+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Blom on Tour - Triumph Factory Visit

08 mei 2018

De eerste #Triumphmotorcycles Factory Tour is alweer voorbij. Zondag zijn de deelnemers thuis gekomen van de zesdaagse rondrit door Engeland en Schotland. Uiteraard werd het Triumph Factory Visitor Centre gezocht én is er genoten van een rondleiding door de fabriek. En dit alles met nagenoeg de hele week een lekker zonnetje.

Mocht je deze reis zelf ook willen ervaren kijk dan hier verder: https://www.horizonmotorreizen.nl/triumph

Deelnemers dank je wel voor deze leuke en gezellige week!

Team Horizon Motor Reizen

Winnaar Zuid-Spanje reis actie

08 mei 2018

📣 Het is tijd! 📣
Om de winnaar van onze winactie bekend te maken! Wie wint de fantastische motorreis naar Zuid Spanje?

En de winnaar is... 🥁️ 🥁

Richard Brouwer

Hartelijk gefeliciteerd met het winnen van deze prachtige prijs! Middels email ben je ook op de hoogte gesteld.

MotoPort Lezersreis Westerwald #2

24 april 2018

Wat was het heerlijk motor weer dit weekend! De deelnemers van de #MotoPort Lezersreis naar het Westerwald hebben er dan ook volop van genoten.

Mocht je nog mee willen gaan dan zijn er nog een paar plekken vrij voor de derde en laatste MotoPort Lezersreis dit jaar: https://www.horizonmotorreizen.nl/motoport

Deelnemers dank je wel voor dit gezellige en leuke weekend! Graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Eerste Berg en Bochten Training 2018

11 april 2018

Afgelopen weekend ging ook de eerste #BBT (Berg en Bochten training) van start onder leiding van onze #KNMV gecertificeerde instructeurs. Alle deelnemers hebben veel geleerd en natuurlijk genoten.

Wil jij dit seizoen ook nog deelnemen aan een van onze trainingen kijk dan snel verder op: https://www.horizonmotorreizen.nl/trainingen 

Team Horizon Motor Reizen

KNMV Openingstoer

09 april 2018

Met prachtig weer hebben maar liefst 63 deelnemers genoten van de KNMV Reizen Openingstoer naar #Sauerland. Een goed hotel met lekker eten en mooie routes maakte deze reis tot een doorslaand succes.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Laatste plekken Groepsreis Thuringen

06 april 2018

De temperatuur stijgt en het wordt weer heerlijk motor weer! Krijg je ook weer meteen zin om te gaan rijden? Op de groepsreis naar #Thüringen zijn nog een aantal plekken vrij. Ga je ook mee lekker sturen door het #Thüringerwald, #Ertsgebergte en Tsjechië.

Kijk hier snel verder voor meer informatie: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/thuringen-woud

Groepsreis Zuid-Spanje Maart terug

28 maart 2018

Dit weekend zijn de deelnemers thuis gekomen van de groepsreis naar Zuid-Spanje. Wat is het toch heerlijk genieten zo net voor de start van het motorseizoen in #Andalusie.

Omdat het zo leuk is gaan we in oktober nog een keer 😎: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/spanje/groepsreis-zuid-spanje-oktober

Deelnemers dank je wel voor deze mooie en gezellige week en graag tot op één van onze andere (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPlus Lezersreizen

12 maart 2018

De temperatuur is boven de 10 graden, de hoogste tijd om de stalen ros weer van stal te halen! En wij hebben nog een aantal plekken vrij op een hele mooie aanbieding in samenwerking met #MotoPlus voor wie er van 06-09 april mee wil genieten van een korte ontspannen motorvakantie. Ga jij mee naar het bochten paradijs van de Noord-Vogezen en het Rheinland-Pfalz?

Kijk dan hier snel verder: https://www.horizonmotorreizen.nl/motoplus

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.