+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Europa - Midden Europa, Polen - Tsjechië en Slowakije

vanaf €1185

Fantastische routes

Deze prachtige reis door Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije voert je door het Harzgebergte, het Reuzengebergte op de grens van Polen en Tsjechië, het Laag Tatra gebergte in het grensgebied van Polen en Slowakije en tenslotte het Bukk gebergte in Hongarije. Een fantastische route door heuvel- en bergachtige gebieden met fraaie vergezichten, vlot te rijden omdat de bergen niet zo hoog zijn.

Onderweg verblijven we in bijzondere plaatsen, zoals o.a. de van historie vervulde steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Via een mooie toeristische route en een overnachting in het Harzgebergte rijd je in twee dagen naar Dresden.

In 1945 werd Dresden totaal verwoest door bombardementen van de geallieerden. Onder andere de schitterende Frauenkirche brandde tot de grond toe af. Inmiddels is Dresden weer helemaal in oude glorie hersteld, zodat het de naam “Florence aan de Elbe” weer alle eer aandoet. Een bezoek aan het historisch centrum is de moeite waard en langs de oevers van de Elbe is het prettig wandelen. Je vervolgt je reis over allerlei binnenwegen door Tjechië en Polen en na twee dagen kom je in de omgeving van Krakau aan. Je kunt hier een bezoek brengen aan het meest beruchte concentratiekamp van de nazi’s: Auschwitz-Birkenau.  Wil je hier graag een bezoek brengen dan adviseren wij je vooraf een reservering te doen. Ook vind je hier de imposante zoutmijnen van Wieliczka.

Boedapast en Praag.

Een prachtige route brengt je vervolgens in Boedapest waar je een volle dag hebt om de stad te bezichtigen. De volgende stad op de route is Praag, de Gouden Stad, aan de Moldau rivier. Het historisch centrum prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Nog vol van het indrukwekkende Praag rijd je via het Erts- en Harzgebergte en Leipzig weer terug naar Nederland of België.

Horizon-Motor-Reizen-Oekraine-Midden-Europa-60
Boek nu