+31 (0) 493 320235

Motorvakantie Schotland

Vriendelijk, ruig en indrukwekkend ineen. De omgeving is adembenemend, de wegen slingeren door de natuur, dit is een motorvakantie door Schotland !

Horizon Motor Reizen en Schotland

Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze motorvakanties organiseert. In de afgelopen jaren hebben wij voor duizenden motorrijders een prachtige en onvergetelijke motorvakantie mogen verzorgen.  Onze twintig jaar ervaring is voor u de garantie dat ook u een fijne motorvakantie kunt beleven. 

Individuele motorvakantie Schotland

Boek alleen, met partner, met je eigen groep, of zelfs met de hele motorclub wanneer het jou uitkomt.

Bekijk individuele motorvakantie Schotland

 

 

Groeps motorvakantie Schotland

Individueel rijden (of in groepjes die zich gedurende een reis vormen). Tijdens je motorvakantie is er reisbegeleiding aanwezig om routes toe te lichten en je te voorzien van toeristische informatie. Ook wanneer je pech hebt met je motor kunnen zij je ondersteunen.

Bekijk groeps motorvakantie Schotland

Adembenemende motorvakantie Schotland

Het dappere Schotland is een schitterend land, bewoond door een onverschrokken volk. De hooglanden die je tegenkomt tijden je motorvakantie door Schotland zijn spectaculair. Daarbij maken de fantastische vergezichten, afgelegen valleien, diepe meren en imposante kastelen van Schotland een motorvakantie als nooit tevoren.

Je motorvakantie Schotland begint natuurlijk iedere dag met een stevig Schots ontbijt. Hierna volg je de dagroutes die je leiden langs knusse dorpjes en imposante uitzichten over fantastische slingerende wegen.

Motorvakantie Schotland door Horizon Motor Reizen

Om zelf een complete motorvakantie te regelen kan een enorme uitdaging zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw motorvakantie door Schotland al zorgeloos begint, want alles wordt geregeld. Je motorvakantie Schotland is namelijk inclusief; overtocht vanuit IJmuiden naar Newcastle, in een comfortabele hut met toilet en douche. Tijdens je motorvakantie verblijf je in verschillende hotels. Het stevige Schotse ontbijt en diner zijn hierbij inbegrepen. Verder krijg je alle dagroutes op roadbook of GPS zodat navigeren door de ruige Schotse hooglanden een plezier wordt. Verder is toeristenbelasting inbegrepen en  kan je motor veilig geparkeerd worden op eigen terrein. 

De stelling “Jouw wens kent bij ons geen grens” zullen wij waarmaken.