+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans van der eng

12-10-2018

Ik heb  dit een leuke reis gevonden een groep die het allemaal met elkaar konden worden leuke routes goed eten in de hotels alles perfect geregeld jammer dat de wegen zo slecht zijn maar het uitzicht compenseerd weer heel veel kortom ik heb genoten.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans Moors

12-10-2018

Mijn eerste echte motorreis in het gebied Toscane. Prima routes en weinig verkeer (in oktober 2018)zodat je een goed beeld krijgt van Toscane. Helaas een minder/slecht wegdek op bepaalde routes maar dat werd weer goed gemaakt door de mooie vergezichten en de cultuurbezoekjes aan de bekendere plaatsen waaronder Siena en San Gimignano. Verder goede/prima hotels.

Horizon Motor Reizen ervaring

Jacky Janssen

11-10-2018

Zeer mooie reis gehad met prima hotels en geweldige omgevingen.

Door deze groepsreis weer een aantal motorliefhebbers leren kennen.

Dit pakket, motor op transport en persoonlijk na vliegen, is zeker voor herhaling vatbaar. Je begint uitgerust aan je motorvakantie !

Groepsreis Toscane / Umbrië

John Bergsma

11-10-2018

Prachtige reis gemaakt met Horizon naar Toscane / Umbrië. Twee totaal verschillende gebieden. In Toscane de heerlijke geuren die je tijdens het rijden tot je komen, in Umbrië meer bergachtig. Toch hebben beide gebieden meer dan genoeg bochten waar het heerlijk rijden is. Door de herfst hebben de bomen al hun prachtige kleuren.

Dit is al de zesde groepsreis die ik met Horizon heb gemaakt. Ondanks dat het de naam groepsreis heeft, rijd je niet met zijn allen in één grote groep, maar individueel of in kleinere groepjes. Alleen het eten 's avonds doe je gezamenlijk wat altijd weer een gezellig moment is.

Wat een groot pluspunt is van deze reis is dat je niet helemaal zelf naar Toscane hoeft te rijden, maar de motor op transport met de vrachtauto gaat en jezelf er heen vliegt. De voorbereiding is wel wat anders dan als je zelf rijdt, maar het is ook veel relaxter.

Carlo en alle andere medewerkers van Horizon, bedankt voor de leuke reis en tot de volgende keer. 

Groepsreis Toscane / Umbrië

Frans Timmermans Sue Wilson

11-10-2018

Wij hebben deze reis met heel veel plezier gedaan.

Na eerdere slechte ervaring was dit top.

De hotels waren super vriendelijke staf.

Ontbijt was zeer goed diner in eerste hotel vonden wij wat minder.

 Tours waren goed zeer pleased met kortere routes.

Reisbegleiding Carlo was goed en zeer behulpzaam.

Tot slot het smaak voor meer.

Vriendelijke groet Frans Timmermans Sue Wilson

 

 

 

Vorarlberg

WillemMannesse

11-10-2018

Beste

De Reis was prima geregeld.....zeer prettig hotel met een lekkere kamer....personeel was erg behulpzaam.....en het eten was heerlijk. kort en goed heb een heerlijke vakantie gehad.....en mooie ritten gemaakt.

 

Vrgr.Willem Mannesse.

Horizon Motor Reizen ervaring

Harry van Haren

10-10-2018

Routes waren geweldig. En het weer werkte fantastisch mee. Enige dissonant was het hotel. Kamers prima. Personeel - op een enkele dame na - erg onvriendelijk en weinig behulpzaam. Ontbijtbuffet prima. Avondbuffet beveel ik aan niemand aan. De honger moest de spreekwoordelijke rauwe bonen zoet maken. Al met al toch een heel mooi weekend gehad.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Anne Huizinga

10-10-2018

Een prachtige toertocht. Toscane ruikt echt als toscaanse kruiden, Umbrie heeft een schitterende natuur. Door magnifieke natuur gereden. Gehele toer is prima begeleid. Zowel voorbereiding (met vliegtuig heen en terug en motoren per vrachtauto), de toer zelf als het ophalen van de motoren uitstekend verzorgd. Echt goede hotels met vooral het 2e met uitstekende keuken, hoewel organisatie in de keuken op z'n italiaans, wat chaotisch maar heel vriendelijk en ieder kreeg wat besteld was. Voor iedere dag een korte en een lange route. Door de matige toestand van de wegen (wat voor heel Italië momenteel geldt) steeds gekozen voor de korte routes, die wel heel erg mooi waren. 's Avonds steeds een uitermate gezellige sfeer. Het was mijn 2e reis met Horizon, maar de 1e is meer dan 20 jaar geleden met een bestemming die ik me niet meer herinner. Door deze reis is een volgende Horizon reis zeker een optie!

Horizon Motor Reizen ervaring

Hans de Groot

10-10-2018

De natuur in Italië is prachtig. Niets nieuws misschien. Maar je moet het met eigen ogen zien en dat had ik nog niet. Van Horizon kregen we de zeer mooie routes thuisgestuurd zodat we die van te voren op onze navigatie hebben kunnen installeren en dat werkte prima. Het Italiaanse eten is heerlijk. En het ijs van wereldkampioen Gelateria Dondoli in San Gimignano is niet te versmaden, echt wat anders dan het Italiaanse ijs in Nederland. De hele trip heb ik als bijzonder goed georganiseerd ervaren. Met dank aan de hele groep en reisleider Carlo is deze motortour voor mij onvergetelijk geworden. Ik ga zeker weer een keer met ze mee. 

Groepsreis Corsica

Ivar Schretzmeijer

07-10-2018

Heel mooi eiland waar meer te zien is dan alleen bochten.

Mooie hotels en goed eten. Routes ok. De lange routes waren voor mijn gevoel iets te lang, vooral als je om 19:30 gaat eten en om 19:15 terugkomt.

Heel veel bochten met het nodige verkeer. Zoals varkens, biggen, koeien, geiten en wat sporen van zand. Leuk als je je motor voelt glijden. In sommige bochten dacht ik "Stond daar nu een koe?" We hebben ook wegen gehad waar mijn vullingen bijna uit mijn kiezen trilden. Binnenkort tandarts.

Wegen zijn heel divers. Van heel strak asfalt tot de tandarts weg. En soms ben je heel blij met een recht stuk weg. Marcel, onze reisleider, was het daar natuurlijk niet mee eens.

Ik heb een hele mooie gezellige vakantie gehad. Heerlijk gereden. En met een hele leuke internationale groep. Belgen en Nederlanders. Voor mij erg geslaagd!

Horizon Motor Reizen ervaring

Arie Groeneveldd

04-10-2018

Dit was een super reis.

Heerlijk weer. Heerlijk gereden. 

Zeer goede hotels met goed eten.

En de groep was ook top.

De dagen zijn zo om. 

Bedankt Jos voor de zeer goede begeleiding. 

Triumph Factory Visitor Experience 2

Michel Hallet

04-10-2018

Het was een super trip ! Heel toffe groep, veel ambiance, prachtige routes gereden, goede hotels, interessant fabrieksbezoek en motormuseum ! 

Bovendien was het een schitterend nazomer weertje.

Dikke proficiat voor Jos, het was helemaal af !!

We hebben genoten van ieder moment !

Michel

X

Ontdek de historie van Midden Europa en Oekraïne Een fantastische route door heuvelachtige en glooiende landschappen met overnachtingen in de geweldige steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.