+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Brochure presentatie 2018

09 oktober 2017

Het seizoen 2017 loopt op haar einde en de brochure voor 2018 begint al aardig vorm te krijgen. In 2018 bestaat Horizon Motor Reizen 25-jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Het wordt een bijzonder jaar met enkele nieuwe reizen en er komt een Jubileum Special 2018, waarheen vertellen we nog niet. Wat we wel al graag vertellen is wanneer de presentatie van de nieuwe brochure 2018 is, namelijk op 25 november bij MotoPort Den Bosch van 10:00 uur tot 17:00 uur. Zet hem vast in je agenda en mis hem niet.

Wij zorgen voor de koffie / thee en de Bossche bollen, tot dan !!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Corsica 2017

04 oktober 2017

Wat blijft Corsica toch een schitterend eiland. Een waar paradijs voor een leuke motorvakantie. Dit hebben de deelnemers van de #Groepsreis #Corsica onlangs mogen beleven. Iedereen is inmiddels weer thuis en hebben er een mooie herinnering bij!

Voor meer foto's van de Corsica groepsreizen kijk je hier verder: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/frankrijk/groepsreis-corsica/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en een gezellige reis.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Dolomieten September 2017

28 september 2017

Deze maand werd ook de jaarlijks populaire tweede #groepsreis naar de #Dolomieten verreden. Het was een enerverende en leuke reis met zon én sneeuw. Volop plezier en genieten van de indrukwekkende Dolomieten voor de deelnemers.

https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/italie/dolomieten-september/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor deze leuke en gezellige trip in de Dolomieten. Graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen en/of traingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Motoren & Toerisme - Sauerland 2017

27 september 2017

Dit weekend zijn we samen met de Belgische lezers van Motoren & Toerisme naar het #Sauerland geweest. Daar deed de herfst voorzichtig zijn intrede. Gecombineerd met een lekker middag zonnetje is er heerlijk gestuurd met mooie uitzichten over het Sauerland.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/mt-sauerland/fotos-reizigers

Deelnemers en lezers van Motor & Toerisme nogmaals bedankt voor het gezellige weekend sturen samen en graag tot ziens in 2018 op één van onze (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen.

Groepsreis Sauerland 2017

12 september 2017

Dit weekend hebben een leuke groep deelnemers de #Groepsreis in het #Sauerland gereden. De wisselende weersomstandigheden mochten de pret niet drukken en de zon heeft zich uiteraard ook laten zien. Het Sauerland blijft dan ook een heerlijk gebied om in motor te rijden.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/sauerland/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor jullie leuke bijdrage aan deze groepsreis!

Team Horizon Motor Reizen

KTM Fabrieksrondreis 2017

12 september 2017

De #KTM #Fabrieksrondreis; vorige week reden de deelnemers een rondrit door Europa via Mattighofen, over mooie wegen en indrukwekkende passen. Een bijzondere ervaring met een leuke groep KTM liefhebbers.

Hier vind je een aantal foto's van de reis van dit jaar: https://www.horizonmotorreizen.nl/ktm/europa/ktm-rondreis-europa-2017/fotos-reizigers

Dank je wel alle deelnemers voor jullie aanwezigheid en graag tot op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Harz lang weekend 2017

11 september 2017

Vorig weekend werd de #Groepsreis naar de mooie en Harz verreden. De streek bekend van de heksen, maar uiteraard ook voor de mooie wegen en vele bochten. Met een leuke groep deelnemers is er dan ook volop genoten van deze reis.

Voor meer foto's van deze reis kijk je hier verder: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/groepsreis-harz/fotos-reizigers

Deelnemers wederom onze dank voor jullie aanwezigheid!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Provence 2017

06 september 2017

Dit jaar was de #Provence nieuw in het programma. Vorige week hebben we de #Groepsreis naar de Provence met veel plezier en met zomerse temperaturen gereden. De bochten en gorges met bijbehorende uitzichten leken oneindig en er is dan ook genoten van deze mooie reis.

Voor meer foto's van deze reis kijk je hier verder: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/frankrijk/groepsreis-provence/fotos-reizigers

Deelnemers heel hartelijk bedankt voor deze leuke en gezellige reis in dit indrukwekkende deel van Frankrijk.

Team Horizon Motor Reizen