+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Berg & Bochten Training 2015

04 februari 2015

NIEUW dit jaar bij Horizon Motor Reizen. De speciaal ontwikkelde groepsreis Berg & Bochten Training (BBT)

Dit Berg & Bochten Training (BBT) weekend is geschikt voor alle motor- en motorscooter rijders, zelfs de meer ervaren rijders kunnen hier nog veel van leren. Het doel van de Berg & Bochten Training is om de vaardigheden, die nodig zijn om veilig in de bergen te rijden, te verbeteren of te verhogen.

Bij deze training wordt in grote mate rekening gehouden met het individuele niveau van de deelnemer. Een gezellig lang weekend motorrijden waar je ook nog iets van opsteekt !

Kijk snel verder op: https://www.horizonmotorreizen.nl/trainingen/duitsland/berg-en-bochten-training--bbt--moezel 

Team Horizon Motor Reizen

Vakantiesalon Vlaanderen 2015

21 januari 2015

Al motorvakantieplannen voor dit jaar ?

Bezoek ons dan op het Vakantiesalon Vlaanderen - stand 3402 en bekijk ons uitgebreide aanbod individuele reizen, groepsreizen en trainingen onder het genot van een kopje koffie. Wij staan op donderdag 22 januari vanaf 10 uur voor u klaar !!

Tot ziens op het Vakantiesalonvlaanderen - stand 3402 !

Team Horizon Motor Reizen

Corsica 2015

10 januari 2015

Tijdens dit regenachtige weer droom je toch liever over een motorvakantie naar een mooi eiland in de zon.... In het filmpje zie je een geweldige impressie van Corsica welke natuurlijk in ons reisprogramma zit !!

Veel kijkplezier !!    http://youtu.be/emsnxKFW6io

Vakantiesalon Vlaanderen

05 januari 2015

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de eerste motorbeurs staat al voor de deur. Mocht u ons willen bezoeken op het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen van 22 - 26 januari dan hebben wij 100 vrijkaarten voor u gereserveerd.

De vrijkaarten kunt u hier aanvragen: https://www.horizonmotorreizen.nl/vrijkaarten-vakantiesalon-vlaanderen (Wees er snel bij want op = op)

Team Horizon Motor Reizen

Winnaars enquête 2014 ter waarde van € 50,-

22 december 2014

In het begin van seizoen 2014 heeft Team Horizon Motor Reizen een enquête opgestart die veel deelnemers na afloop van een reis kregen toegestuurd.

Vele van jullie hebben deze enquête ingevuld en maakten kans op één van de drie waardebonnen ter waarde van € 50,- te besteden tijdens het seizoen 2015 aan een van onze reizen uit de brochure.

Graag feliciteren we de drie winnaars met hun gewonnen prijs welke zo snel mogelijk naar jullie toe komt. Karel Kuijpers, Hans Goedkoop en Gerard Vlaar, van harte gefeliciteerd met jullie waardebon van € 50,-

Met vriendelijke groet,

Team Horizon Motor Reizen.

Kerstdagen en Nieuwjaar

18 december 2014

Graag willen wij alle deelnemers van het afgelopen seizoen bedanken voor het vertrouwen in Horizon Motor Reizen. 

Namens het volledige Team van Horizon Motor Reizen wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een veilig 2015 !

P.s. In week 52 maken wij de winnaars bekend van de 3 waardecheque's ter waarde van €50,- voor het invullen van de enquête na afloop van een van onze motorreizen.

Routes uitzetten

11 december 2014

Ook tijdens deze donkere dagen zijn wij van Horizon Motor Reizen aan het werk om diverse routes na te rijden (op GPS Garmin, TomTom en Roadbook) zodat u het komende seizoen weer optimaal kunt genieten van een zorgeloze motorvakantie.

Team Horizon Motor Reizen