+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Garmin Navigatie Training Gevorderd

11 mei 2017

Tijdens het afgelopen weekend zijn we in de #Moezel geweest met de #GarminGevorderden training. Naast het heerlijke sturen over de prachtige wegen rondom de Moezel hebben de cursisten veel bijgeleerd over hun toestel en over het maken van routes in #Basecamp. Kortom, een geslaagd weekend !!!

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en tot ziens op een van onze reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #2

09 mei 2017

Dit weekend was al weer de tweede #MotoPort #lezersreis naar het #Sauerland. Het voorjaarszonnetje was heerlijk aanwezig wat natuurlijk het beste ingrediënt is voor een lekker weekend motorrijden in het mooie Sauerland. De vele bochten en mooie uitzichten op de routes maken het dan verder compleet. De deelnemers hebben zich dan ook goed vermaakt en wat was het weer gezellig!

Alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Thüringen 2017

02 mei 2017

Vorige week is de groepsreis naar het Thüringen Woud gereden. De nieuwe lange routes, waarbij ook Tjechië aangedaan wordt, zijn met veel plezier gereden door de deelnemers. Ondanks de frisse temperaturen, was een leuke en gezellige reis. 

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #1

27 april 2017

Dit weekend was de eerste #MotoPort #Groepsreis naar het #Sauerland. Het werd een fris maar leuk lang weekend motorrijden, waarbij de zon zich ook nog even heeft laten zien. De deelnemers hebben het naar hun zin gehad en lekker gereden in het mooie heuvelachtige Sauerland.


Alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

Motoren & Toerisme - Groepsreis Moezel 2017

24 april 2017

Dit weekend mochten wij een lang weekend naar de Moezel voor het Belgische motorblad Motoren & Toerisme organiseren en begeleiden samen met de redacteuren Jochen en Dirk. De weersvoorspelling was in aanvang niet heel goed, maar we hebben slechts een paar regendruppels moeten ontwijken en zelfs nog even genoten van de voorjaarszonnetje. Bovenal is er lekker gereden in het mooie Moezel gebied en was het erg gezellig!

Een verslag van deze reis volgt binnenkort in het magazine M&T.

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen

Team Horizon Motor Reizen

Westerwald MotoPlus #1

18 april 2017

Afgelopen paasweekend was het eerste #MotoPlus lezersreis weekend in het Westerwald. Wat op vrijdag begon als een mooie dag werd op zaterdag al een dag met hier en daar een bui... Meer hier dan daar zeg maar....

Zondag was helaas niet heel veel beter al hebben de deelnemers toch nog veel droog kunnen rijden.

Op Maandag gingen de hemelpoorten open en was het gewoon kouder als met #Kerstmis in 2016 wat resulteerde in sneeuwbuien.

Gelukkig waren de deelnemers allemaal #positief gestemd en kreeg het weer ze niet uit het veld geslagen. Kortom, het was een succes weekend met slecht weer.. Snel op naar de volgende...

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen​

Team Horizon Motor Reizen

Sauerland Navigatie Training #1

11 april 2017

Dit weekend hebben we genoten van een heerlijk voorjaarszonnetje tijdens de eerste #Navigatietraining in samenwerking met #Waypoint in het #Sauerland. De deelnemers hebben kennis opgedaan over #TomTom en #Garmin om goed te kunnen navigeren met de motor. En uiteraard hebben we dat in de praktijk getest met een omleiding in de tweede dagroute.

Alle deelnemers ook voor deze reis weer bedankt en graag tot ziens op één van onze volgende (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Video - Groepsreis Zuid-Spanje

05 april 2017

De groepsreis naar Zuid-Spanje is al weer even voorbij maar niet getreurd, hier zijn de beelden van dit prachtige gebied. Hier wil jij toch ook naar toe !?!?!

Veel kijkplezier !!

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos