+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Groepsreis Moezel-Rijn met Hemelvaart

30 mei 2017

Ook de #Groepsreis naar de #Moezel en de #Rijn met #Hemelvaart was op en top genieten. Het schitterende Moezel gebied is een waar paradijs voor de motorrijder. Zeker met het mooie weer waarop de deelnemers getrakteerd werden. Kortom een gezellig en leuk lang weekend sturen en genieten voor de deelnemers.


Deelnemers wederom bedankt voor jullie deelname en gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Meeusen Motoren Groepsreis Westerwald

29 mei 2017

Dit weekend mochten we voor #MeeusenMotoren uit Meerhout hun jaarlijkse motorweekend organiseren. Met een groep van bijna 50 deelnemers en stralend weer was het gezellig en heerlijk sturen door het mooie #Westerwald.

Alle deelnemers én Meeusen Motoren dank je wel voor dit leuke weekend en graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Berg en Bochten Training #2 Moezel

25 mei 2017

Het afgelopen weekend heeft onze tweede #Berg & Bochten #Basis #Training in het #Moezel gebied plaatsgevonden. Onder begeleiding van onze trainers Chris en Rene is er weer veel geleerd en sturen de deelnemers nu met meer gemak en zelfvertrouwen door de bergen en bochten.


Mocht je dit jaar je rijvaardigheid nog willen verhogen dan zijn er nog een paar plekken vrij op onze derde en laatste training dit jaar.


Deelnemers bedankt voor jullie vertrouwen en gezelligheid tijdens deze training. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

MotoPort Lezersreis Sauerland #3

23 mei 2017

De laatste en derde #MotoPort #Sauerland #Lezersreis zit er weer op. Het begon met een nat pak bij aankomst in het Sauerland, gevolgd door drie schitterende zonnige en warme dagen. Kortom wederom heerlijk stuur plezier in een mooie omgeving met veel gezelligheid.


Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en de gezellige dagen. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Dutch Ducati Multistrada Training

16 mei 2017

In het eerste prachtige weekend van April mocht Horizon Motor Reizen de #3de berg en bochten training verzorgen voor de #DutchDucatiMultistra Facebook groep.

Wil jij met jou motorclub, motorzaak, vriendengroep, enz. enz. ook een training volgen of een reis maken neem dan even contact met ons op, er zijn vele mogelijkheden.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Midweek Harz 2017

14 mei 2017

Vorige week ging de #Groepsreis #Midweek #Harz met een droge, maar frisse 2ºC van start. Al snel steeg de temperatuur gelukkig tot een lekkere en zonnige 18-21ºC. Met dit heerlijke weer, leuke stuurwegen en de mooie rustige omgeving in de Harz is door de deelnemers weer volop genoten.

Deelnemers wederom bedankt voor jullie deelname en gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Garmin Navigatie Training Gevorderd

11 mei 2017

Tijdens het afgelopen weekend zijn we in de #Moezel geweest met de #GarminGevorderden training. Naast het heerlijke sturen over de prachtige wegen rondom de Moezel hebben de cursisten veel bijgeleerd over hun toestel en over het maken van routes in #Basecamp. Kortom, een geslaagd weekend !!!

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en tot ziens op een van onze reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #2

09 mei 2017

Dit weekend was al weer de tweede #MotoPort #lezersreis naar het #Sauerland. Het voorjaarszonnetje was heerlijk aanwezig wat natuurlijk het beste ingrediënt is voor een lekker weekend motorrijden in het mooie Sauerland. De vele bochten en mooie uitzichten op de routes maken het dan verder compleet. De deelnemers hebben zich dan ook goed vermaakt en wat was het weer gezellig!

Alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.