+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Motoren & Toerisme - Sauerland 2019

vanaf €259

Motoren en Toerisme - Sauerland 3-daagse

(1 persoonskamers volgeboekt)!!

Speciaal voor Motoren en Toerisme hebben we deze reis samengesteld. Talloze bochten, strak asfalt en dichtbij huis. Drie dagen heerlijk sturen en genieten van het mooie glooiende Sauerland met zijn talloze heuvels en dalen. Uiteraard in combinatie met een fijn hotel. De reis start in Malmedy waar je het eerste gedeelte van de route nog over de B wegen rijdt tot aan Blankenheim (Duitsland). Daarna loopt de route volledig binnendoor over prachtige K en L wegen richting het Sauerland. De heenreis is 314 km vanaf Malmedy.

Ervaringen van onze klanten

Afgezien van die forse buien, who’s to blame, waren we blij van erbij te zijn. Toffe monitors, Wim en Tom, leuk gezelschap en het hotel mag er wezen. Best tof, hardstikkie. Dè Wim heeft zich bekommerd om mijn Madam.  Een .. Lees verder

2019-06-03

De ritten waar En prima ondanks het slechte weer prima hotel  Met lekker eten de mensen van m&t moeten iets meer overtuigen Met Jos erbij vondst ik het beter nochtans al de 5e keer dat ik deelneem gr werner

2019-05-16

Hotel Hesborner Kuckuck

Tijdens deze reis logeer je in hotel Hesborner Kuckuck, dat op 20 km van Winterberg ligt. Gastvrijheid staat voorop in dit gezellige familiehotel. Alles wordt uit de kast getrokken om je verblijf aangenaam te maken. Dat begint al met de heerlijke keuken. Je kamer is voorzien van douche en toilet. Beneden kun je op het terras of in de sfeervolle bar relaxen. Je kunt gebruikmaken van de minigolf, tennisbaan en wellness faciliteiten, en een duik nemen in het binnenzwembad.

Sauerland met zijn stuwmeren en bezoek Winterberg

De wegen in Sauerland rijden ongelofelijk lekker. De vele berghellingen en stuwmeren zorgen ervoor dat de doorgaande wegen door het landschap slingeren. Met al die bochten is het op strak asfalt serieus genieten. De dagroute die je gaat rijden is 250 km wat zelfs voor de minder ervaren motorrijder toch prima te doen is. Mocht dit niet genoeg zijn dan kan de bedrevener motorrijder zich uitleven op de lange route van 327 km. Hoogtepunten in de route zijn bijvoorbeeld de Biggesee met een oppervlakte van 9 km2 en de Ertsmijnen in Remsbeck waar je tot 420 meter diepte gaat.

Horizon-Motor-Reizen---Sauerland-Groepsreis-2018-17
Horizon-Motor-Reizen---Duitsland---Sauerland---MotoPlus-51-79

Inclusief toeristische route voor de terugreis

Op de laatste dag neem je na een stevig ontbijt afscheid van de andere deelnemers en begin je aan de toeristische terugreis naar huis. De dorpjes met de witte vakwerkhuizen passerend rijdt je richting de Rijn bij Bad Honnef. Hier neem je het pond naar de andere zijde en vervolg je de prachtige K en L wegen terug naar de Belgische grens. Ook het laatste gedeelte van de route brengt je binnendoor tot aan Malmedy waar de route eindigt. De route is tot aan Malmedy 356 km.

Boek nu