+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Hautekiet Moto

vanaf €209

Hautekiet Motor weekend Pfalzerland 

Speciaal voor HauteKiet Moto's organiseert Horizon Motor Reizen deze fantastische 3-daagse reis naar het Pfalzerland in Duitsland. 

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Vanuit de Eifel naar het Pfalzerland 

Je verzamelt op zaterdag 5 oktober in de ochtend bij Hautekiet Moto's in Ruddervoorde. Je wordt ontvangen met een kopje koffie. Daarna wordt er vertrokken richting Duitsland, een prachtige route door de Eifel richting het Pfalzerland. Je overnacht in het gezellige en moderne Hotel Am Triller. Dit hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Saarbrucken. Er is een biergarten,zwembad, sauna en fitness ruimte aanwezig. 

Duitsland en Frankrijk in een reis !

De dagroute leidt je naar de Franse Vogezen. Je zult je verbazen over de rust van deze omgeving. En ook over de kwaliteit van de wegen. Gewoonweg superieur! Het landschap glooit onder je wielen omhoog en omlaag en de bochten zijn heerlijk. Het landschap zelf is waanzinnig mooi. Maar dat kan ook niet anders, want je rijdt door een van de grootste wouden van Europa, dat bovendien door UNESCO als werelderfgoed is aangemerkt.

Via duizeligmakend kronkelende Franse D-weggetjes wordt eerst de Col du Donon (727 meter) aangedaan voor de route afbuigt naar Schirmeck, het zuidelijkste punt van deze route. Je rijdt weer verder noordwaarts en je passeert via uitsluitend kleine weggetjes de Col du Pandour (660 meter). Je rijdt richting Saverne waar eventueel het sluizencomplex van het Marne-Rijnkanaal kan worden bezocht. Vanaf hier is het opnieuw genieten van schitterende vergezichten en via een aantal verleidelijk smalle wegen passeer je weer de grens met Duitsland. De dag wordt afgesloten met een uitstekend diner.

IMG0415-65
Duitsland-Eifel-2

De terugreis

De terug route start door het Pfalzerwald weer richting huis. Maar niet zonder al direct heerlijk te sturen door bochten en bossen. De typische Duitse dorpjes volgen elkaar hierop met mooie stuurwegen. De weg slingert door de natuur richting met voortdurende mooie uitzicht over de natuur. Voordat je de Eifel bereikt kom je eerst nog door het zeer bochtige Moezelgebied. 

Boek nu