+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Horizon Motor Reizen - trainingen

Duitsland - Navigatie Training #2

01 juni tot 04 juni

vanaf €339

Navigatie training voor Garmin Zumo en TomTom Rider

Natuurlijk zouden we deze training in een grijs lokaal in het midden van Nederland kunnen geven. Maar dat doen we dus niet! De trainingslocatie ligt op ongeveer 300 km van Utrecht in het mooie Sauerland. Deze Duitse streek heeft een afwisselend landschap. De glooiende en beboste berghellingen en de ruime vergezichten over de valleien en fris geschoren weides zijn de perfecte omgeving om beter te leren navigeren. Uiteraard is het er ook lekkerder rijden. De ruime bochten, smalle haarspelden en steile hellingen wachten al op je.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

De heenreis

Dit lange weekend begint op vrijdagochtend als je aan de prachtige toeristische route naar het gezellige familiehotel Hesborner Kuckuck in de omgeving van Winterberg begint. Op de heenreis heb je keuze uit twee verschillende routes, die je beide om het Ruhrgebied heen leiden.

Start van de theorie training:

Om 17.00 uur start de eerste theorieles waarbij onder andere de volgende onderwerpen in detail aan de orde zullen komen:

  • Het inladen van de door ons aangeleverde routes in je navigatiesysteem
  • Het omgaan met onvoorziene situaties, zoals wegafsluitingen
  • Het toevoegen van een tankstop aan de route

Aansluitend worden diverse praktijkvoorbeelden gegeven.

Na  dit eerste trainingsdeel staat er een heerlijk diner voor je klaar. Daarna kun je nog wat drinken in de gezellige bar van het hotel. De volgende dag begint met een stevig ontbijt, waarna je het geleerde van de dag ervoor in de praktijk kunt brengen.

Horizon-Motor-Reizen---Sauerland-navigatie-training-1-58
Horizon-Motor-Reizen---Sauerland-navigatie-training-1-4

Leuke routes!

Voor de dagen daarna staan er leuke routes op het programma die je Sauerland van zijn mooiste kant laten zien. De dagroutes hebben een gemiddelde lengte van zo'n 225 km en zijn ook voor de wat minder ervaren motorrijder goed te rijden. Op zaterdagmiddag start om 17.00 uur de tweede theoriesessie in het hotel. Daarbij worden de navigatieproblemen behandeld die de deelnemers aan deze training eerder op de dag onderweg ervaren hebben. Op zondag kun je het geleerde dan weer in de praktijk toepassen. Mochten er dan nog enkele zaken niet duidelijk zijn of is het navigeren die dag nog niet helemaal vlekkeloos verlopen, dan kun je tijdens de laatste les je problemen voorleggen aan de navigatiedeskundige van Waypoint.

 Op maandag rij je via een mooie toeristische route weer huiswaarts. Wedden dat het navigeren die dag soepel verloopt?!