Aantal dagen
3

  Eenvoudig kennismaken met motorrijden in het buitenland. Dichtbij huis blijven maar wel rijden door vijf landen!

  Deze reis is inclusief
  • Routebeschrijving
  • Alle routes op GPS
  • Zuid-Limburg
  • Ardennen
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  Wat is niet inbegrepen
  • Hotelovernachtingen
  • Horizon Motor Reizen Routegids

  Media van 5-Landen Toertocht

  Over deze reis 5-Landen Toertocht

  Prachtige bezienswaardigheden

  De enige route die bij ons los te kopen is !

  Omdat de toertocht niet aan data gebonden is, heb je de mogelijkheid naar eigen inzicht een datum te plannen. Hierbij is het aan te radendat buiten de weekenden te doen. De wegen zijn dan minder druk en je kunt volop genieten van de schitterende gebieden waar je doorheen rijdt. Onderweg is er voldoende gelegenheid om eens te stoppen en een bezienswaardigheid te bezoeken of om zomaar een wandeling te maken. Ook kun je regelmatig van de route afwijken om een stad of dorp te bezoeken en vervolgens de route weer op te pakken.

  De toer is zodanig uitgezet dat je voldoende overnachtingsmogelijkheden tegenkomt. De talloze (veelal aan snelstromende riviertjes gelegen) campings, hotels of de gezellige doch betaalbare pensions, bieden je een prima onderkomen voor de nacht.

  De route

  Bij het kopen van deze reis ontvang je twee routes. Deze twee routes vormen een toertocht waarbij je door de 5 landen rijdt. De route is in totaal iets meer dan 750 km. Je kiest zelf in welke plaatsen op de route je een overnachting wilt en of je de gehele route in 3 of 4 dagen rijdt.

  De route begint in Nederland bij Maastricht. Je rijdt via mooie binnenwegen naar het drielandenpunt bij de Vaalserberg. Hierna vervolg je je weg naar Aken en Verviers naar het Parc National des Hautes Fagnes. Hier begint het echte stuurwerk in de Eifel, een erg bekend gebied voor de motorrijders. Na de Eifel rijdt je naar Luxemburg en passeer je meertjes, landgrenzen, bergen, veel bossen en valleien. Daarna daal je af naar Duitsland waar je afwisselend in Luxemburg rijdt. Vervolgens stuur je jezelf wat verder Duitsland in richting Morbach, je komt langs verschillende bosrijke gebieden en mooie landschappen, kenmerkend voor de Moezel.

  Vanuit de Moezel rijdt je de hele dag in Duitsland weer naar de Eifel. De route daalt eerst af door middel van een paar mooie haarspeldbochten naar rivier de Moezel. Deze rivier blijf je geregeld kruisen. De route is afwisselend door de bergen met leuk stuurwerk. Je verlaat de bergen en de wegen worden steeds glooiender. Na het nationaal park Eifel rijdt je naar Aken waar de route stopt en je zelf weer richting huis rijdt.

  Aanvragen van deze 5-landen toertocht ?

  We bieden je graag een optie aan voor overnachtingen. Neem hierover telefonisch of via mail contact met ons op. Anders:

  Boek deze tocht op deze pagina. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail en daarna een factuur. Maak het bedrag over op bankrekeningnummer NL49RABO0180541005 onder vermelding van het factuurnummer, waarna je de routes in de mail ontvangen.

  Binnen 10 werkdagen ontvang je een mail met de 5-landentoertocht in het door jou aangegeven formaat. Mocht je het sneller nodig hebben, dan graag even bellen!

  Data en prijzen

  Doorgaans tussen april t/m oktober.

  Prijs op basis van 3 dagen

  € 69,00

  3

  Ervaringen van onze reizigers

  Ook jouw ervaring achterlaten?

  Ervaring achterlaten
  Genoten

  Erg mooi hoewel we vonden dat we aardig door moesten rijden. Het navigatie gaf bijvoorbeeld 4 uur aan maar hier kon je gerust 6,5 uur of meer van maken! Dit met de simpele reden da...

  David en Rene

  Van 6 t/m 8 mei 2016 zijn wij voor het eerst, met beide een Kawasaki Z800, naar het buitenland gegaan. Het was tevens onze eerste ervaring met Horizon. Wij zochten een leuke bochti...

  Jan en Janna

  Van 2 t/m 6 sept 2013 hebben wij de 5 landen toertocht gereden.Wat een geweldig mooie route is dit! Alles zit in deze route. Wij hebben in Vaals, Berdorf, Mesenich en Doenrade gesl...

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.