+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Polen – Tsjechië en Slowakije - Midden Europa, Polen - Tsjechië en Slowakije

vanaf €659

Via een mooie toeristische route en een overnachting in het Harzgebergte rijd je naar Dresden en Krakau.

Dag 1: Nederland – Harz. Je begint deze tour meteen al met een toeristische route vanuit Nederland met een overnachting in de bekende Duitse Harz.

Dag 2: Via een mooie rij-route door centraal Duitsland rij je Dresden binnen. De stad is vooral bekend geworden door het grote geallieerde bombardement in 1945. Na de oorlog is begonnen met grootschalige renovaties om Dresden weer het vooroorlogs gezicht te geven (“Florence aan de Elbe”).

Dag 3: Vandaag staan het Elbsandsteingebergte en het Reuzengebergte op het programma. Het Elbsandsteingebergte wordt ook wel Klein Arizona genoemd vanwege de bijzondere rotsformaties.  Je hotel staat in Tsjechië, om precies te zijn in het welness-stadje Ladek Zdroj.

Dag 4: Vandaag is de bestemming Krakau. Na een rit van ongeveer 300 km door het sterk heuvelig grensgebied arriveer je in deze prachtige stad.

Dag 5: Krakau is bedoeld als rust- en excursiedag. Alle tijd voor het ontbijt en een uitgebreid bezoek aan de stad. Een andere mogelijkheid is het bezoeken van een van de beruchtste concentratiekampen Auswitch-Birkenau of de imposante zoutmijnen van Wieliczka

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Tatragebergte in Slowakije en Praag

Dag 6: Je verlaat Krakau en rijdt het Tatragebergte van Slowakije in. Een prachtige slingerroute door het Tatra-laaggebergte brengt je naar de plaats Zlin, precies op de grens van Slowakije en Tsjechië.

Dag 7:  Vandaag staat Praag op het programma. Na een leuke route door het heuvelland van Tsjechië kom je in de middag in deze prachtige stad aan. Vlak vóór Praag passeer je Kuna Hora met o.a. de bijzondere knekelkerk. Deze kerk is namelijk ingericht met schedels en botten.

Dag 8: Je laat Praag achter je en vertrekt naar Leipzig in Duitsland. Een mooie rit volgt vanuit het bergachtig (ski)gebied van Tsjechië naar het Duitse Leipzig.

Vanuit Leipzig weer terug naar huis

Dag 9: Je gaat nu definitief op huis aan. Je motorreis van 9 dagen zit er bijna op. De laatste dag-etappe voert je deels over toeristische wegen en snelweg.

 

 

De gemiddelde dagroutes zijn +- 300 km. De routes gaan allemaal binnendoor. Onderweg heb je voldoende tijd voor koffie- en lunchstops.

140
Boek nu