+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

75-Passen Special

20 juli 2017

Aanstaande zaterdag is het zover. De start van onze lang verwachte 75 passen Special. Meer dan #5000km door #6landen in #2weken over ruim #75passen !!!

Voor dit jaar zit de reis bomvol maar wil jij dit ook meemaken dan heb je geluk want in 2018 komt deze reis maar liefst 2x terug. 1x in juli en 1x in september dus maak ruimte in je agenda en houdt onze website en Facebook pagina in de gaten want dit mag je natuurlijk niet missen in 2018.

https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/europa/75-passen-special

Team Horizon Motor Reizen

Ducati Fabrieksreis

11 juli 2017

Wat is er leuker dan 4 dagen binnendoor met je eigen #Ducati naar de Ducati fabriek te rijden waar deze gemaakt is en dan daarna ook nog een speciale rondleiding in het #museum te krijgen van "Livio Lodi" (de Curator van het Museum).


Kortom een zeer geslaagde reis met een kleine maar zeer gezellige groep #Ducatisten
Kijk hier voor de foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/ducati/europa/ducati-rondreis-europa-met-fabriek-bezoek/fotos-reizigers


Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een van onze (groeps) reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

Berg & Bochten Training BMW-Ducati-KTM

05 juli 2017

Dit weekend kwamen er maar liefst drie reizen weer "thuis". Eén daarvan was de alweer laatste Berg & Bochten Training van dit jaar. Er is weer veel geleerd en vooral genoten tijdens dit trainingsweekend in de Moezel.

Meer foto's van deze training vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/bmw/duitsland/bmw-berg-en-bochten-training/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor jullie vertrouwen in onze training en graag tot op één van onze (groeps)reizen of vervolg trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Pyreneeën 2017

05 juli 2017

Vorige week hebben we met een leuke groep deelnemers de #Groepsreis #Pyreneeën gereden. In het Spaanse gebergte is genoten van heerlijk stuur plezier, gezelligheid en mooie uitzichten.

Voor meer foto's van deze reis kijk je hier verder: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/spanje/groepsreis-pyreneeen/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel en graag tot ziens op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Ierland 2017

05 juli 2017

"Last but not least" is ook onze Groepsreis Ierland met veel plezier verreden. Deze reis is een ervaring op zicht en dat kunnen de deelnemers je nu bevestigen. De gehele kustlijn van Ierland heeft men rond gereden met een grote diversiteit aan wegen en uitzichten. Genieten op de motor in een bijzondere en mooie omgeving.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/ierland/ierland-special/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor door deze leuke en gezellige reis!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Vorarlberg 2017

24 juni 2017

De #Groepsreis naar de #Vorarlberg zit er op. Gisteren zijn de deelnemers weer richting huis gegaan. De hele week was het fantastisch weer en er is dan ook heerlijk gestuurd en genoten in het mooie Oostenrijk. Zelfs bovenop de Passo Stelvio was 21 graden!

Voor meer foto's van deze reis kijk je hier verder: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/oostenrijk/groepsreis-oostenrijk-vorarlberg/fotos-reizigers

Deelnemers nogmaals bedankt voor deze gezellige en leuke week!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Pfalzerland 2017

15 juni 2017

Tijdens het Pinksterweekend is de #Groepsreis in het #Pfalzerland verreden. De deelnemers hebben hierbij het Pfalzerland en de Noord-Vogezen verkend met de motor. Men heeft zich dan heerlijk vermaakt met leuk stuurwerk in een mooi gebied.


Voor meer foto's van deze reis kijk je op: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/groepsreis-pfalzerland/fotos-reizigers

Deelnemers, het was weer leuk! Dank je wel voor jullie aanwezigheid en gezelligheid. Bedankt en tot ziens op een van onze (groeps)reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen