+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

75-passen toer september

23 september 2018

Wat een ongelofelijke reis, ruim 75-passen door 7 landen, ruim 5000 km in 14 dagen. En dit alles met amper een half uur regen. Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben in je leven

Alle deelnemers bedankt en tot ziens bij Horizon Motor Reizen

Groepsreis Dolomieten september 2018

18 september 2018

Wat was het weer een feest in de Dolomieten. Heerlijk weer en fantastische passen met heel veel bochten. En het uitzicht? Tja bekijk de foto's maar eens 😎.

Dank aan alle deelnemers voor jullie gezellige bijdrage aan deze reis en graag tot ziens op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Yamaha Ténéré XT1200 Schotland Special

18 september 2018

Dit weekend zijn we samen met Yamaha naar Engeland & Schotland geweest voor de Yamaha Ténéré XT1200 Special.

Vrijdagmiddag vertrok de groep met de ferry van IJmuiden naar Newcastle. Via een route, verdeeld over twee dagen, door o.a. de Yorkshire Dales, het Lake District, Schotland en het Northumberland National Park zijn er vele mooie kilometers gereden. Op maandagochtend bracht de ferry ons weer in IJmuiden en sloten we stijlvol af bij Yamaha Motor Europe.

Dank je wel deelnemers voor dit top weekend!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Hautes Alpes 2018

11 september 2018

De groepsreis naar de Hautes Alpes is al jaren een vaste waarde in het programma. Een altijd weer populaire bestemming. Niet gek ook met die mooie Franse passen, zoals bijvoorbeeld de Col d'Izoard en Col la Bonette. Ook dit jaar is er weer volop genoten van het mooie bochtenwerk met de bijbehorende schitterende uitzichten.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/frankrijk/groepsreis--hautes-alpes/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor jullie aanwezigheid en het compleet maken van deze klassieker!

Team Horizon Motor Reizen

2e Jubileum Groepsreis Noord-Spanje & Portugal

10 september 2018

De tweede jubileumreis ter ere van ons 25-jarige bestaan is alweer achter de rug. En wat hebben we een boel plezier mogen beleven. De diversiteit van wegen, uitzichten en natuur lijkt eindeloos op deze reis. Elke dag was weer een nieuwe beleving en verrassing.

Alle deelnemers dank je wel! Het was een feest om dit met jullie te mogen beleven!

En uiteraard komt deze reis volgend jaar weer gewoon terug in ons programma!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis 75-passen Juli 2018

06 augustus 2018

Wat een reis! De motorreis der motorreizen in Europa: 75 passen (eigenlijk bijna 100...) in 14 dagen met ruim 5000 km door o.a. de Alpen en Dolomieten. De deelnemers zijn inmiddels allemaal weer moe en voldaan thuis met een rugzak vol mooie motorherinneringen.

Deelnemers, dank je wel voor deze geweldige en leuke reis en graag tot ziens op één van onze andere (groeps)reizen- of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Ducati WDW 2018

30 juli 2018

Elke 2 jaar organiseert Ducati een groot evenement op het Misano World Circuit. In 2016 heeft Horizon Motor Reizen voor het eerst een reis georganiseerd naar dit evenement en dit jaar was de herhaling van dit prachtige evenement.

31 enthousiaste Ducatisten zijn via Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk naar Italië gereden om daar te genieten van het World Ducati Week evenement en vervolgens terug te rijden via Zwitserland en Duitsland.

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een van onze volgende reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Fabrieksbezoek BMW 2018

16 juli 2018

Ook het bezoek aan de BMW fabriek maakt deel uit van ons programma. Vorige week is de groepsreis daar naar toe geweest. Met een rondleiding in de fabriek, een bezoek aan Berlijn en de routes door Duitsland én Tsjechië hebben de deelnemers zich goed vermaakt

Deelnemers het was gezellig en we hebben ons goed vermaakt! Dank je wel voor jullie leuke bijdrage aan deze reis.

Team Horizon Motor Reizen