+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Eifel

Gerard van Dierendonck

16-05-2019

Meegeweest naar de Eiffel. Eén hele regendag gehad maar daar stond een mooi alternatief tegenover > dagje Nurnburgring museum en rondleiding rondom de pitsstraat. Top.

Andere dagen lekker kunnen rijden over afwisselend hele goede wegen en minder goed onderhouden asfalt. Hotel was prima en, niet onbelangrijk, goed ontbijt en avondeten.

Leuk met zo een groepsreis is dat je 's avonds met iedereen je ervaringen kunt delen, maar het rijden doe je lekker op eigen gelegenheid. Onderweg kom je soms anderen tegen, even samen een koffie en je vervolgt ieder je rit weer.

Bedankt weer Horizon.

Motoren & Toerisme - Sauerland 2019

Werner van de velde

16-05-2019

De ritten waar

En prima ondanks het slechte weer prima hotel 

Met lekker eten de mensen van m&t moeten iets meer overtuigen

Met Jos erbij vondst ik het beter nochtans al de 5e keer dat ik deelneem gr werner

Eifel

Frank Brusten

14-05-2019

Tof Hotel (Ducati lover) alleen veel te nat (buiten)

Noordkaap Rally

Nico en Peter

14-05-2019

Wij hebben een prachtige reis gemaakt al vroeg ik het jaar en dat heeft tot gevolg dat de weersomstandigheden ook zwaarder zijn, we hebben in zon, regen, wind en sneeuw gereden. Maar overall is de tocht echt een aanrader en fantastisch leuk om te doen, het land is ook zo mooi. We hadden wel gekozen voor winterbanden wat in de periode eind april begin mei echt wel nodig is.

Compliment aan Horizon reizen, alles perfect geregeld en de routes werkten zonder enig probleem

Friese Elfstedentocht

marcus peeters

13-05-2019

mooie trip pittoreske plaatjes,goed hotel,doen we nog eens.

Horizon Motor Reizen ervaring

Normandie

13-05-2019

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #2

Jan Vogels

12-05-2019

Berg en Bochten training Moezel gebied:

Vrijdag morgen al vroeg op pad om om 09.00 uur aanwezig te kunnen zijn op de verzamelplaats. Men kon ook de dag ervoor aankomen en op de opstap locatie overnachten. Wat algemene instructie ontvangen en direct begonnen met de cursus. Doormiddel van " oortjes " werd door de achter jou rijdende instructeur advies en verbeterpunten doorgegeven. De voor op het eigen navigatiesysteem te laden routes waren erg mooi met veel bochten en diverse haarspeldbochten.  'sAvonds instructies ontvangen wat er gedaan en ook verwacht wordt, het maken van goede en veilige bochten. De dag daarop direct goed weer, 2 graden celsius en her en der een plonsje water. Dat op zich was al leerzaam. We hadden twee zeer goede instructeurs die ons veel uitleg gaven over hoe een bocht te benaderen en deze goed en veilig te rijden. Dat werd de andere dagen nauwgezet herhaald met een lage temperatuur en een beetje water. Ik heb erg veel geleerd op deze cursus wat niet alleen bijdraagt tot het maken van bergtochten maar ook in ons platte landje zeer goed bruikbaar is. De K-tjes zijn er zachtjes ingeslepen, hopelijk ga ik ze nog verbeteren. Al met al voor je eigen veiligheid en vertrouwen een zeer aan te bevelen cursus. Bedankt !!

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Alan van de Sande

11-05-2019

Really enjoyed the training and everything was well orgainzed

Learned a lot from the Instructors and I now feel more confident

on the bike, would definitely recommend this training and I would 

certainly do it again.

Thanks Alan.   

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #2

Willem en Chris Ruijzing

11-05-2019

Veel geleerd van onze enthousiaste instructeurs en bovenal een heel leuk, leerzaam en gezellig weekend geweest!

Zeker aan te raden!! 

 

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Thomas van den bosch

10-05-2019

Top organisatie, top trainers. Kortom een aanrader voor elke motard. Jullie zien me zeker nog terug in de toekomst. Thomas

Pfalzerland

Gerard Schoenmakers

06-05-2019

De reis begon op zondag met lichte regen en een iets te lage temperatuur

voor de tijd van het jaar, maar de rest van de dagen was het goed toeven op deotor. Met op maandag een mooie tocht door het pfalzer woud met lekker veel bochten erin en reden we door een klein gedeelte van Frankrijk.Dinsdag stonden de Vogezen op het programma met vele kleine kronkelende weggetjes, met als hoogste punt de Col du Donon.Dit was zeer indrukwekkend.Woensdagmorgen vertrokken we met een mooie route met veel stuurwerk en mooie uitzichten weer richting huis.Al met al een aantal mooie dagen gehad en het eten in het hotel was ook prima.

Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel 2019

Imre van der Meer

03-05-2019

Vorig jaar de Ducati berg en bochten training in Luxemburg gevolgd. Dit jaar voor het Multistrada weekend gekozen. 

Het was een geweldig leuk weekend. Leuke mensen ontmoet en bekenden weer gezien. Prachtige routes gereden.

Het hotel is gewoon mooi en goed. Het eten is heerlijk en de biertjes smaken lekker.

Carlo, bedankt voor de goede organisatie. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

X

Ontdek de historie van Midden Europa en Oekraïne Een fantastische route door heuvelachtige en glooiende landschappen met overnachtingen in de geweldige steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.