+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Triumph Factory Tour #2 2018

01 oktober 2018

Schitterend weer hadden we in Engeland tijdens de tweede Groepsreis naar de Triumph fabriek in Hinckley. Door het mooie weer toeren door het Peak Disktrict, de Yorkshire Dales, het Lake District en een Schotland nog mooier! Het bezoek aan het Triumph Factory Visitor Centre was daarbij de kers op de taart.

Dank aan alle deelnemers voor deze mooie en leuke reis!

Team Horizon Motor Reizen

 

Bekijk hier de fotos

Overname OK-Motorreizen

28 september 2018

Overname OK-Motorreizen

Oene Krist van OK-Motorreizen in St.-Jacobiparochie, gespecialiseerd in motor reizen in Oost- en Midden-Europa heeft zijn bedrijf verkocht aan Carlo en Jolanda Bankers, eigenaren van Horizon Motor Reizen. Met deze overname zal Horizon Motor Reizen in 2019 een volledig verzorgd programma in Oost- en Midden-Europa presenteren.

Oene Krist blijft de komende jaren nauw betrokken bij Horizon Motor Reizen en ziet de overname als een prachtige kans om verder te kunnen groeien. Carlo Bankers is erg enthousiast: "Zo kunnen we onze klanten een nog gevarieerder programma aanbieden in heel Europa en daarbuiten".

De komende periode zullen de nieuwe reizen voor het seizoen 2019 (dus ook die van OK-Motorreizen) op de website van Horizon Motor Reizen komen te staan.

Kom ook kijken naar onze brochure presentatie op zaterdag 24 november bij MotoPort Den Bosch
https://www.facebook.com/events/2162205164045240/

75-passen toer september

23 september 2018

Wat een ongelofelijke reis, ruim 75-passen door 7 landen, ruim 5000 km in 14 dagen. En dit alles met amper een half uur regen. Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben in je leven

Alle deelnemers bedankt en tot ziens bij Horizon Motor Reizen

Groepsreis Dolomieten september 2018

18 september 2018

Wat was het weer een feest in de Dolomieten. Heerlijk weer en fantastische passen met heel veel bochten. En het uitzicht? Tja bekijk de foto's maar eens 😎.

Dank aan alle deelnemers voor jullie gezellige bijdrage aan deze reis en graag tot ziens op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Yamaha Ténéré XT1200 Schotland Special

18 september 2018

Dit weekend zijn we samen met Yamaha naar Engeland & Schotland geweest voor de Yamaha Ténéré XT1200 Special.

Vrijdagmiddag vertrok de groep met de ferry van IJmuiden naar Newcastle. Via een route, verdeeld over twee dagen, door o.a. de Yorkshire Dales, het Lake District, Schotland en het Northumberland National Park zijn er vele mooie kilometers gereden. Op maandagochtend bracht de ferry ons weer in IJmuiden en sloten we stijlvol af bij Yamaha Motor Europe.

Dank je wel deelnemers voor dit top weekend!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Hautes Alpes 2018

11 september 2018

De groepsreis naar de Hautes Alpes is al jaren een vaste waarde in het programma. Een altijd weer populaire bestemming. Niet gek ook met die mooie Franse passen, zoals bijvoorbeeld de Col d'Izoard en Col la Bonette. Ook dit jaar is er weer volop genoten van het mooie bochtenwerk met de bijbehorende schitterende uitzichten.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/frankrijk/groepsreis--hautes-alpes/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor jullie aanwezigheid en het compleet maken van deze klassieker!

Team Horizon Motor Reizen

2e Jubileum Groepsreis Noord-Spanje & Portugal

10 september 2018

De tweede jubileumreis ter ere van ons 25-jarige bestaan is alweer achter de rug. En wat hebben we een boel plezier mogen beleven. De diversiteit van wegen, uitzichten en natuur lijkt eindeloos op deze reis. Elke dag was weer een nieuwe beleving en verrassing.

Alle deelnemers dank je wel! Het was een feest om dit met jullie te mogen beleven!

En uiteraard komt deze reis volgend jaar weer gewoon terug in ons programma!

Team Horizon Motor Reizen

X

Ontdek de historie van Midden Europa en Oekraïne Een fantastische route door heuvelachtige en glooiende landschappen met overnachtingen in de geweldige steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.