+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Emiel

Luxemburg

Emiel

10-08-2017

Voor onze eerste motorvakantie ooit een weekje Luxemburg gekozen. Geen spijt van gekregen, sterker; we gaan zeker terug.

Hotel St. Fiacre ligt in het Noordelijke en landelijke deel van Luxemburg. De wegen zijn er uitstekend te noemen; overal asfalt en 95% in prima conditie. Voor motorrijden excellent dus met al die (haarspeld)bochten, hoogteverschillen en de natuurrijke omgeving. Voor alle dagen de lange routes gekozen en die zijn prima te doen.

Vanwege het landelijke karakter en het feit dat op werkdagen zowat de volledige bevolking naar de grotere steden trekt voor hun werk, zijn er in de dorpen en kleinere stadjes vrijwel geen activiteiten of horecagelegenheden. Dus kom er een tegen bedenk dan goed of je wel of niet verder rijdt!

Het hotel is meer dan uitstekend en voor een groot deel al helemaal gemoderniseerd, gastvrij en zeer vriendelijk personeel en eigenaren. De keuken is meer dan uitstekend te noemen en was een aangename verrassing te noemen. Onze motoren konden elke dag in afgesloten garage opgeborgen worden.

De verstrekte routes waren interessant en uitdagend. Daar hoef je zelf niet voor te gaan zitten puzzelen...

Een aanrader!

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.