+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Polen – Tsjechië en Slowakije - Midden Europa, Polen - Tsjechië en Slowakije

vanaf €659

Via een mooie toeristische route en een overnachting in het Harzgebergte rijd je in twee dagen naar Dresden.

In 1945 werd Dresden totaal verwoest door bombardementen van de geallieerden. Onder andere de schitterende Frauenkirche brandde tot de grond toe af. Inmiddels is Dresden weer helemaal in oude glorie hersteld, zodat het de naam “Florence aan de Elbe” weer alle eer aandoet. Een bezoek aan het historisch centrum is de moeite waard en langs de oevers van de Elbe is het prettig wandelen. Je vervolgt je reis over allerlei binnenwegen door Tjechië en Polen en na twee dagen kom je in de omgeving van Krakau aan. Je kunt hier een bezoek brengen aan het meest beruchte concentratiekamp van de nazi’s: Auschwitz-Birkenau. Ook vind je hier de imposante zoutmijnen van Wieliczka.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

De Gouden stad

Na Krakau rijd je door het Tatragebergte naar het overbekende en gezellige Praag, ofwel de Gouden Stad, aan de Moldau rivier. Het historisch centrum prijkt op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Nog vol van het indrukwekkende Praag rijd je bij de 9-daagse reis via het Ertsgebergte en de Harz weer terug naar Nederland.

 

 

In de 12-daagse is naast Dresden, Krakau en Praag nóg een fraaie stad opgenomen, namelijk Boedapest. Een monumentale stad aan “die schöne blaue Donau”. De route is dan zo dat je na Krakau door het Tatra- en het Bukk gebergte in twee etappes.

Boek nu
X

Presentatie dag Motor Reizen Voor een aantal prachtige motor reizen uit ons programma organiseren wij een presentatie dag. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.