+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Engeland - Triumph Adventure Tour Wales

11 mei tot 15 mei

vanaf €999

Hartveroverend Engeland

Dag 1 De reis start bij de check in van de Eurotunnel die je met de trein in een 20 minuten naar Folkstone in Engeland brengt. Je start hier met een vlot deel van de route om je in naar de mooie delen van Kent, Sussex, South downs en uiteindelijk de Cotswolds te brengen. De route wisselt vlotte en glooiende wegen af met kleine wegen door de mooie natuur van zuid Engeland. Prachtig om te zien hoe de Engelse hun historie zichtbaar bewaard hebben in de vormgeving van het landschap, de dorpen en de steden. Oude materialen blijven gebruikt worden bij de bouw van nieuw huizen wat en schitterend beeld geeft en je zo terug brengt in de tijd. 


Ervaringen van onze klanten

Een mooie motorreis door Engeland/Wales. De topdag was natuurlijk om op een gehuurde Triumph 800 Tiger offroad te leren rijden. Zoals gehoopt op deze dag een flinke regenbui en daardoor werd de training alleen nog maar leuker! Alles was zeer profe.. Lees verder

2019-04-28

De rit door de Soutdowns en de Cotswolds zijn de hoogtepunten uit de route. Je passeert mooie plaatsje, zoals Marlborough waar het goed vertoeven is en de Engelse je gastvrij ontvangen voor een bakje koffie of lunch. Als je tegen de avond arriveert in het eerste hotel van deze reis ben je al bijna in Wales en zo kun je morgen de hele dag geniet van een dagroute in Wales. In het hotel is het nagenieten van de diverse Engelse indrukken van deze dag met een drankje en een goede maaltijd. 

 

Op naar Wales

Dag 2 Vanuit het hotel in Engeland is het niet ver meer naar het prachtige Wales.Vrijwel direct stuur je weer de mooie wegen op en na ±50km stuur je Wales binnen. Wales is met zijn ruige landschap weer anders dan Engeland en ook hier is het weer geniet van de omgeving en uitdagende wegen. Met regelmaat rijd je over een single track road door de uitgestrekte natuur en kom je niet veel Welshmen tegen. Je passeert mooi bewaarde ruïnes, zoals Skenfirth Castle en Llanhony Priory. Bij de laatste kun je er optimaal van genieten met een lekker bakje koffie of thee.

Horizon-Motor-Reizen---Triumph-Adventure-Tour-Wales-JD-145
Horizon-Motor-Reizen---Triumph-Adventure-Tour-Wales-JD-216

De plaatsnaam bordjes en andere namen zijn steeds vaker niet uit te spreken, maar geen nood naast Welsh spreekt men hier ook gewoon Engels. Zo ook de naam van de hoogste pas in Wales die je rijd tijdens deze route: Bwlch yr Efengyl. Of in het Engels Gospel pass. Ook weer een mooie weg met een bijbehorend schitterend uitzicht. 

Het Triumph Adventure Centre ligt in het zuiden van Wales aan het Brecon Beacons National Park in de Black Mountains. Het adventure centre passeer je op een steenworp afstand in de route om ook de Black Mountains op deze dagroute mee te nemen. Voor nu nog gewoon over de verharde weg en morgen grotendeels offroad. Aangekomen bij het hotel kun je nogmaals genieten van een historisch pand. Het hotel zelf, maar aan het hotel vast zit de ruïne van Brecon Castle. 

Triumph Adventure Centre Wales

Dag 3 Vandaag mag je gaan genieten van een training die je geleidelijk aan laat wennen aan het offroad rijden. Ben je al meer ervaren dan is dat ook geen probleem. Er zijn meerdere zeer ervaren instructeurs tijdens deze dag aanwezig en iedereen kan op zijn niveau offroad gaan rijden. Met je eigen motor rijd je in de ochtend vanuit het hotel via een korte route van ±40 minuten naar het Triumph Adventure Centre. 

