+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Ducati - Ducati Moezel Offensief - Moto Puro

Let op: Nog maar enkele plaatsen beschikbaar

vanaf €219

Met Moto Puro naar de Moezel

(1 persoonskamers volgeboekt, nog 1 plek beschikbaar op een 2 persoonskamer!!)

Special voor Moto Puro organiseren wij dit Ducati Moezel Offensief. Als je van afwisseling houdt, zit je helemaal goed met deze reis. Prachtige hoogteverschillen en ontelbaar veel bochten zijn het hoofdgerecht in deze omgeving die ook nog eens dichtbij huis ligt. Op de eerste dag wordt er ’s morgens vroeg om 8:00u verzameld bij Moto Puro in Nuenen.

Om 8:30u rijd je vanuit Nuenen over de snelweg naar Kerkrade en daarna via een mooie toeristische route richting het hotel. De route op zaterdag vanaf Kerkrade is 270 km heerlijk binnendoor sturen door de Eifel richting de Moezel. 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Contel Hotel in Koblenz

De uitvalsbasis van dit lekker lange weekend is hotel Contel in Koblenz. Het hotel ligt aan de kronkelende Moezel en ligt dichtbij het oude stadscentrum van Koblenz( lopend 20 minuten).Het hotel heeft een geweldig restaurant een gezellige bar en biergarten. Het is een prima plek om het oudste wijngebied van Duitsland met zijn groene en steile hellingen van dichtbij te gaan bekijken. Dan zie je wellicht ook dat het meeste werk hier nog met de hand wordt gedaan. Simpelweg omdat de hellingen te steil zijn voor machines. Toch iets om bij stil te staan als je van een lekker koel moezelwijntje geniet. Het is hier heerlijk rijden: na elke bocht wacht je weer een nieuwe verrassing. Je rijdt door bekende plaatsen als Cochem en Bernkastel-Kues. En sla je terloops een zijweggetje in dan is de kans groot dat je zomaar een verborgen en schilderachtig gelegen vallei tegemoet rijdt.

Aan cultuur heeft deze streek geen gebrek

De Romeinen hebben hier hun sporen achtergelaten in de vorm van paleizen, kerken en burgerhuizen. In Elz en Cochem vind je de meest beroemde burchten van Duitsland uit die tijd. Maar ook als je meer in de motorcultuur geïnteresseerd bent, kom je aan je trekken. Tijdens een van de routes passeren we het geboortehuis van Nicolaus August Otto, de uitvinder van de viertaktmotor. Dit huis is nu een museum.
Ook de Nürburgring met de fameuze Nordschleife liggen op korte afstand.

MotoPlus-Lezersreis-Moezel-2015-42
MotoPlus-Lezersreis-Moezel-2015-132

De terugreis via rustige wegen door de Eifel richting Nederland

Na een stevig ontbijt is het op zondag helaas al weer tijd om terug te rijden naar Nederland maar niet zonder een prachtige route door de Eifel waar opnieuw de mooie rustige wegen zijn gekozen. De route tot aan de snelweg bij Aken is 212 km

Boek nu