+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Brochures per post

31 juli 2014

Ondanks dat we dit jaar extra veel brochures besteld hebben kunnen we inmiddels mededelen dat we hier volledig doorheen zijn en we dus geen brochures meer per post kunnen versturen. Digitaal is de brochure natuurlijk nog wel te bekijken en te downloaden via: https://www.horizonmotorreizen.nl/download-brochure

De brochure voor het seizoen 2015 zal weer aan te vragen zijn vanaf 1 december 2014. 

Groepsreis Italie - Dolomieten

27 juli 2014

Na een geweldige week motorrijden over schitterende bergen met prachtige uitzichten en 1001 "tornanties" komt er helaas ook aan deze groepsreis Italië een eind. Alle deelnemers erg bedankt en tot een volgende reis.

Overige foto's vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/italie/dolomieten/fotos-reizigers

P.s. Mocht je ook graag met een groepsreis naar Italie - Dolomieten willen dan hoef je niet te wachten tot 2015, we gaan namelijk van 14 t/m 20 september nog een keer en ook deze groepsreis gaat gewoon door !!

Groepsreis Spanje - Pyreneeen

01 juli 2014

Met een grote groep enthousiaste motorrijders zijn voor dit jaar voor het eerst naar de Pyreneeen geweest en met succes. Schitterende routes, gezellige mensen, lekker eten, mooi weer en wel 10.000 bochten. De reis krijgt een vaste plaats in het programma van Horizon Motor Reizen !

Iedereen bedankt en tot de volgende reis !

Foto's vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/spanje/groepsreis-pyreneeen/fotos-reizigers

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Thuringen met Pinksteren

13 juni 2014

Met een kleine maar heel gezellige groep zijn we maar liefst 6 dagen in Thuringen geweest en wat was het geweldig, tussen de 25 en 35 graden, lekker eten, gezellig samen drinken, een avondwandeling en veel kletsen. Natuurlijk mocht een bezoek aan het zeer indrukwekkende Duits-Duits museum niet ontbreken. Kortom een zeer geslaagde motorvakantie !!!

Alle deelnemers bedankt en tot snel !

Kijk hier voor de foto´s van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/thuringer-woud/fotos-reizigers

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Harz met Pinksteren

09 juni 2014

Met een enthousiaste groep motor rijders zijn we met Pinksteren 4 dagen naar de Harz geweest. Met 32 graden overdag soms wel iets te warm maar er werd niet geklaagd !!! Van heerlijk lunchen in Stolberg tot een BBQ in het hotel was het culinair ook prima verzorgd !

Alle deelnemers bedankt en tot op een van de volgende reizen.

Hierbij enkele foto's: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/groepsreis-harz/fotos-reizigers

Team Horizon Motor Reizen

Reisverslag Schotland

02 juni 2014

Groepsreis Schotland - Horizon Motor Reizen

Met een 10 daagse reis naar Schotland voor de boeg vertrek ik van huis. Voor het ‘Schotse weer’ hoef ik niet weg. Door de striemende regen en stevige windvlagen rijd ik naar het Noorden, richting IJmuiden. Daar is het verzamelpunt van Horizon Motor Reizen voor de deelnemers aan deze reis.... 

 

Lees verder