+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Groepsreis Pyreneeën 2017

05 juli 2017

Vorige week hebben we met een leuke groep deelnemers de #Groepsreis #Pyreneeën gereden. In het Spaanse gebergte is genoten van heerlijk stuur plezier, gezelligheid en mooie uitzichten.

Deelnemers dank je wel en graag tot ziens op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Ierland 2017

05 juli 2017

"Last but not least" is ook onze Groepsreis Ierland met veel plezier verreden. Deze reis is een ervaring op zicht en dat kunnen de deelnemers je nu bevestigen. De gehele kustlijn van Ierland heeft men rond gereden met een grote diversiteit aan wegen en uitzichten. Genieten op de motor in een bijzondere en mooie omgeving.

Deelnemers dank je wel voor door deze leuke en gezellige reis!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Vorarlberg 2017

24 juni 2017

De #Groepsreis naar de #Vorarlberg zit er op. Gisteren zijn de deelnemers weer richting huis gegaan. De hele week was het fantastisch weer en er is dan ook heerlijk gestuurd en genoten in het mooie Oostenrijk. Zelfs bovenop de Passo Stelvio was 21 graden!

Deelnemers nogmaals bedankt voor deze gezellige en leuke week!

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Film over Groepsreis Zuid-Noorwegen

21 juni 2017

De #groepsreis naar #ZuidNoorwegen was fantastisch! Bekijk deze indrukwekkende beelden

In 2018 gaan we weer, samen met jou?

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Pfalzerland 2017

15 juni 2017

Tijdens het Pinksterweekend is de #Groepsreis in het #Pfalzerland verreden. De deelnemers hebben hierbij het Pfalzerland en de Noord-Vogezen verkend met de motor. Men heeft zich dan heerlijk vermaakt met leuk stuurwerk in een mooi gebied.

Deelnemers, het was weer leuk! Dank je wel voor jullie aanwezigheid en gezelligheid. Bedankt en tot ziens op een van onze (groeps)reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Zuid-Noorwegen

14 juni 2017

Inmiddels zijn alle deelnemers van de #ZuidNoorwegen reis weer terug in Nederland en België. "Een prachtige, zeer indrukwekkende reis" is een veelgebruikte zin na afloop van deze reis.

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een van onze (groeps)reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen.

Groepsreis Schotland #1 2017

12 juni 2017

De eerste #groepsreis naar #Schotland zit er weer op. Met weliswaar wisselvallige weersomstandigheden, maar zeker ook mooie dagen, is er volop genoten van een motorreis door dit prachtige land. Alle Schotse ingrediënten waren aanwezig. Overnachten in een heus kasteel, maar ook aan een idyllisch en afgelegen meer én bediening in een Schotse kilt. Rijden door de prachtige en afwisselende omgeving met de uitgestrekte valleien, vele meren en heuvels grenzend aan de zee. Een enerverende en leuke ervaring voor iedereen.

Deelnemers dank je wel voor jullie deelname aan deze erg gezellige en mooie groepsreis.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsrreis Teutoburgerwoud met Hemelvaart

30 mei 2017

Afgelopen #Hemelvaart weekend hadden we maar liefst vier #Groepsreizen op de agenda staan. Eén daarvan ging naar het #Teutoburgerwoud. Met de ingrediënten mooi weer, uitstekend hotel en leuke routes hebben de deelnemers kunnen genieten van een heerlijk lang motorweekend.

Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en de gezellige dagen. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos
X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.