+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Ducati WDW 2018

30 juli 2018

Elke 2 jaar organiseert Ducati een groot evenement op het Misano World Circuit. In 2016 heeft Horizon Motor Reizen voor het eerst een reis georganiseerd naar dit evenement en dit jaar was de herhaling van dit prachtige evenement.

31 enthousiaste Ducatisten zijn via Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk naar Italië gereden om daar te genieten van het World Ducati Week evenement en vervolgens terug te rijden via Zwitserland en Duitsland.

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een van onze volgende reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Fabrieksbezoek BMW 2018

16 juli 2018

Ook het bezoek aan de BMW fabriek maakt deel uit van ons programma. Vorige week is de groepsreis daar naar toe geweest. Met een rondleiding in de fabriek, een bezoek aan Berlijn en de routes door Duitsland én Tsjechië hebben de deelnemers zich goed vermaakt

Deelnemers het was gezellig en we hebben ons goed vermaakt! Dank je wel voor jullie leuke bijdrage aan deze reis.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Jura 2018

10 juli 2018

Met een enthousiaste groepje deelnemers zijn we vorige week in de Jura geweest. Met overwegend warm weer zijn de mooie omgeving, leuke wegen, cols en de vele cascades verkend.

Deelnemers nogmaals dank voor deze leuke reis en graag tot ziens op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Jubileum groepsreis Noord-Spanje - Portugal

27 juni 2018

De Jubileum reis naar #NoordSpanje en #Portugal zit erop en alle deelnemers zijn voldaan en tevreden terug in Nederland. Omdat het zo'n ontzettend prachtige reis is geweest kunnen we het hier nog even opnieuw beleven.

Geniet jij nog even mee ? https://youtu.be/GR8ZNDsKPFk 

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg 2018

26 juni 2018

Het motorseizoen is in volle gang! Zo zijn we vorige week met een leuke groep deelnemers naar de Vorarlberg in Oostenrijk geweest. Met fantastisch HoriZON weer is er volop genoten van de vele bergpassen.

Aan alle deelnemers onze dank voor deze top week!

Team Horizon Motor Reizen

Triumph Factory Visit #1 2018

15 juni 2018

Vorige week zijn we met een leuke groep deelnemers naar het Triumph Factory Visitor Center geweest. Een reis die ook door het Peak District, Yorkshire Dales, Lake District en een stukje Schotland voert. Met zeer goede weersomstandigheden is er genoten van de reis en natuurlijk de Triumph Factory met rondleiding.

Deelnemers dank je wel voor deze leuke en gezellige reis!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Energica - Electric MotorCycles

12 juni 2018

Yes, we did it !

Alle deelnemers van de eerste volledige elektrische groepsreis naar de fabriek in #Modena zijn weer thuis. 10 prachtige dagen motorrijden door #Nederland #Duitsland #Frankrijk #Oostenrijk #Zwitserland#Liechtenstein en #Italië.

Met acht Energica #Eva motoren van Electric Motorcycles hebben we laten zien dat het prima mogelijk is om met een elektrische motor op vakantie te gaan. #MyElectricTour

Alle deelnemers super bedankt voor het succesvol afronden van deze "Electric Challenge".

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Schotland 2018

04 juni 2018

Onder zeer zonnige omstandigheden is vorige week de groepsreis naar Schotland gestart, gereden en dit weekend weer thuisgekomen. Ongekend mooi weer in indrukwekkende omgeving. Het was een gezellige boel en volop genieten!

Deelnemers dank je wel voor jullie leuke bijdrage aan deze reis. Graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen