+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Groepsreis Dolomieten September 2017

28 september 2017

Deze maand werd ook de jaarlijks populaire tweede #groepsreis naar de #Dolomieten verreden. Het was een enerverende en leuke reis met zon én sneeuw. Volop plezier en genieten van de indrukwekkende Dolomieten voor de deelnemers.

Deelnemers dank je wel voor deze leuke en gezellige trip in de Dolomieten. Graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen en/of traingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Motoren & Toerisme - Sauerland 2017

27 september 2017

Dit weekend zijn we samen met de Belgische lezers van Motoren & Toerisme naar het #Sauerland geweest. Daar deed de herfst voorzichtig zijn intrede. Gecombineerd met een lekker middag zonnetje is er heerlijk gestuurd met mooie uitzichten over het Sauerland.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/mt-sauerland/fotos-reizigers

Deelnemers en lezers van Motor & Toerisme nogmaals bedankt voor het gezellige weekend sturen samen en graag tot ziens in 2018 op één van onze (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen.

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Sauerland 2017

12 september 2017

Dit weekend hebben een leuke groep deelnemers de #Groepsreis in het #Sauerland gereden. De wisselende weersomstandigheden mochten de pret niet drukken en de zon heeft zich uiteraard ook laten zien. Het Sauerland blijft dan ook een heerlijk gebied om in motor te rijden.

Deelnemers dank je wel voor jullie leuke bijdrage aan deze groepsreis!

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

KTM Fabrieksrondreis 2017

12 september 2017

De #KTM #Fabrieksrondreis; vorige week reden de deelnemers een rondrit door Europa via Mattighofen, over mooie wegen en indrukwekkende passen. Een bijzondere ervaring met een leuke groep KTM liefhebbers.

Dank je wel alle deelnemers voor jullie aanwezigheid en graag tot op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Harz lang weekend 2017

11 september 2017

Vorig weekend werd de #Groepsreis naar de mooie en Harz verreden. De streek bekend van de heksen, maar uiteraard ook voor de mooie wegen en vele bochten. Met een leuke groep deelnemers is er dan ook volop genoten van deze reis.

Deelnemers wederom onze dank voor jullie aanwezigheid!

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Provence 2017

06 september 2017

Dit jaar was de #Provence nieuw in het programma. Vorige week hebben we de #Groepsreis naar de Provence met veel plezier en met zomerse temperaturen gereden. De bochten en gorges met bijbehorende uitzichten leken oneindig en er is dan ook genoten van deze mooie reis.

Deelnemers heel hartelijk bedankt voor deze leuke en gezellige reis in dit indrukwekkende deel van Frankrijk.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Hautes Alpes 2017

29 augustus 2017

Afgelopen week hebben vele deelnemers mogen genieten van onder andere "Col de la Bonette", "Col de Mont Ventoux", "Col du Galibier" tijdens de #HautesAlpes reis. Met heerlijk weer en prachtig sturen was het op en top genieten.

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een van onze (groeps) reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

 

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Vercors 2017

25 augustus 2017

Deze week blikken we terug op de geheel vernieuwde groepsreis naar de Franse Vercors. Met schitterende weer, lekker stuur werk en veel gezelligheid hebben de deelnemers mogen genieten van de bergen, diepe kloven en mooie wegen in de Vercors.

Alle deelnemers dank je wel dat jullie er bij waren en graag tot één van onze andere (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos