+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Westerwald

vanaf €299

Een bijzonder mooi stukje natuur in Westerwald

Westerwald ligt als een groene long tussen Keulen en Frankfurt. Het gebied trekt vooral wandelaars aan, maar ook voor de motorrijder is het hier heerlijk. Met de routes die we voor je hebben uitgezet, maak je kennis met de wondermooie natuur. Je passeert veel boerendorpjes die rust uitstralen. De bevolking laat zich niet opjagen door werkstress of pingende mobieltjes. Het vele mooie groen nodigt ook uit tot een rustiger tempo. Daarmee is dit de ideale omgeving als je zelf aan een paar dagen rust toe bent.

 

 

Ervaringen van onze klanten

het hotel was goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. wat ik wel jammer vond was dat het menu al samengesteld was voor diner en ik niet kon bestellen via de kaart. de routes waren prachtig en goed te doen.

2019-06-12

Een leuke en mooie reis . Hotel en routes waren mooi . We zijn ook nog een dag naar Siegen geweest met de bus en trein ook dit is een mooie Duitse stad 

2019-06-03

Prima hotel , motor mocht in garage staan. 2 mooie route's richting Rijn. Lange route richting Sauerland erg lang en veel umleitungen. Op de route ( te ) veel bebouwde kom en te weinig mooie wegen van Sauerland gezien.

2018-09-12

Na wat korte telefoontjes binnen 1 uur alle informatie ontvangen. SUPER. Bij hotel aangekomen ontvangst van de begeleiders Richard en Christel van de groepsreis. Nee wij hadden individueel geboekt. Toch top, zo'n ontvangst. Een mooi hotel met heer.. Lees verder

2018-04-29

Wij zijn een midweek naar Westerwald geweest.We kregen van Horizon nog een nieuwe route toegestuurd voor de heen en terugreis die beter aansloot op woonplaats.Hiervoor hartelijk dank.Het is een mooie en rustige omgeving met niet overdreven veel ve.. Lees verder

2017-08-16

Weekend met mooi weer, dan lijkt alles beter. Maar we hebben echt lekker gereden. Hier en daar wat minder asfalt en wegopbrekingen maar dat mag de pret niet drukken. Goed hotel, wel wat stijfjes. Kortom ik zou zo weer heengaan.

2017-06-22

Als beginnend motor rijder heb ik heel veel bochten ervaring opgedaan in het Westerwald! Schitterende routes mooie uitzichten weinig verkeer. Het hotel was goed en fijn dat de motor in de garage kon. 

2013-10-16

Prima reis naar Westerwald gehad. Mooie routes en gezellig hotel Voor herhaling vatbaar.

2013-10-16

Alle routes zijn met zorg uitgezet en laten je genieten van deze pure streek

Er is voldoende tijd om af en toe van je motor af te stappen, zowel in de natuur als in de dorpjes waar je verschillende bezienswaardigheden kunt bezoeken, zoals het techniekmuseum.

Terugreis over de Nürburgring

Na een lang weekend of een midweek rijd je, via een door ons uitgezette toeristische terugreis, langs o.a. de Nürburgring naar huis.

Optioneel kun je dit arrangement goed combineren met andere reizen uit ons programma.

 

Het is mogelijk om deze reis als 3-daagse trip te boeken

40-01
Boek nu