+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Dutch Ducati Multistrada Training

16 mei 2017

In het eerste prachtige weekend van April mocht Horizon Motor Reizen de #3de berg en bochten training verzorgen voor de #DutchDucatiMultistra Facebook groep.

24 enthousiaste Ducati Multistrada rijders waren van de partij en wij hebben er een leuk filmpje van gemaakt, zie hier het resultaat. https://youtu.be/8XE2GIF5dAg 

Wil jij met jou motorclub, motorzaak, vriendengroep, enz. enz. ook een training volgen of een reis maken neem dan even contact met ons op, er zijn vele mogelijkheden.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Midweek Harz 2017

14 mei 2017

Vorige week ging de #Groepsreis #Midweek #Harz met een droge, maar frisse 2ºC van start. Al snel steeg de temperatuur gelukkig tot een lekkere en zonnige 18-21ºC. Met dit heerlijke weer, leuke stuurwegen en de mooie rustige omgeving in de Harz is door de deelnemers weer volop genoten.

Kijk hier verder voor meer foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/harz/fotos-reizigers

Deelnemers wederom bedankt voor jullie deelname en gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Garmin Navigatie Training Gevorderd

11 mei 2017

Tijdens het afgelopen weekend zijn we in de #Moezel geweest met de #GarminGevorderden training. Naast het heerlijke sturen over de prachtige wegen rondom de Moezel hebben de cursisten veel bijgeleerd over hun toestel en over het maken van routes in #Basecamp. Kortom, een geslaagd weekend !!!

Klik hier voor de foto's: https://www.horizonmotorreizen.nl/trainingen/duitsland/navigatie-training-gevorderd-garmin/fotos-reizigers 

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en tot ziens op een van onze reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #2

09 mei 2017

Dit weekend was al weer de tweede #MotoPort #lezersreis naar het #Sauerland. Het voorjaarszonnetje was heerlijk aanwezig wat natuurlijk het beste ingrediënt is voor een lekker weekend motorrijden in het mooie Sauerland. De vele bochten en mooie uitzichten op de routes maken het dan verder compleet. De deelnemers hebben zich dan ook goed vermaakt en wat was het weer gezellig!

Kijk voor meer foto's van deze reis op: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/motoport-lezersreis-sauerland/fotos-reizigers

Alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Thüringen 2017

02 mei 2017

Vorige week is de groepsreis naar het Thüringen Woud gereden. De nieuwe lange routes, waarbij ook Tjechië aangedaan wordt, zijn met veel plezier gereden door de deelnemers. Ondanks de frisse temperaturen, was een leuke en gezellige reis. 

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #1

27 april 2017

Dit weekend was de eerste #MotoPort #Groepsreis naar het #Sauerland. Het werd een fris maar leuk lang weekend motorrijden, waarbij de zon zich ook nog even heeft laten zien. De deelnemers hebben het naar hun zin gehad en lekker gereden in het mooie heuvelachtige Sauerland.


Kijk voor enkele foto's van deze reis hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/motoport-lezersreis-sauerland/fotos-reizigers


Alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

Motoren & Toerisme - Groepsreis Moezel 2017

24 april 2017

Dit weekend mochten wij een lang weekend naar de Moezel voor het Belgische motorblad Motoren & Toerisme organiseren en begeleiden samen met de redacteuren Jochen en Dirk. De weersvoorspelling was in aanvang niet heel goed, maar we hebben slechts een paar regendruppels moeten ontwijken en zelfs nog even genoten van de voorjaarszonnetje. Bovenal is er lekker gereden in het mooie Moezel gebied en was het erg gezellig!

Een verslag van deze reis volgt binnenkort in het magazine M&T.

Kijk hier voor de foto's: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/MT-Moezel/fotos-reizigers

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen

Team Horizon Motor Reizen

Westerwald MotoPlus #1

18 april 2017

Afgelopen paasweekend was het eerste #MotoPlus lezersreis weekend in het Westerwald. Wat op vrijdag begon als een mooie dag werd op zaterdag al een dag met hier en daar een bui... Meer hier dan daar zeg maar....

Zondag was helaas niet heel veel beter al hebben de deelnemers toch nog veel droog kunnen rijden.

Op Maandag gingen de hemelpoorten open en was het gewoon kouder als met #Kerstmis in 2016 wat resulteerde in sneeuwbuien.

Gelukkig waren de deelnemers allemaal #positief gestemd en kreeg het weer ze niet uit het veld geslagen. Kortom, het was een succes weekend met slecht weer.. Snel op naar de volgende...

Kijk hier voor de foto's: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/motoplus-lezersreis-westerwald-2017/fotos-reizigers 

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen​

Team Horizon Motor Reizen