. Ruim en netjes met douche en toilet. Ontbijt was prima in orde en in een gezellige ambiance. Diner was ook goed alleen de zaal wat klein, waardoor het allemaal wat op elkaar gepropt zat.

De Eifel is een heerlijke omgeving om lekker met de motor te sturen. Het asfalt was op sommige stukken zeer slecht maar over het algemeen lag het er strak bij. Schitterende routes die voor elk wat wils bieden, haarspeldbochten, mooie uitzichten en een leuke kijkervaring langs de Nordschleife van de Nürburgring ten zuid-oosten van Adenau.

Nu toch al een aantal keren mee geweest en elke keer blijkt het weer een bijzonder prettige ervaring. Ook nu weer een zeer gezellige groep. Leuk dat je met regelmaat bekende gezichten treft! Prima reisbegeleiding van Stefan dit keer. Voor iedereen aan te raden! Op naar de Horizon/MotoPlus lezersreis van 2020!

Noordkaap Rally

Ger en Lidia

21-06-2019

Na een slecht begin, w zouden met 2 motoren gaan, kreeg mijn vrouw rijverbod door ziekte voor 3 maanden. Toch geluk in een ongeluk. Want de reis Noordkaap was toch zeer vermoeien geweest voor haar. Dus maar achterop de Goldwing, weer een voordeel, ze kon de omgeving goed bekijken, en hoorde vaak door de intercom"o, kijk daar, wat mooi. Iets wat als ze zelf zou rijden niet gekund zou hebben. De reis was geweldig, van zon naar sneeuw, van warm naar kou, alles wat men zicht kon voorstellen. De hotels van simpel tot zeer mooi, ontbijt was 1 keer matig, niet slecht, maar we waren verwend de meeste dagen, maar het avond eten in het zelfde hotel was weer grandioos , vooral het dessert.  De hele reis had continu een "wauw" effect.  Bijna alleen op de wereld daar boven. Heerlijk releax rijden, terwijl het toch een stevig programma is. En op de Noordkaap niets gezien, mistig storm regen.  Erg jammer, ok na 5 minuten weer vergeten, want het doel was bereikt, maar wat is nu een rots met uitzicht op veel water.  De weg erheen en terug was meer dan de moeite waard

Het was alles perfect geregeld en een mooie vakantie gehad, en gaan beslist weer terug

Bedankt

Groepsreis Eifel

M. Schrijver

20-06-2019

Niet de eerste keer maar ook zeker niet de laatste keer dat we met Horizon en Motoplus op reis zijn geweest. Altijd weer leuk en gezellig en toch ook steeds weer bekende gezichten. Wij zijn dus niet de enigen die de reizen waarderen.

De Eifel is een mooi gebied. De routes bij deze reis hebben overwegend hele goede wegen. Bijna on-duits. Daar staat wel tegenover dat de echt hele mooi gedeeltes van de routes toch vaak erbarmelijke asfalt kwaliteit hebben.

Het hotel (Hotel Hullen) is een fijn hotel met een gunstige ligging t.o.v de uitvalsweg en benzinepomp. Kamer was netjes. Ontbijt was goed in een sfeervolle zaal. Avondeten was ook goed alleen vond ik de ruimte minder gezellig. De motor staat netjes in de garage welke zeer ruim is voorzien gereedschappen om eventuele probleempjes aan je motor op te lossen.

 

Over Horizon zelf heb ik niets te klagen gehad. Stefan is een fijn persoon om als reisbegeleiding mee te hebben.

Berg & Bochten Training Gevorderd Luxemburg #2

Geert Mertens

20-06-2019

Hotel Saint Fiacre is een aangenaam hotel met goede kamers en lekkere keuken. De training, gegeven door een professionele gediplomeerde instructeur was top. 

 

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.