Aantal dagen
3
of
4

  Iedereen kent de Friese Elfstedentocht van het schaatsen, maar ook op de motor is de tocht fantastisch.

  Deze reis is inclusief
  • 2 of 3 hotelovernachtingen
  • 2 of 3 ontbijtbuffetten
  • Alle dagroutes op GPS
  • Horizon Motor Reizen routegids
  • Toeristenbelasting
  • Parkeergelegenheid
  Wat is niet inbegrepen
  • Diner

  Media van Friese Elfstedentocht

  Over deze reis Friese Elfstedentocht

  Ontdek de provincie Friesland

  Iedereen kent de Friese Elfstedentocht van het schaatsen, maar ook op de motor is de tocht fantastisch. Oude binnenstadjes, prachtige meren en over bekende plekken, zoals bijvoorbeeld de Bonkevaart. Een prachtige ontdekkingstocht in deze noordelijke provincie. Onze route volgt het Elfsteden-schaatstraject en leid je dwars door alle Friese Elfsteden met hun monumentale pleinen met vele terrassen en bezienswaardigheden. Er kan ook nog een dagje aan vastgeplakt worden om naast de route nog een dagje één of meerdere bezienswaardigheden te bezoeken. Het team van Horizon Motor Reizen regelt het graag voor je! 

   

  De Friese Motor 11- steden | 263 / 307 km

  De Friese Motor 11-steden is te rijden in een of twee dagen. Er kan gekozen worden om de korte en lange route te rijden. Ook kun je er voor kiezen om de ene dag de helft van de lus te doen en de andere dag de andere helft. Bij Bolsward ben je ongeveer op de helft en ben je in 10 km weer terug bij het hotel. Het wordt aangeraden om na het ontbijt gelijk te vertrekken, want er is genoeg te zien onderweg!

  De route leid je natuurlijk naar alle elf steden. In het Friese Merengebied liggen Sneek, Sloten, Stavoren, Hindelopen, Workum en Bolsward. De Greidhoeke is een kleibouwstreek, waar Harlingen, Franeker en Dokkum liggen. In de Noordelijke Friese Wouden ligt Aldtsjerk en ook Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie, is een bezoek meer dan waard.

   

  De Friese Motor 11- steden | 263 / 307 km

  Uiteraard zijn ook markante plekken zoals de Bonkevaart, Bartlehiem, de Luts en de Hel van het Noorden in de route opgenomen. Je logeert in de binnenstad van Sneek, dat een prachtig oud centrum heeft. Dat nodigt uit tot een wandeling en daarna is het goed toeven op een van de vele gezellige terrasjes.

   

  Data en prijzen

  Vanaf maart tot en met oktober 

  Prijs op basis van 3 dagen

  € 199,00

  Duopassagier

  € 199,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 89,00

  Prijs op basis van 4 dagen

  € 339,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 109,00

  2

  Ervaringen van onze reizigers

  Ook jouw ervaring achterlaten?

  Ervaring achterlaten
  marcus peeters

  mooie trip pittoreske plaatjes,goed hotel,doen we nog eens.

  Christien

  Paasweekend 2019 de Elfstedentocht route gereden. Wij hebben enorm genoten, een hele mooie en afwisselende route. Lekkere wegen mét het nodige bochtenwerk, in een prachtig H...

  Foto's van reizigers

  1/1
  marcus peeters

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.