Aantal dagen
8

  Heerlijk sturen door twee totaal verschillende gebieden. Van de "Bundesstrasse" in Duitsland tot over de kleine kronkelweggetjes diep in de Vogezen.

  Ontdek onze roadshows!
  Deze reis is inclusief
  • 3 hotelovernachtingen in Pfalzerland
  • 4 hotelovernachtingen in de Vogezen
  • 7 ontbijtbuffetten
  • toeristische route heenreis op GPS
  • alle routes op GPS
  • toeristische route op GPS
  • Horizon Routegids
  • toeristenbelasting
  • parkeerplaats op eigen terrein en droogruimte

  Media van Combi Pfalz-Vogezen

  Over deze reis Combi Pfalz-Vogezen

  Heerlijk sturen door twee verschillende gebieden

  Via een mooie toeristische heenreis bereik je het 1e hotel in de Pfalz. Het hotel heeft ruime kamers die voorzien zijn van douche en toilet.  ’s Avonds geniet je van een smaakvol diner met veel lokale specialiteiten. Daarna kun je drankje doen in de bar of genieten van het uitzicht op het terras van het hotel.

  Perle des Vosges

  Met je bagage weer op de motor vertrek je na 3 nachten, via een mooie snelle route, naar het 2e hotel, dat in de Vogezen ligt. Je verblijft in een vriendelijk hotel. De eigenaren zijn gastvrij en komen graag aan je wensen tegemoet. De kamers zijn eenvoudig maar van alle comfort voorzien. Elke morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en aan het einde van de dag word je getrakteerd op een gastronomisch diner.

  Verschillende Cols op weg naar de Vogezen

  De volgende dagen staan de cols op het programma en de kronkelende wegen van de Vogezen. Al snel bevind je je op de 1e col en slinger je door de mooie bossen. Voor je het weet rij je over de toppen van de Col de la Schlucht, Col de Sainte-Marie, Col du Calvaire en Col du Bonhomme. Het is echt heerlijk rijden hier. Ook al omdat er nauwelijks verkeer rijdt, omdat er een snelweg parallel aan dit schitterende gebied loopt. We raden je aan regelmatig te stoppen en je helm af te zetten. Dan kun je maximaal genieten van de rust die de Vogezen uitstralen.

  Hunsrück en de Eifel

  Met een prachtige toeristische terugreis door Hunsrück en de Eifel kun je zeker nog 2 dagen stuurplezier beleven. Eventueel kunnen we voor de terugreis een extra hotelovernachting voor je regelen. Als je op dag 8 thuis wilt zijn, kun je beter via de Autobahn terugreizen.

  Data en prijzen

  Prijs op basis van 8 dagen

  € 719,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 149,00

  3

  Ervaringen van onze reizigers

  Ook jouw ervaring achterlaten?

  Ervaring achterlaten
  W van Zanten

  Dit is een zeer mooie reis. Je ziet eerst wat van de Pfalz en dan de Vogezen. Wel is het zo dat je bij de route uit het eerste hotel naar de Vogezen voor een deel over dezelfde weg...

  Jac & Corry van de Laar

  Een leuke combinatiereis die je de mogelijkheid geeft in verschillende gebieden te rijden (Pfalz - Vogezen - Schwarzwald). Beide hotels zijn prima, maar hotel Heckenrose in Ringsh...

  Willem van Zanten

  Na eerdere versies van Horizon’s reizen besluit ik een combinatie van twee reizen uit te proberen. De keus valt op de Pfalz en de Vogezen. Bij boeking blijkt dat Horizon beid...

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.