+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 3.492 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze training eenvoudig en snel.

Boek nu
Horizon Motor Reizen - trainingen

Duitsland - Navigatie Training Gevorderd - TomTom

12 mei tot 15 mei

vanaf €339

Introductie

Tijdens deze 4-daagse TomTom Navigatie reis naar de Moezel kom je alles te weten over je nieuwe TomTom Rider 400 / 410. Welke instellingen zijn nu het beste om routes mee te rijden? Welke route bestanden kan ik het beste gebruiken ITN of GPX? Hoe laat ik het apparaat een mooie route maken in mijn eigen omgeving? Deze, en nog vele andere vragen komen uitgebreid aan bod tijdens deze gevorderde navigatie reis. De navigatie trainer voor dit lange weekend werkt bij Waypoint, rijdt veel motor en heeft dus veel praktijk ervaring met deze handige apparaten.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heeft u deze reis gemaakt? Laat dan hier uw ervaring achter.

De Moezel reis

De uitvalsbasis dit weekend ligt in Bremm, direct gelegen aan een 180° bocht van de Moezel en langs de prachtige B49; een van de mooiste wegen in dit gebied. Een prima startplek om het kenmerkende wijnlandschap met haar groene, steile hellingen en een kronkelende Moezel te verkennen. Prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende vergezichten en vele gezellige dorpjes waar het heerlijk vertoeven is.

Start van de theorie training

De eerste dag rijdt je zelfstandig via de door Horizon Motor Reizen aangeleverde route naar de Moezel. Bij aankomst wordt je ontvangen door de hoteleigenaar en krijg je je kamer toegewezen waar je je nog even kunt opfrissen. De eerste theoriesessie start om 17:00u. Hier komen alle navigatie praktijkvoorbeelden uitgebreid aan bod en natuurlijk worden er ook nieuwe dingen geleerd zoals:

  • Kennis en vaardigheden om de bestaande routes/tracks te gebruikenmet behulp van tyre/mydrive connect
  • Maken van technisch werkende routes.
PICT20160910112404-82
IMAG2727-10

Genieten van de omgeving

Na deze nuttige theorie sessie staat rond de klok van 19:00u een overheerlijk diner op je te wachten. Na afloop van het diner kan er nog even doorgepraat worden in de gezellige bar van het hotel. De volgende twee dagen staan er twee prachtige dagroutes op het programma welke je met het geleerde uit de theoriesessie in de praktijk kunt brengen. Daarnaast is het natuurlijk genieten van de prachtige natuur welke dit gebied je laat zien. Aan het einde van de middag (om 17:00u) staat de GPS trainer al weer op je te wachten voor de volgende theoriesessie.

Op de laatste dag vertrek je ’s morgens na een stevig ontbijt weer richting Nederland of België en is het bedienen van je navigatie inmiddels kinderspel voor je geworden.

Boek nu