+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Brochure 2017 op de mat

29 november 2016

Uit de vele berichten die we hebben gekregen, Zitten jullie om de nieuwe brochure verlegen.

Sint en Piet hebben de brochure klaar, En vrijdag valt deze bij je op de mat, zo zie je maar.

Met dit keer 160 pagina’s trainingen en reizen, Zullen wij je in 2017 de weg weer wijzen.

In België is de Sint al geweest, Dus daar is het nu al groot feest.

En voor de grote dromer, Voor je het weet is het weer zomer!

Team Horizon Motor Reizen 

Nieuwe reis naar de Provence

14 november 2016

Nu #Sinterklaas al is aangekomen in #Nederland en de #winter voor de deur staat rijden wij in de #Provence de routes na en zetten de puntjes op de i voor deze prachtige reis in 2017.

Of je nu van hoge #bergen of van diepe #kloven houdt, dit gebied heeft het allemaal. Dat gecombineerd met een nieuw luxe hotel met zwembad maakt deze reis een echte aanrader.

Kijk snel verder op https://www.horizonmotorreizen.nl/individuele-reizen/frankrijk/provence voor meer informatie.

Team Horizon Motor Reizen

Beurzen 2017

08 november 2016

Horizon Motor Reizen komt naar je toe deze winter!

Wil je graag je vragen persoonlijk aan ons stellen of bijvoorbeeld jouw ideeën voor een reis op maat met ons bespreken? Dat kan, want ook dit jaar zijn we weer te vinden op de diverse beurzen in Nederland en België:

  • 13 - 15 januari 2017: Motor Expo Assen
  • 20 - 22 januari 2017: Dé Noordelijke Motorbeurs Groningen
  • 26 - 30 januari 2017: Vakantiesalon Antwerpen
  • 23 - 26 februari 2017: Motorbeurs Utrecht

Nieuwe Website 2017

03 november 2016

Seizoen 2016 is voorbij maar niet getreurd. Het splinternieuwe reisprogramma voor 2017 staat al op onze website. Met vele nieuwe groepsreizen, individuele reizen, berg en bochten trainingen, navigatie trainingen en zelfs BMW, Ducati en KTM merkreizen pakken we groots uit !!!

Ook is de nieuwe 2017 brochure inmiddels aan te vragen per post of te downloaden in PDF op onze website. Alvast veel lees plezier en tot ziens op een van onze (groeps)reizen, trainingen of merkreizen of natuurlijk op de komende beurzen.
Kijk snel verder op: https://www.HorizonMotorReizen.nl

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Zuid-Spanje

24 oktober 2016

Inmiddels is er helaas weer een einde gekomen aan de spectaculaire groepsreis #ZuidSpanje. Alle deelnemers waren zeer enthousiast over deze indrukwekkende omgeving. Ook de prachtige steden #Granada, #Córdoba, #Sevilla en #Ronda spraken tot de verbeelding. Dat alles met een temperatuur tussen de 18 en 28 graden maakte het geheel compleet.

Kijk hier voor enkele prachtige foto's: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/spanje/groepsreis-zuid-spanje/fotos-reizigers

Alle deelnemers ook voor deze reis weer bedankt en graag tot ziens op één van onze volgende (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Frankrijk - Corsica

30 september 2016

De afgelopen week is de #Groepsreis naar het Franse eiland #Corsica met succes afgesloten. Fantastisch weer, een schitterende omgeving en adembenemende wegen. Heel #Europa op één eiland !

We hebben een bijzonder filmpje gemaakt van deze reis en we zijn benieuwd naar jullie reacties: https://youtu.be/HyZducH2I4c

Kijk hier voor enkele foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/frankrijk/groepsreis-corsica/fotos-reizigers

Alle deelnemers bedankt en graag tot ziens op één van onze volgende (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Lezersreis Motoren & Toerisme Pfalzerland 2016

26 september 2016

Dit weekend mochten we voor het Belgische motor magazine Motoren & Toerisme de groepsreis naar het Pfalzerland organiseren. Met een grote groep enthousiaste deelnemers is er heerlijk gestuurd in het Pfalzerland en Vogezen. Het heerlijke mooie nazomer weer maakte het helemaal af.

Kijk hier voor enkele foto's van de groepsreis: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/MT-pfalz-vogezen/fotos-reizigers

Deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en aanwezigheid. Graag weer tot volgend jaar of één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen