+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Oostenrijk - Seefeld in Tirol

vanaf €689

Het hart van de Alpen in het westen van Oostenrijk Tirol

In samenwerking met de KNMV hebben wij deze prachtige reis in ons programma opgenomen. Het bijzondere aan deze reis is dat je een keuze tussen 3 hotels hebt namelijk:

- Das Hotel Eden - Luxe 4 sterren hotel - https://www.eden-seefeld.at/ 
- Hotel Bergland - Luxe 4 sterren hotel - https://www.bergland-seefeld.at/ 
- Hotel Klosterbraeu - Zeer luxe 5 sterren hotel - https://www.klosterbraeu.com/en/ 

Als je deze reis boekt geef dan in het opmerkingenveld aan in welk hotel je zou willen verblijven. 
Let op: Voor Hotel Klosterbraeu wordt een meerprijs gerekend, vraag naar de voorwaarden.

Ervaringen van onze klanten

We kozen deze bestemming om eens heerlijk in de Alpen te rijden en daarnaast te genieten van een goed hotel en mooie omgeving. We hebben de heenweg in 3 delen van circa 300km gereden: 1e nacht in Luxemburg, 2e nacht in Zuid-Duitsland, de 3e reisda.. Lees verder

2018-06-24

Seefeld in Tirol

Het berglandschap is uniek: meer dan 500 bergtoppen reiken hoger dan 3.000 meter, 600 gletsjers bedekken het hooggelegen berglandschap van de Alpenhoofdkam en groene almen met boerenhutten nodigen je uit om te genieten van de idyllische sfeer. Kortom de ideale omgeving om te verkennen op de motor. Rijden over deze bergen langs de verschillende bergmeren en door de dichte bossen om te ontspannen en om het dagelijks leven even te vergeten.

In de middag kom je aan in Seefeld. Je ontvangt je kamer sleutel bij de receptie van het hotel van een kamer in het 4 of 5 sterren hotel. 's Avonds in het restaurant wordt je getrakteerd op een heerlijk 3- of 4-gangen diner. In de dagen erna ga je de omgeving verkennen.

Kühtai, Timmelsjoch en Silvretta-Hochalpenstrasse

Dit is nog maar een hele kleine greep uit de vele passen die je in deze 6-daagse reis gaat rijden. Genieten in 3 verschillende landen (Oostenrijk, Italië en Duitsland) van alles wat Tirol te bieden heeft: Prachtig rijden over verschillende hoge passen, heerlijk eten op unieke locaties en natuurlijk die onvergetelijke uitzichten. Elke dag rijd je een route richting Duitsland, Italië of naar verschillende delen van Oostenrijk vanuit je hotel in Seefeld.

Horizon-Motor-Reizen---Vorarlberg-2017-381
Horizon-Motor-Reizen---Vorarlberg-2017-49

Dagroutes

Er zijn 5 schitterende digitale dagroutes beschikbaar, over de mooiste bergpassen van Tirol en door schitterende valleien en natuurgebieden. Met in elke dagroute bijzondere bezienswaardigheden zoals middeleeuwse kastelen, watervallen en bergtoppen met een blik over de westelijke Alpen.

 

Ontspanningsmogelijkheden 

Wil je een relaxdagje tussendoor, dan kun je met de toeristenkaart gratis met de bus en berglift reizen en de omgeving verkennen. Ook zijn er schitterende wandelroutes beschikbaar.

OPTIONEEL reserveren wij graag een overnachting voor de heen- en/ of terugreis nabij Karlsruhe.

seefeld
Boek nu