+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Fré Evers

Pfalzerland

WP000843

Fré Evers

26-04-2014

Wij zijn in het paasweekend mee geweest met de MotoPort Horizon reis naar de Pfalz. Dit was voor ons de eerste keer en was daarom ook benieuwd wat ons te wachten stond. Ruim van tevoren waren ons de reisbescheiden plus de routes gemaild en konden we ons op ons gemak voorbereiden. De eerste dag vanaf Aachen een mooie route door de Eifel en de Pfalz waar we bij het hotel al opgewacht werden door Carlo Bankers en zijn team. Het zonnetje scheen nog lekker op het terras waar we onder het genot van een biertje van de organisatie kennis konden maken met de andere deelnemers. Om half 8 een prima diner in buffetvorm en daarna gezellig aan de bar nog wat natafelen.

De volgende morgen na een stevig ontbijt de prachtige route naar het oosten door heuvelachtige bossen en de wijnvelden gereden, lekker de hele dag gedaan over de 264 km.

De 3e dag een schitterende route door de Vogezen, 2 colls bedwongen en met een clubje motorrijders gereden die bij mijn rijstijl passen, prachtig! Na aankomst bij het hotel samen met Carlo nog een Harley gerepareerd zodat die de volgende morgen ook weer verder kon.

Dag 4 weer naar huis met ook weer een mooie route met veel bochten naar het noorden. Ter hoogte van Blankenheim begon het helaas te regenen, waar we via de snelweg naar huis zijn gereden.

Terugkijkend kunnen we concluderen dat de reis uitstekend georganiseerd is, goed hotel en mooie routes.

Carlo en je team, bedankt voor een fantastisch weekend en zeker voor herhaling vat baar.

Fré en Willemien Evers