Aantal dagen
3
Reisdata

7 t/m 9 juli 2023

  Op een gloednieuwe Ducati Multistrada testritten maken in de Eifel? In 2023 heb jij de unieke kans om testritten te maken in de Eifel op een gloednieuwe Ducati Multistrada V2 of V4.

   

  Deze reis is inclusief
  • 2 Hotelovernachtingen
  • 2x Ontbijt
  • 2x Diner
  • 2 Testritten Ducati Multistrada V2 / V4 / PP incl. benzine
  • Alle dagroutes op GPS
  • Heen- en terugroute op GPS (eigen motor)
  • Horizon Motor Reizen Routegids
  • Nederlandse Reisbegeleiding
  • Voorrijders - groep van max. 7
  • Parkeergarage
  Wat is niet inbegrepen
  • Lunch
  Duitsland - Ducati Demo weekend Eifel 1 Routekaart

  Media van Ducati Discovery weekend Eifel

  Over deze reis Ducati Discovery weekend Eifel

  Unieke Ducati Multistrada Experience in de Eifel

  In samenwerking met Ducati North Europe organiseert Horizon Motor Reizen een unieke Ducati Multistrada discovery weekend. Tijdens deze reis zijn er maximaal 2 dagdelen (van 9 tot 12 uur en 13 - 16 uur) waarop je op een gloednieuwe Ducati Multistrada kan gaan testrijden. Een onvergetelijke ervaring!

  De Eifel ligt lekker dicht bij huis en je verblijft in een fantastisch motorvriendelijk Ducati hotel. Alles in dit hotel ademt de sfeer uit van Ducati motoren. Motorrijders hebben iets met de Eifel en dat is niet verwonderlijk. De wegen zijn prachtig met talrijke bochten, hoogteverschillen en een uitstekend wegdek. De wegen zijn groots, het landschap is 'fabelhaft': de mooie glooiende heuvels en de veelal aan het zicht onttrokken vulkaanmeren zijn uniek. In de herfst wordt je  daarnaast ook getrakteerd op de prachtige herfstkleuren die de natuur dan rijk is.

  Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast Ducati rijder. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner en wordt er gezellig nagepraat in de bar van het hotel.

  De motoren en dagdelen

  Voor deze reis heb je de unieke kans om op 3 nieuwe Ducati Multistrada motoren te rijden. De keuze bestaat uit:

  - Multistrada V4 S

  - Multistrada V4 Pikes Peak

  - Multistrada V2

  In totaal hebben we 2 groepen voor dit weekend:

  Groep 1: vrijdagmiddag en zaterdagochtend

  Groep 2: zaterdagmiddag en zondagochtend

  Je kan je inschrijven voor een van de 2 groepen. Per dagdeel kan je kiezen uit de 3 motoren.

  Geef aan waar jouw voorkeur ligt bij stap 4 in het boekingsformulier bij opmerkingen. 
  Voorbeeld: Groep 1: Eerste voorkeur: Multistrada V4 S / Tweede voorkeur: Multistrada V4 Pikes Peak

  Let op: beperkte beschikbaarheid per motor. We proberen rekening te houden met alle voorkeuren. 

  Per groep zijn er 2 professionele voorrijders. Wanneer je niet aan het toeren bent op een nieuwe Ducati Multistrada, kun je op eigen gelegenheid 1 van de dag routes rijden op je eigen motor. Deze routes zullen door Horizon Motor Reizen aangeleverd worden

  Aankomst in de Eifel

  Je rijdt op je eigen motor (of in je auto) richting de Eifel. Heb je pas op zaterdag of zondag ingeschreven, dan kun je door ons aangeleverde aanrijroutes rijden richting het hotel. Voor de heen route heb je de keuze om een korte of lange route te rijden. De aanrijroute start bij de grensovergang naar Duitsland op de A76 bij Heerlen/Bocholtz. Het eerste gedeelte rijd je over de snelweg, deze zul je naar enkele kilometers verlaten nabij Aachen. Via enkele kleine dorpjes rijd je het Eifel land in en al snel krijg je te maken met de eerste scherpe haarspeldbochten. Na enkele kilometers passeer je het bosrijke dorpje Hellenthal, hier kun je in het dorp een kleine stukje van de route afgaan om de Oleftalsperre te gaan bekijken, deze dam is omgeven door prachtige bossen. Je vervolgt je weg naar het hotel in Barweiler waar onze reisbegeleiding je ontvangt. 

  Een onvergetelijke ervaring

  Er wordt in groepen van maximaal 7 personen gereden. De voorrijder kent het gebied en zorgt ervoor dat jij de Multistrada van je keuze goed aan de tand kunt voelen. Op zondagmiddag nemen we afscheid van elkaar nadat je de langste proefrit van je leven gemaakt hebt op de motor van je dromen. 

  Data en prijzen

  vrijdag 7 t/m zondag 9 juli 2023

  Vrijdag 7 - zondag 9 juli 2023

  Prijs op basis van 3 dagen

  € 289,00

  Duopassagier

  € 289,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 109,00

  Er zijn nog geen ervaringen van reizigers achtergelaten

  Laat als eerste je ervaring achter

  Ervaring achterlaten

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.