+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Samenwerking KNMV

10 november 2017

Al ruim dertig jaar biedt KNMV haar leden prachtige reizen in Europa aan. Komend jaar wordt het reisaanbod aangevuld met twee reizen die KNMV en Horizon Motor Reizen voor het eerst samen organiseren. In april wordt het reisseizoen aangetrapt met de Openingstoer naar het Sauerland en begin mei wordt een speciale reis naar Marokko georganiseerd.

Kijk snel verder voor meer info: https://goo.gl/MTTCqN 


Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Zuid Spanje Oktober 2017

31 oktober 2017

De laatste groepsreis van dit jaar zit erop. De deelnemers zijn weer thuis en de meeste motoren zijn weer opgehaald. En wat was het weer een leuke reis naar het mooi Zuid Spaanse Andalusië.

Het seizoen 2018 is voor ons in volle gang. De nieuwe brochure is bijna klaar en de meeste reizen voor 2018 staan inmiddels online.

Deelnemers dank je wel! We hebben samen met jullie weer een fantastische leuke reis mogen beleven!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Corsica 2017

04 oktober 2017

Wat blijft Corsica toch een schitterend eiland. Een waar paradijs voor een leuke motorvakantie. Dit hebben de deelnemers van de #Groepsreis #Corsica onlangs mogen beleven. Iedereen is inmiddels weer thuis en hebben er een mooie herinnering bij!

Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en een gezellige reis.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Dolomieten September 2017

28 september 2017

Deze maand werd ook de jaarlijks populaire tweede #groepsreis naar de #Dolomieten verreden. Het was een enerverende en leuke reis met zon én sneeuw. Volop plezier en genieten van de indrukwekkende Dolomieten voor de deelnemers.

Deelnemers dank je wel voor deze leuke en gezellige trip in de Dolomieten. Graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen en/of traingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Motoren & Toerisme - Sauerland 2017

27 september 2017

Dit weekend zijn we samen met de Belgische lezers van Motoren & Toerisme naar het #Sauerland geweest. Daar deed de herfst voorzichtig zijn intrede. Gecombineerd met een lekker middag zonnetje is er heerlijk gestuurd met mooie uitzichten over het Sauerland.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/mt-sauerland/fotos-reizigers

Deelnemers en lezers van Motor & Toerisme nogmaals bedankt voor het gezellige weekend sturen samen en graag tot ziens in 2018 op één van onze (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen.

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Sauerland 2017

12 september 2017

Dit weekend hebben een leuke groep deelnemers de #Groepsreis in het #Sauerland gereden. De wisselende weersomstandigheden mochten de pret niet drukken en de zon heeft zich uiteraard ook laten zien. Het Sauerland blijft dan ook een heerlijk gebied om in motor te rijden.

Deelnemers dank je wel voor jullie leuke bijdrage aan deze groepsreis!

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

KTM Fabrieksrondreis 2017

12 september 2017

De #KTM #Fabrieksrondreis; vorige week reden de deelnemers een rondrit door Europa via Mattighofen, over mooie wegen en indrukwekkende passen. Een bijzondere ervaring met een leuke groep KTM liefhebbers.

Dank je wel alle deelnemers voor jullie aanwezigheid en graag tot op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Harz lang weekend 2017

11 september 2017

Vorig weekend werd de #Groepsreis naar de mooie en Harz verreden. De streek bekend van de heksen, maar uiteraard ook voor de mooie wegen en vele bochten. Met een leuke groep deelnemers is er dan ook volop genoten van deze reis.

Deelnemers wederom onze dank voor jullie aanwezigheid!

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos
X

Noordkaap Rally 2019, de reis van je leven! Een onvergetelijke ervaring die je gedaan moet hebben in je motor carrière. In 17 dagen rijdt je naar het noordelijkse puntje van Europa.