+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - MC Rijen- Elzas & Rheinland-Pfalz

Let op: Nog maar enkele plaatsen beschikbaar

vanaf €334

MC Rijen- Elzas & Rheinland-Pfalz 2019

Speciaal voor MC Rijen hebben we in 2019 een leuke reis uitgezet. Lekker sturen over kleine wegen en vele bochten in het prachtige gebied in Noord-Frankrijk en Duitsland. In het Franse Parque Natural Vosges Nord vind je vele kleine cols in een bosachtige omgeving. In de dorpen vind je opvallend veel terug van de Duitse bouwstijl, maar met een Franse twist. Ook beheersen veel Fransen hier de Duitse taal. Het Duitse Pfalzerwald vind je vele mooie en zeer bochtige wegen en natuurlijk de "Deutsche gemütlichkeit"

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Via een mooie route door de Eifel, Hunsrück en het Pfälzerwald bereik je het hotel in Cleebourg.

Het hotel is enkele jaren geleden compleet verbouwd en is omringd door wijnvelden, weilanden en bossen. Het hotel heeft een droogruimte, een eigen parkeergelegenheid en een machtig uitzicht over de weilanden. Het is de perfecte locatie om zowel de Elzas als de noordelijke Vogezen en Rheinland-Pfalz te verkennen.

Parque Naturel Vosges Nord

Als je van afwisseling houdt, zit je helemaal goed met deze reis. Het glooiende landschap van de Elzas en de Vogezen zorgt voor veel klimpartijen, afdalingen en flink bochtenwerk. De omgeving waar je rijdt, mag er ook zijn: een oogstrelend bosgebied, prachtige wijnvelden en kleurrijke wijndorpjes.

 

HMR---Frankrijk-Elzas-Reisbegeleidersweekend-2018---Antoine-56-2
Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Elzas-Pinksteren-23-40

Het Rheinland-Pfalz is een laaggebergte met mooie vergezichten

Het hotel wordt omringd door diverse schitterende gebieden waardoor de routes die je gaat rijden zeer afwisselend zijn. Het Rheinland-Pfalz is een laaggebergte met mooie vergezichten en glooiende wegen waar geen einde aan lijkt te komen. De Elzas trakteert je op kleurrijke dorpjes en prachtige wijnvelden en in de noordelijke Vogezen krijg je de ene na de andere bocht voorgeschoteld. Samen met het heerlijk glooiende landschap, de schitterende bosgebieden en de rust die de omgeving uitstraalt is het niet moeilijk om hier te genieten van de routes. Je rijdt langs prachtige velden en komt ogen tekort om alle fraaie uitzichten goed in je op te kunnen nemen.

Ook de terugreis is schitterend.

Je rijdt langs prachtige velden en komt ogen tekort om alle fraaie uitzichten goed in je op te kunnen nemen. Ook de terugreis is schitterend. Die loopt geheel binnendoor en eindigt ter hoogte van Aken. Afwisselend rij je over Landesstraβen en (korte) stukjes Bundesstraβen.

Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Elzas-Pinksteren-26
Boek nu