+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Nieuwe Website Horizon Motor Reizen

07 november 2013

Beste bezoeker,

Welkom op de geheel nieuwe website van Horizon Motor Reizen. Na vele jaren succesvol dienst te hebben gedaan werd het tijd voor een compleet nieuwe website. 

Hieronder een opsomming van een aantal belangrijke zaken die aangepakt zijn !

 • Nieuw en fris uiterlijk
 • Herkenbare pictogrammen
 • Gebruiksvriendelijk
 • Meer foto's en video's
 • Geschikt voor mobiel en tablets
 • Makkelijk zoeken naar de juiste reis via filters
 • Makkelijk een reis kiezen via kaart van Europa
 • Nieuw boekingsformulier om makkelijker te kunnen boeken
 • Klant gedeelte waar naw. gegevens worden opgeslagen t.b.v. toekomstige boekingen
 • Reizen beoordelen d.m.v. sterren
 • Ervaringen plaatsen met foto's en delen via social media
 • Onder elke reis een kaart van de locatie waar de reis begint (indicatie)

Wij horen graag wat je van de nieuwe website vind, laat daarom een berichtje achter bij "Ervaringen" !

Alvast bedankt !

Website design en ontwerp door: Buro-3 

Presentatie Brochure 2014 - Noord Nederland

06 november 2013

Het motorseizoen 2013 is ten einde en wij zijn inmiddels al volop bezig met de voorbereidingen voor het volgend seizoen. Op zaterdag 14 en zondag 15 december is er in samenwerking met Motorado Leeuwarden een weekend georganiseerd waarop de nieuwe brochure en ons nieuwe logo zal worden geïntroduceerd. De brochure 2014 is geheel vernieuwd en bevat diverse nieuwe / vernieuwde reizen. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd op onze open dag op 14 en 15 december van 09:30 uur tot 16:00 uur - Motorado Leeuwarden, James Wattstraat 22, 8912 AS Leeuwarden

 

Deelname Beurs: Vakantie Salon Antwerpen

29 oktober 2013

Komend jaar zal Horizon Motor Reizen ook aanwezig zijn op het Vakantie Salon in Antwerpen voor al onze Belgische klanten. We hopen jullie daar te zien !!

Aankondiging nieuwe website

21 oktober 2013

Na vele jaren succesvol dienst te hebben gedaan werd het tijd voor een compleet nieuwe website die geschikt is voor alle apparaten van de tegenwoordige tijd.

Medio november zal de nieuwe website gelanceerd gaan worden en we zijn benieuwd wat jullie er van vinden. Voor meer informatie en al enkele foto's bekijk onze Facebook pagina op Horizon Motor Reizen Facebook

 

Presentatie Brochure 2014 - Zuid Nederland en België

01 oktober 2013

Het motorseizoen 2013 loopt al snel ten einde en wij zijn inmiddels al volop bezig met de voorbereidingen voor het volgend seizoen. Op zaterdag 23 november is er in samenwerking met MotoPort Den Bosch een dag georganiseerd waarop de nieuwe brochure en ons nieuwe logo zal worden geïntroduceerd. De brochure 2014 is geheel vernieuwd en bevat diverse nieuwe / vernieuwde reizen. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd op onze open dag op 23 november van 10:00 uur tot 16:00 uur - Reitscheweg 33 - 5232 BX - 's-Hertogenbosch

Nieuw Logo Horizon Motor Reizen

30 september 2013

Zoals je kunt zien boven aan de website hebben we een nieuw logo ontwikkeld voor Horizon Motor Reizen. We hopen dat je het mooi vindt.

Horizon Motor Reizen nu ook op Facebook

09 april 2013

Sinds kort is Horizon Motor Reizen ook terug te vinden op Facebook, kijkt u maar eens verder op onze facebook pagina voor meer informatie. 

Nieuwe eigenaren Horizon Motor Reizen

05 maart 2013

Horizon Motor Reizen heeft nieuwe eigenaren. De 36-jarige Carlo en Jolanda Bankers uit Vlierden nemen het “stuur” van het succesvolle bedrijf op 1 maart over van de oprichters John en Petra Vermeent. Horizon Motor Reizen viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. 

John: “Wij hebben Carlo en Jolanda de afgelopen drie jaar goed leren kennen. Ze zijn met veel van onze reizen mee geweest. De laatste twee jaar heeft Carlo zich bovendien bewezen als een uitstekende reisbegeleider. Wij hebben het volste vertrouwen in de ambities van onze opvolgers om het aantal bestemmingen verder uit te breiden. In 2013 zullen we Carlo en Jolanda begeleiden in de overdracht”. 

Carlo: “Motorrijders kunnen een reis naar wens selecteren uit een steeds breder en gevarieerder aanbod. Of je nou met een hele groep naar Noorwegen op motorvakantie wilt of individueel dichter bij huis naar Duitsland. Keuze genoeg voor iedereen. Wij zien het als een uitdaging om naast de uitbreiding van het reisprogramma ook de kwaliteit van de motorvakanties waar mogelijk verder te optimaliseren en te waarborgen”.