+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Italië - Dolomieten Trentino

vanaf €689

Dolomieten Trentino, Motorparadijs ten Top!

Deze prachtige reis vindt plaats vanuit een prachtig in 2017 volledig gerenoveerd hotel in de buurt van Trento. Vanuit hier rijdt je routes die zowel de mooie en veel minder toeristische kant van het Gardameer laten zien als enkele van de bekende Dolomieten passen zoals Passo Compolonga, Passo Nigre en Passo Pellegrino. Dit gebied staat bekend om de vele onbekende passen van de Dolomieten. 

Het hotel beschikt over een grote parkeergarage voor de motoren, parkeerplaatsen voor auto's met aanhangwagen en transporter bussen, een heerlijk zwembad, ruime kamers met inloopdouche, een heerlijk terras, zowel binnen als buiten en uitgebreid ontbijt en overheerlijk diner. Vanuit hier worden alle dag routes gereden waarbij je bijna dagelijks de keuze hebt tussen korte en lange routes.

De eerste rondrit gaat naar Parco Naturale Paneveggio- Pale di San Martino en nog vele bekende passen meer we noemen o.a. Passo Niger, Passo Costalunga en Passo Valles. Na al deze bochten is het in de avond heerlijk genieten in je luxehotel.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

De tweede dagroute brengt je door het prachtige gebied Cima Tosa.

Een gebied met ontelbaar veel appels en druiven. Vandaag breng je ook een bezoek aan Lago di Tovel, een doodlopende weg naar een prachtig bergmeer (tolweg) van 11 kilometer heen en 11 kilometer terug. 

De derde dagroute rijdt onder meer naar een van de bekendste passen van de Dolomieten. Op het programma- de Manghenpas met een hoogte van 2047 meter.

Op dag 5 staan prachtige onbekende smalle bergpassen voor je klaar. Ook vandaag kun je kiezen voor een lange en korte route welke je de mooiste wegen van dit gebied laten zien. Als je het aantal bochten die je vandaag gaat rijden zou gaan tellen dan raak je gegarandeerd de tel kwijt, zoveel zijn het er.

Op dag 6 rijd je alweer de laatste route van deze mooie reis. Je rijdt een route richting het Gardameer, geen standaard rondje, nee jij rijdt de prachtige bergpas die parallel aan het Gardameer loopt waarbij je maar op één moment oog in oog komt te staan met het zo bekende meer.

Helaas is het na 6 heerlijke dagen weer tijd om naar huis te gaan. Je kunt terugkijken op een heerlijke week sturen door een prachtig berggebied.

 

Boek nu