+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Engeland - Triumph Adventure Tour Wales

22 april tot 26 april

vanaf €987

Hartveroverend Engeland

Horizon Motor Reizen regelt een mooie heen- en terugreis over kleine wegen door het Engelse Sussex naar het eerste hotel in de omgeving van de Cotswolds. Vandaaruit rijd je de volgende dag naar Wales.

Ervaringen van onze klanten

Een mooie motorreis door Engeland/Wales. De topdag was natuurlijk om op een gehuurde Triumph 800 Tiger offroad te leren rijden. Zoals gehoopt op deze dag een flinke regenbui en daardoor werd de training alleen nog maar leuker! Alles was zeer profe.. Lees verder

2019-04-28

Op naar Wales

Vanuit het hotel in Engeland is het niet ver meer naar het prachtige Wales. Het Triumph Adventure Centre ligt in het zuiden van Wales aan het Brecon Beacons National Park. Via een mooie route door Wales rijd je er naar toe, waar je de volgende dag de training mag gaan ervaren. 

Triumph Global Adventure Training Academy.

Je komt aan bij de befaamde Triumph Global Adventure Training Academy. Hier staat een professioneel team van instructeurs klaar om jou een onvergetelijke off-road ervaring te bezorgen. De Academy beschikt over alle moderne faciliteiten ze gaan je de komende dag voorbereiden op een geweldige rijbelevenis.

Deze 1-daagse training is inclusief Triumph motor: waaronder de Tiger 1200XC, Tiger 800XC en Triumph Bonville Street Scrambler, kleding en professionele instructeurs. Alleen je helm en handschoenen verzorg je zelf. 

In een prachtig landschap op natuurlijk terrein krijg je advies en begeleiding van een uitermate toegewijd team. Dit team is volledig gekwalificeerd om alle gasten te helpen bij elk aspect van het off-road rijden, of je nu wel- of geen ervaring hebt of al enige ervaring hebt in het off-road rijden. Het zal een onuitwisbare indruk achterlaten om een Triumph door deze overweldigende ruige natuur met rotsen, heuvels, grind en bos te sturen. 

Triumph-Adventure-Experience-2
Horizon-Motor-Reizen---Engeland-Kent--Sussex-01

De laatste dag rij je via een mooie route weer richting Folkestone voor de overtocht naar Calais.

Engeland is de bakermat van jou Triumph en het is werkelijk heerlijk om door het fabelachtige landschap te sturen. Na 5 dagen brengt de Eurotunnel je weer terug naar Calais in Frankrijk om vanuit daar je weg naar huis te volgen.