Aantal dagen
4
Reisdata

23 t/m 26 juli 2020

  Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel 2020 

  Ontdek onze roadshows!
  Deze reis is inclusief
  • 3 hotelovernachtingen
  • 3 ontbijtbuffetten
  • 3 diners
  • toeristische route heenreis op GPS
  • Alle dagroutes op GPS
  • toeristische route terugreis op GPS
  • Nederlandse reisbegeleiding
  • toeristenbelasting
  • pechondersteuning

  Media van Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel

  Over deze reis Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel

  Dutch Ducati Multistrada weekend -  Eifel 2020

  Speciaal voor Dutch Ducati Multistrada groep hebben we in 2020 opnieuw een prachtige reis uitgezet met Koningsdag 2020.

  De Vulkaan Eifel is een prachtig gebied in de Eifel waar je kan genieten van de meest ruige natuur die de Eifel te bieden heeft. Je rijdt over prachtige wegen door een landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten kom je onderweg tegen op de motor. Bergen, heuvels, haarspeldbochten, alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je hier.

  Prachtige routes in de Eifel vlakbij de Nürburgring

  In dit motorparadijs hebben we een aantal schitterende routes voor je uitgezet, die je naar de Vulkaan Eifel en de oude Nürburgring leiden. Op het oude racecircuit kan je een ronde maken. Wees er wel op bedacht dat je niet de enige zult zijn en dat er tussen de 'racers' veel onervaren automobilisten en motorrijders rond zullen rijden.

  De aanrijroute start bij de grensovergang Venlo (verzamelen bij McDonalds Kaldenkirchen). Het eerste gedeelte rijdt je over de snelweg A4 en A44 om vervolgens de snelweg te verlaten onder Aachen. De bochten blijven elkaar opvolgen en de omgeving is compleet veranderd naar een bergachtig landschap met prachtige uitzichten. De B, L en K wegen wisselen elkaar af. Je rijdt over een prachtige K weg met 12% helling door het weidse Duitse landschap.

  Prachtige dagroutes

  De dagroutes zijn zo uitgezet dat we je de mooiste, kleinste wegen van de Eifel laten zien. Beide dagroutes zijn er in een korte en lange variant en komen zelfs tot in Luxemburg. Je kunt per dag kiezen tussen de korte (220 km) of de lange (300 km). Uiteraard is er reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen aanwezig mocht je met pech komen te staan.

  Hotel Hüllen 

  Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast Ducatist en heeft wel 15 Ducati modellen staan. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner.

  De laatste dag rij je via een toeristische route, onder andere door de Hoge Venen en het Limburgse Mergellandschap, weer naar huis.

  Data en prijzen

  donderdag 23 t/m zondag 26 juli 2020

  Prijs op basis van 4 dagen

  € 289,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 49,00

  Toeslag: 2-persoonskamer voor alleengebruik

  € 129,00

  2

  Ervaringen van onze reizigers

  Ook jouw ervaring achterlaten?

  Ervaring achterlaten
  Imre van der Meer

  Vorig jaar de Ducati berg en bochten training in Luxemburg gevolgd. Dit jaar voor het Multistrada weekend gekozen.  Het was een geweldig leuk weekend. Leuke mensen ontmoet en...

  André Pietjou

  Wederom super gezellig! Voor de 3de keer met Horizon mee op stap samen met mijn Ducati vrienden. Alweer goed georganiseerd en top hotel en prachtige routes. Iedere ochtend en av...

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.