Deze reis is inclusief
Bergen
Aantal dagen
13

  Rijke Cultuur en natuurschoon. Mooie en rustige routes door prachtige parken brengen je naar verschillende hoogtepunten in deze bijzondere landen.

  Ontdek onze roadshows!
  Deze reis is inclusief
  • 10 overnachtingen
  • 12 ontbijtbuffetten
  • Ferryovertocht Kiel - Klaipeda v.v.
  • 2 overnachtingen in binnenhut
  • 1 x diner op de ferry
  • Alle dagroutes op GPS
  • Horizon Routegids
  • toeristenbelasting
  • beveiligde parkeergelegenheden
  Wat is niet inbegrepen
  • Diner

  Media van 13 daagse reis Baltische Staten

  Over deze reis 13 daagse reis Baltische Staten

  De Baltische staten Estland, Letland en Litouwen, gelegen aan de Oostzee, zijn veel bezochte en populaire bestemmingen in Oost-Europa.

  Estland, Letland en Litouwen, gelegen aan de Oostzee, zijn veel bezochte en populaire bestemmingen in Oost-Europa. De sfeervolle, middeleeuwse hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius, op korte afstand van elkaar gelegen, prijken met recht alle drie op de Unesco werelderfgoedlijst en zijn ook alle drie Culturele hoofdstad van Europa geweest.

  Je reist met de veerboot van Kiel naar Klaipeda in Litouwen en vice versa. Je hoeft dus geen grote afstanden te overbruggen waardoor deze reis ontspannen begint en eindigt.

  In Kiel stap je aan boord van de veerboot 

  In twintig uur vaar je naar Klaipeda in Litouwen.

  De volgende dag kom je aan in Klaipedia in Litouwen, waar je reis door de drie Baltische staten begint. De routes die je rijdt zijn mooi en vooral rustig. Onderweg is veel bijzonders te zien. In Litouwen o.a. de bekende pelgrimberg, ook wel Kruisberg genoemd, een passende naam voor een berg vol kruizen.  Ook Grutas Parkas is uitzonderlijk. Het is een themapark, vol met standbeelden uit de Sovjet-Russische tijd, die hier bijeengebracht zijn. Het park staat ook wel bekend als Stalin’s World.

  In Letland breng je een bezoek aan het historische Sigulda, bekend als het “Zwitserland van Letland”.

  Aan de Noordwestkust van Estland ligt een prachtige waterval.

  Verder heb je natuurlijk alle tijd om de drie hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius te bezoeken, waar je telkens twee keer overnacht.

  Voor de 13-daagse reis stap je aan het eind van dit mooie avontuur op de veerboot naar Kiel, waar je na anderhalve dag weer voet aan wal zet. De reis door de Baltische Staten is prima te combineren met een bezoek aan de machtige stad Sint-Petersburg. In Estland laat je dan je motor bij het hotel staan en ga je met de bus shuttle Tallinn-St.-Petersburg de grens over naar Sint-Petersburg. Na een tweedaags bezoek, kom je op de 4e dag weer terug bij je hotel in Tallinn. De volgende dag vervolg je de reis weer door de Baltische Staten. Een uitgelezen kans om deze reis extra bijzonder te maken.

  Kijk voor deze reis : https://www.horizonmotorreizen.nl/individuele-reizen/baltische-staten/13-daagse-reis-baltische-staten

   

  Prijs 1 persoonskamer op aanvraag

  Data en prijzen

  Prijs op basis van 13 dagen

  € 1.255,00

  Duopassagier

  € 1.239,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  op aanvraag

  Prijs Hoogseizoen van 1 mei t/m 30 juni 2020

  € 1.439,00

  Duopassagier

  € 1.419,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  op aanvraag

  Er zijn nog geen ervaringen van reizigers achtergelaten

  Laat als eerste je ervaring achter

  Ervaring achterlaten

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.