+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Nederland - Friese Elfstedentocht

vanaf €169

Ontdek de provincie Friesland

Iedereen kent de Friese Elfstedentocht van het schaatsen, maar ook op de motor is de tocht fantastisch. Oude binnenstadjes, prachtige meren en overbekende plekken, zoals de Bonkevaart. Een prachtige ontdekkingstocht in deze noordelijke provincie. Onze route volgt het elfsteden-schaatstraject en leid je dwars door alle Friese elfsteden met hun monumentale pleinen met vele terrassen en bezienswaardigheden.

Let op: Tijdens de Sneekweek ( donderdag 1 augustus tot en met zondag 06 augustus ) geen boekingen mogelijk! 

Ervaringen van onze klanten

mooie trip pittoreske plaatjes,goed hotel,doen we nog eens.

2019-05-13

Paasweekend 2019 de Elfstedentocht route gereden. Wij hebben enorm genoten, een hele mooie en afwisselende route. Lekkere wegen mét het nodige bochtenwerk, in een prachtig Hollands landschap! Mede door het fijne hotel hebben we het gevoel g.. Lees verder

2019-04-30

prachtige rit

2018-12-08

Sneek, Dokkum en de Bonkevaart

De route leid je natuurlijk naar alle elf steden. In het Friese Merengebied liggen Sneek, Sloten, Stavoren, Hindelopen, Workum en Bolsward. De Greidhoeke is een kleibouwstreek, waar Harlingen, Franeker en Dokkum liggen. In de Noordelijke Friese Wouden ligt Aldtsjerk en ook Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie, is een bezoek meer dan waard.

Uiteraard zijn ook markante plekken zoals de Bonkevaart, Bartlehiem, de Luts en de Hel van het Noorden in de route opgenomen.  Je logeert in de binnenstad van Sneek, dat een prachtig oud centrum heeft. Dat nodigt uit tot een wandeling en daarna is het goed toeven op een van de vele gezellige terrasjes.

 

 

Boek nu