+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Groepsreis Kent / Sussex met Hemelvaart

18 mei 2015

Ook met #Hemelvaart is er een geweldige groep enthousiaste motorrijders naar Engeland - Kent Sussex geweest. Met prachtige uitzichten, kleine wegen en veel cultuur hebben we ook deze reis met succes afgesloten.

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een van onze volgende (groeps)reizen. Een aantal foto's van deze reis vindt je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/engeland/kent/fotos-reizigers

Team Horizon Motor Reizen

Midweek Duitsland - Harz

08 mei 2015

Met opnieuw een heel gezellige groep motorrijders hebben we genoten van de midweek in de Harz. Alle deelnemers bedankt en tot een volgende reis met Horizon Motor Reizen !

Berg & Bochten Training 1-4 mei 2015

05 mei 2015

Berg & Bochten Training (BBT) iov Horizon Motor Reizen wederom een succes.

Van 1 t/m 4 mei heeft RinCC Motor Courses de deelnemers aan deze training begeleid om de ervaring van het bochten rijden in de bergen te verbeteren. Onder begeleiding van de instructeurs van RinCC hebben de deelnemers de theorie in de praktijk kunnen trainen.

Dat heeft weer veel 'eye openers' en aanpassingen op 'ingeslepen gedrag' gegeven! Het resultaat van de training, verbeterde bochten techniek icm een reële snelheid, is voor de deelnemer dan ook direct voelbaar en voor de instructeur direct zichtbaar.

Ook het trainingsweer was perfect: zon en op de zaterdag een halve dag regen. De reacties waren zeer positief, net zoals bij de vorige training..

Voor informatie: https://www.horizonmotorreizen.nl/trainingen

Lezersreis MotoPort - Weekend 2

04 mei 2015

Ook het tweede #MotoPort weekend in de #Harz zit er op. er kan terug worden gekeken op 4 dagen heerlijk sturen met prachtig weer en lekker eten, kortom opnieuw een groot succes. Alle foto's staan hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/motoport-lezersreis-harz/fotos-reizigers

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een van onze volgende (groeps) reizen.

Team Horizon Motor Reizen