+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Horizon Motor Reizen - trainingen

Duitsland - Navigatie Training Basis #2

14 april tot 17 april

vanaf €339

Navigatie training voor Garmin Zumo en TomTom Rider:

Tijdens deze basis navigatie training leer je makkelijker omgaan met je eigen navigatiesysteem, of dit nou een Garmin of een TomTom betreft. Het inladen van routes kan op vele manieren. We hebben allemaal in de loop der jaren een eigen manier ontwikkeld. Sommige kopiëren de route nog in Mapsource en trekken deze helemaal over terwijl andere deze direct in Basecamp laden en hier herberekenen. Als de routes dan in het navigatie systeem staan welke instellingen ga ik dan gebruiken op het apparaat zelf? Kortste route, Snelste route of misschien toch Kronkelroute ? Kortom, meer dan voldoende vragen die uitgebreid aan bod komen tijdens deze basis navigatietraining welke in samenwerking met Waypoint wordt gegeven. De trainer tijdens deze dagen is werkzaam bij Waypoint en heeft al vele duizenden kilometers ervaring met beide navigatiesystemen op de motor.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heeft u deze reis gemaakt? Laat dan hier uw ervaring achter.

Sauerland

De locatie waar deze training wordt gegevens ligt op een goede 300 km van Utrecht, namelijk het Sauerland; een gebied met een afwisselend landschap. Glooiende beboste hellingen, ruime vergezichten op valleien en fris geschoren weides. In het Sauerland worden motorrijders op hun wenken bediend. Ruime bochten, smalle haarspelden en steile hellingen.

Start van de theorie training:

Om 17:00 uur start de eerste theorie sessie waarbij onder andere de volgende zaken zullen in detail aan de orde komen:

  • Inladen van de door Horizon aangeleverde routes in je navigatie systeem
  • Omgaan met onvoorziene situaties, zoals wegafsluitingen
  • Tankstop toevoegen aan de route
  • Behandelen van praktijk voorbeelden
Horizon-Motor-Reizen---Lezersreis-MotoPlus-Sauerland-2016---Weekend-3-16
Horizon-Motor-Reizen---Lezersreis-MotoPlus-Sauerland-2016---Weekend-3-170

Leuke routes!

Voor de komende dagen staan er leuke routes op het programma die je het mooie Sauerland laten zien. De dag routes hebben een gemiddelde lengte
van ca. 225km en zijn ook voor de wat minder ervaren motorrijder goed te rijden. Zo is het voor iedereen goed te doen om weer op tijd terug te
zijn in het hotel voor de volgende theoriesessie (welke weer om 17:00 uur start). Tijdens deze theorie wordt er ingespeeld op de “navigatie problemen” die je onderweg ervaren hebt. De volgende dag kun je dan direct het geleerde in de praktijk toepassen. Mochten er dan zaken nog niet duidelijk zijn, of nog niet geheel vlekkeloos verlopen heb je op de 3de dag de laatste theorieles om alles nog eens na te vragen aan de navigatie deskundige van Waypoint.

Horizon-Motor-Reizen---Lezersreis-MotoPlus-Sauerland-2016---Weekend-3-175