+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Piaggio MP3 Club -Moezel 2019

vanaf €255

Piaggio MP3 Club - Moezel trip 

(1 persoonskamers volgeboekt!)

Speciaal voor de Piaggo MP 3 club organiseert Horizon Motor Reizen deze fantastische 4-daagse reis naar de Moezel in Duitsland. Dit gebied heeft namelijk alles wat je je kan wensen: prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende vergezichten en heel veel gezellige dorpjes, waar het heerlijk toeven is. Op zondag 26 april wordt gestart met een mooie route binnendoor richting de Moezel. 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

De uitvalsbasis van dit lekker lange weekend is hotel Waldeck.

Het hotel ligt aan de voet van de beboste heuvels vlakbij de mooie rivier de Moezel. Het is een prima plek om dit oudste wijngebied van Duitsland met zijn groene en steile hellingen van dichtbij te gaan bekijken. Dan zie je wellicht ook dat het meeste werk hier nog met de hand wordt gedaan. Simpelweg omdat de hellingen te steil zijn voor machines. Toch iets om bij stil te staan als je van een lekker koel moezelwijntje geniet. Het is hier heerlijk rijden: na elke bocht wacht je weer een nieuwe verrassing. Je rijdt door bekende plaatsen als Cochem en Bernkastel-Kues. 's avonds staat er een heerlijk diner op je te wachten en na afloop zal het nog lang gezellig zijn in de bar.

Woensdag 29 mei 

Na een goed ontbijt is het helaas al weer tijd om huiswaarts te rijden. Via opnieuw een mooie kronkelige route richting de Eifel bereik je uiteindelijk de Nederlandse grens en zul je tijdens het laatste gedeelte snelweg al weer snel terug verlangen naar alle prachtige bochten rondom de Moezel.

IMG-20180526-WA0018
Boek nu