+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Groepsreis Schotland #1 2017

12 juni 2017

De eerste #groepsreis naar #Schotland zit er weer op. Met weliswaar wisselvallige weersomstandigheden, maar zeker ook mooie dagen, is er volop genoten van een motorreis door dit prachtige land. Alle Schotse ingrediënten waren aanwezig. Overnachten in een heus kasteel, maar ook aan een idyllisch en afgelegen meer én bediening in een Schotse kilt. Rijden door de prachtige en afwisselende omgeving met de uitgestrekte valleien, vele meren en heuvels grenzend aan de zee. Een enerverende en leuke ervaring voor iedereen.

Vind hier meer foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/schotland/groepsreis-schotland-juni/fotos-reizigers

Mocht je de Schotland (groeps)reis dit jaar nog mee willen maken, dan zijn er nog een paar plekken vrij voor de groepsreis in juli: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/schotland/groepsreis-schotland-juli

Deelnemers dank je wel voor jullie deelname aan deze erg gezellige en mooie groepsreis.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsrreis Teutoburgerwoud met Hemelvaart

30 mei 2017

Afgelopen #Hemelvaart weekend hadden we maar liefst vier #Groepsreizen op de agenda staan. Eén daarvan ging naar het #Teutoburgerwoud. Met de ingrediënten mooi weer, uitstekend hotel en leuke routes hebben de deelnemers kunnen genieten van een heerlijk lang motorweekend.

Kijk hier voor meer (deelnemer)foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/groepsreis-teutoburgerwald-met-hemelvaart/fotos-reizigers

Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en de gezellige dagen. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Moezel-Rijn met Hemelvaart

30 mei 2017

Ook de #Groepsreis naar de #Moezel en de #Rijn met #Hemelvaart was op en top genieten. Het schitterende Moezel gebied is een waar paradijs voor de motorrijder. Zeker met het mooie weer waarop de deelnemers getrakteerd werden. Kortom een gezellig en leuk lang weekend sturen en genieten voor de deelnemers.


Kijk hier verder voor meer foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/duitsland/Groepsreis-moezel-rijn/fotos-reizigers


Deelnemers wederom bedankt voor jullie deelname en gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

Meeusen Motoren Groepsreis Westerwald

29 mei 2017

Dit weekend mochten we voor #MeeusenMotoren uit Meerhout hun jaarlijkse motorweekend organiseren. Met een groep van bijna 50 deelnemers en stralend weer was het gezellig en heerlijk sturen door het mooie #Westerwald.

Kijk hier voor meer foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/op-maat/duitsland/meeusen-motoren-westerwald/fotos-reizigers

Alle deelnemers én Meeusen Motoren dank je wel voor dit leuke weekend en graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Berg en Bochten Training #2 Moezel

25 mei 2017

Het afgelopen weekend heeft onze tweede #Berg & Bochten #Basis #Training in het #Moezel gebied plaatsgevonden. Onder begeleiding van onze trainers Chris en Rene is er weer veel geleerd en sturen de deelnemers nu met meer gemak en zelfvertrouwen door de bergen en bochten.


Mocht je dit jaar je rijvaardigheid nog willen verhogen dan zijn er nog een paar plekken vrij op onze derde en laatste training dit jaar.


Kijk voor meer informatie op: https://www.horizonmotorreizen.nl/trainingen/duitsland/berg-bochten-training-basis-moezel-3


Deelnemers bedankt voor jullie vertrouwen en gezelligheid tijdens deze training. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #3

23 mei 2017

De laatste en derde #MotoPort #Sauerland #Lezersreis zit er weer op. Het begon met een nat pak bij aankomst in het Sauerland, gevolgd door drie schitterende zonnige en warme dagen. Kortom wederom heerlijk stuur plezier in een mooie omgeving met veel gezelligheid.


Kijk hier verder voor meer foto's van deze reis: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/motoport-lezersreis-sauerland/fotos-reizigers


Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en de gezellige dagen. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Dutch Ducati Multistrada Training

16 mei 2017

In het eerste prachtige weekend van April mocht Horizon Motor Reizen de #3de berg en bochten training verzorgen voor de #DutchDucatiMultistra Facebook groep.

24 enthousiaste Ducati Multistrada rijders waren van de partij en wij hebben er een leuk filmpje van gemaakt, zie hier het resultaat. https://youtu.be/8XE2GIF5dAg 

Wil jij met jou motorclub, motorzaak, vriendengroep, enz. enz. ook een training volgen of een reis maken neem dan even contact met ons op, er zijn vele mogelijkheden.

Team Horizon Motor Reizen