+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Sauerland

vanaf €289

Bergen, bossen en strak asfalt

Tijdens deze reis logeer je in hotel Hesborner Kuckuck, dat op 20 km van Winterberg ligt. Gastvrijheid staat voorop in dit gezellige familiehotel. Alles wordt uit de kast getrokken om je verblijf aangenaam te maken. Dat begint al met de heerlijke keuken. Je kamer is voorzien van douche en toilet. Beneden kun je op het terras of in de sfeervolle bar relaxen. Je kunt gebruikmaken van de minigolf, tennisbaan en wellness faciliteiten, en een duik nemen in het binnenzwembad.

 

Deze 3-, 4- of 5-daagse reis begint met een mooie heenreis naar Sauerland. Vanaf 16.00 uur ben je welkom in het hotel. De dagroutes zijn heerlijk om te rijden en zullen je verrassen, omdat het landschap in Sauerland zo afwisselend is. Het ene moment rij je over kleine bergwegen door donkere bossen om direct daarna van een geweldig uitzicht over de vele velden en weides te genieten. Tot begin juni zijn er talloze koolzaadvelden die als vrolijk gekleurde dekens over het glooiende landschap liggen. Later in het seizoen zie je vooral graan- en maïsvelden.

Ervaringen van onze klanten

Voor het eerst via Horizon Motor reizen een 10 daagse trip in elkaar laten zetten. 4 dagen Sauerland (5 overnachtingen ) één tussenstop aan de Moezel en dan nog eens 4 dagen (5 overnachtingen) in het Zwarte Woud. Als overbrugging naa.. Lees verder

2018-07-11

We hadden een toaal ontzorgde reis. Het enigste wat gebeuren moest waren de routes in de navi zetten (er zat ook een beschrijving bij van elke route). We stopten voor de deur van een goed hotel. De routes waren gevarieerd en goed uitgezet. Zelfs h.. Lees verder

2018-06-05

Hotel was goed. Routes waren prima. Weer was voortreffelijk. Kortom een prima midweek doorgebracht in het Sauerland!

2017-05-31

Wij hebben een super midweekje in Duitsland gehad, met mooie routes en een goed hotel. 

2013-10-09

Sauerland met zijn stuwmeren en bezoek Winterberg

De wegen in Sauerland rijden ongelofelijk lekker. De vele berghellingen en stuwmeren zorgen ervoor dat de doorgaande wegen door het landschap slingeren. Met al die bochten is het op strak asfalt serieus genieten. De dagroutes zijn ongeveer 225 km lang. Voor de minder ervaren motorrijder is dat goed te doen. Bedrevener motorrijders kunnen zich uitleven op langere routes. Voor wie de motor een dagje rust wil gunnen, is er in de directe omgeving van het hotel genoeg te beleven. Er liggen vele mooie dorpjes in de buurt en ook Winterberg is een aanrader. Alleen al om de uitnodigende terrasjes.

Motorvakantie in Duitsland combineren

Op de laatste dag rij je via een toeristische terugreis weer naar huis. Tenzij je je vakantie op een andere locatie voortzet. We bieden namelijk verschillende bestemmingen aan waarmee je dit arrangement kunt combineren.

Optioneel is het mogelijk dit arrangement te combineren met vele bestemmingen uit ons aanbod. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

HMR---KNMV-Openingstoer-Sauerland-7
Boek nu