+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

MotoPlus Lezersreis #2

21 juni 2019

Vorige week vond de 2de reis van de MotoPlus lezersreis naar de Eifel plaats, In dit motorparadijs hadden we een aantal schitterende routes voor de deelnemers uitgezet.
https://www.horizonmotorreizen.nl/…/motoplu…/fotos-reizigers

In het weekend van 28 juni tot 1 juli vind de derde en tevens laatste reis van het MotoPlus weekend naar de Eifel plaats, het beloofd ontzettend lekker weer te worden, heb je interesse in deze leuke reis neem dan snel contact met ons op!
https://www.horizonmotorreizen.nl/…/motoplus-lezersreis-eif…

#HorizonMotorReizen #MotoPlus #Eifel #Duitsland #Nürburgring#VulkanEifel #bochten #uitzichten #toeren #MooisteReizen #lezersreis#heerlijkweertje #Ducati #Triumph #Yamaha #KTM #BMW

TRIUMPH FACTORY VISITOR EXPERIENCE:

17 juni 2019

Afgelopen week vond de 1ste reis van de Triumph Factory Visitor Experience plaats.
Deze rondreis kwam onder meer door het schitterende Lake District. Het hoogtepunt van deze reis was toch wel het bezoek aan de Triumphfabriek en het splinternieuwe Visitor Centre in Hinckley in het graafschap Leicestershire.

https://www.horizonmotorreizen.nl/triumph/engeland/triumph-factory-visitor-experience/fotos-reizigers

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze reis in september:
https://www.horizonmotorreizen.nl/triumph/engeland/triumph-factory-visitor-experience-2

#HorizonMotorReizen #triumph #Leicestershire #mooistereizen #UK #LakeDistrict #KielderForrest #EngelseMidlands #Manchester #motorreizen #toeren #routes #triumphmotorcycles #triumphtiger #ferryovertocht

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

04 juni 2019

Hartveroverend Zuidoost-Engeland:


Rotswanden, kuststreken, boomgaarden, pittoreske dorpjes, romantische tuinen, landhuizen, cottages, kerken en kastelen; het is moeilijk om niet verliefd te worden op deze streek. De typische smalle landweggetjes en de vele bochten en hoogteverschillen zijn geweldig. Deze reis was echt 'one of a kind'!

Deelnemers bedankt!

https://www.horizonmotorreizen.nl/…/groepsr…/fotos-reizigers

Groepsreis Moezel van 17 - 20 mei 2019

21 mei 2019

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse groepsreis naar de Moezel plaats.De uitvalsbasis van dit lekker lange weekend was hotel Sewenig in Müden.
In de Moezel is het heerlijk rijden, Dit gebied heeft namelijk alles wat je je kan wensen: prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende vergezichten en heel veel gezellige dorpjes, waar het heerlijk toeven is.

Deelnemers Bedankt!

#HorizonMotorReizen #Duitsland #Moezel #Wijngebied #toeren #Europa #mooistereizen #Ducati #BMW #KTM #Triumph #Cochem #moezelwijntjes #Nordschleife

https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/Groepsreis-moezel/fotos-reizigers