+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Ducati - Ducati Vogezen Offensief - Moto Puro

vanaf €299

Met Moto Puro naar de Vogezen

Special voor Moto Puro organiseren wij dit Ducati Vogezen Offensief. Als je van afwisseling houdt, zit je helemaal goed met deze reis. Het glooiende landschap van de Elzas en de Vogezen zorgt voor veel klimpartijen, afdalingen en flink bochtenwerk. De omgeving waar je rijdt, mag er ook zijn: een oogstrelend bosgebied, prachtige wijnvelden en kleurrijke wijndorpjes. Op de eerste dag wordt er ’s morgens vroeg om 8:00u verzameld bij Moto Puro in Nuenen. Om 8:30u rijd je vanuit Nuenen over de snelweg naar Kerkrade en daarna via een mooie toeristische route richting het hotel.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Via een mooie route door de Eifel, Hunsrück en het Pfälzerwald bereik je het hotel in Cleebourg.

Het hotel is in 2014 gebouwd en ligt midden in de weilanden. Het hotel heeft een droogruimte, een eigen parkeergelegenheid en een machtig uitzicht over de weilanden. Het is de perfecte locatie om zowel de Elzas als de noordelijke Vogezen en Rheinland-Pfalz te verkennen.

Het Rheinland-Pfalz is een laaggebergte met mooie vergezichten

Het hotel wordt omringd door diverse schitterende gebieden waardoor de routes die je gaat rijden zeer afwisselend zijn. Het Rheinland-Pfalz is een laaggebergte met mooie vergezichten en glooiende wegen waar geen einde aan lijkt te komen. De Elzas trakteert je op kleurrijke dorpjes en prachtige wijnvelden en in de noordelijke Vogezen krijg je de ene na de andere bocht voorgeschoteld. Samen met het heerlijk glooiende landschap, de schitterende bosgebieden en de rust die de omgeving uitstraalt is het niet moeilijk om hier te genieten van de routes. Je rijdt langs prachtige velden en komt ogen tekort om alle fraaie uitzichten goed in je op te kunnen nemen.

Ducati
Ducati-2

Duitsland en Frankrijk in een reis!

Je verkent de beide natuurgebieden vanuit het hotel, dat op enkele kilometers van de Duitse grens ligt. Je zult je verbazen over de rust van deze omgeving. En ook over de kwaliteit van de wegen. Gewoonweg superieur! Het landschap glooit onder je wielen omhoog en omlaag en de bochten zijn heerlijk. Het landschap zelf is waanzinnig mooi. Maar dat kan ook niet anders, want je rijdt door een van de grootste wouden van Europa, dat bovendien door UNESCO als werelderfgoed is aangemerkt.

De terugreis via rustige wegen door de Eifel richting Nederland

Na een stevig ontbijt is het helaas al weer tijd om terug te rijden naar Nederland maar niet zonder een prachtige route door de Eifel waar opnieuw de mooie rustige wegen zijn gekozen. 

Ducati-3
Boek nu