Een professioneel team van instructeurs staat klaar om jou een onvergetelijke off-road ervaring te bezorgen. De Triumph Adventure Centre beschikt over alle moderne faciliteiten en ze gaan je de vandaag voorbereiden op een geweldige rijbelevenis. Deze 1-daagse training is inclusief Triumph motor en kleding. Er staan nieuwe Tigers en Scramblers tot je beschikking als ook de benodigde offroad kleding. Alleen je helm en handschoenen verzorg je zelf. 

 

Horizon-Motor-Reizen---Triumph-Adventure-Tour-Wales-JD-268
Horizon-Motor-Reizen---Triumph-Adventure-Tour-Wales-JD-453

De dag begint met een presentatie sessie over het offroad rijden en hoe de dag er uit gaat zien. Ook de instructeurs worden hier aan je voorgesteld. Na de presentatie krijgt iedereen de gelegenheid om zich om te kleden. In de kleedruimte vind je een locker met jouw naar er op en de kleding op maat, zoals je die zelf vooraf aan ons hebt doorgegeven. Daarna is het op naar de motoren en zoek je het model uit wat bij je past. Tijdens de training is het ook mogelijk van motor te wisselen om verschillende modellen even goed aan de tand te voelen. 

Met de groep rijd je gezamenlijk naar het natuurgebied in de Brecon Beacons. Dit gebied is enkele hectaren groot en is voorzien van alle facetten van het offroad rijden. Dit is gebied is niet toegankelijk voor het algemene publiek. Alleen voor Triumph Adventure Centre klanten. Onder toezicht van de instructeurs ga je maximaal genieten van het offroad rijden en worden je skills aangeleerd die je hier voor nodig hebt. Alles binnen de mogelijkheden die jij hebt. Tussen de middag verlaat je het terrein even voor de lunch om in de middag de training weer op te pakken. Aan het einde van de dag rijd je zoveel mogelijk offroad terug naar het Adventure Centre waar je nog even kunt douchen en relaxen om daarna je certificaat van deze training in ontvangst te nemen. Met wederom een korte, maar andere route, rijd je weer terug naar het hotel in Brecon. 

Back to England

Dag 4: Na de intensieve offroad dag neem je vandaag de route vanuit Wales weer terug naar Engeland. Het eerste deel rijd je eerst nog een laatste keer door de Brecon Beacons om daarna de koers richting Engeland te zetten. Via de mooie Cotswolds en de Southdowns rijd je weer terug Engeland in. Uiteraard weer via andere wegen, maar mocht je de Highstreet van Marlborough op de heenweg niet in gereden zijn, dan pak nu je kans. Een lunch in deze plaats is een aanrader, voordat je verder Engeland in rijd. De route van vandaag eindigt in Sussex.

Horizon-Motor-Reizen---Triumph-Adventure-Tour-Wales-JD-782

De laatste dag rij je via een mooie route weer richting Folkstone voor de overtocht naar Calais.

Dag 5 Alweer de laatste dagroute van deze reis. Engeland is de bakermat van jou Triumph en het is werkelijk heerlijk om door het fabelachtige landschap te sturen. Vandaag rijd je naar de kustlijn van zuid Engeland en volg je deze terug naar Folkstone. Ja passeert typische plaatsen, zoals Birling Gap en Beachy Head. Stap hier even van je motor af en wandel naar de rand van de krijt rotsen om te geniet van een fantastisch uitzicht. Ook in Rye is het weer genieten van de Engelse sfeer en de bijzonder haven die droog valt als het eb wordt. Ook vind je hier een prima plek voor een lunch.

Aan het einde van de middag kom je aan in Folkstone, waar je de treintunnel terug naar het vaste land neemt. Aangekomen in Calais niet vergeten weer aan de rechterkant van de weg te gaan rijden. Vanuit Calais is het huiswaarts voor iedereen en neem je weer afscheid van elkaar. 

Mocht je bij aanvang of terugkomst van de reis in Calais een extra overnachting willen nemen dan regelen we dit graag voor je. Je kunt dit aangeven in het boekingsproces. 

Boek nu