+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Luxemburg - M&T Lezersreis Luxemburg

vanaf €379

Speciaal voor de M&T lezers

Dit jaar gaat de eerste M&T lezersreis naar het mooie Luxemburg. De belangstelling voor Luxemburg is ook elke jaar weer groot. En we snappen wel waarom. Luxemburg is een mooi land met schitterende natuur. De bochtige wegen en de hoogteverschillen maken het rijden hier tot een feestje. Bovendien verblijf je in een gezellig en gastvrij familiehotel waar de eigenaar je op culinaire specialiteiten trakteert. Dat wil toch iedereen meemaken?!

Leden korting

Voor deze reis geldt een ledenkorting van € 20,00. Vermeld in de boeking bij stap 3 in het opmerkingenveld uw lidmaatschapsnummer en dan verrekenen wij de korting op uw factuur. 

 

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Prachtig land met fantastische wegen  

De omgeving die we hebben uitgezocht is bijzonder rustig. Soms lijkt het alsof de wegen helemaal alleen van jou zijn. De natuur is daarentegen zeer uitbundig en nodigt regelmatig uit om te stoppen, zodat je ook echt van het landschap kunt genieten. Anders dan in ons eigen vlakke land is het hier behoorlijk heuvelachtig met een paar bergen als uitschieters. Er zijn rotsen, valleien, schitterende natuurparken en flinke bossen. En al dat groen zorgt voor een aangename ontspanning.

De tochten die je tijdens deze 4-daagse trip maakt, brengen je in Luxemburg en Duitsland. We hebben de route-afstanden bewust niet te lang gemaakt, zodat je de tijd hebt voor de bezienswaardigheden. Je kunt de mini-Stelvio bij Kautenbach beklimmen, stadjes als Wilz, Clervaux, Vianden en Echternach opzoeken, het Müllerthal in het zuiden verkennen of in oostelijke richting naar de ruïnes van kasteel Larochette rijden. Welke richting je ook kiest, je zult genieten van al het bochtenwerk en de vele hellingen. Om je in die sfeer te houden hebben we voor de terugreis een prachtige route uitgezet die door de Duitse Eifel en België loopt.

Hotel St Fiacre met uitzicht op kasteel Bourscheid

Het hotel ligt in de heuvels van de Luxemburgse Ardennen en is omgeven door bossen. Alle kamers beschikken over een douche of bad, toilet, tv en (gratis) wifi. De motor kan veilig achter het hotel geparkeerd worden. Vanuit het hotel heb je een mooi uitzicht op het kasteel Bourscheid. Dit kasteel dateert ongeveer uit de vroege middeleeuwen en is opengesteld voor publiek. Het ligt op loopafstand. Dus als je een keer de benen wilt strekken.... Volg dan de vlinderroute die in het dorpscentrum bij de landkaart start. Deze brengt je door het dorp naar de burcht via een mooi uitzichtpunt en een stukje uitdagend pad door de bossen. 

Mocht je met een klein groepje mee willen op deze reis dan zijn er in het hotel (beperkt) 3- en 4 persoonskamers mogelijk. Uiteraard ook de 1- en 2 persoonskamer en zelfs 2 persoonskamers voor alleen gebruik. 

Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Luxemburg-2017-62-37
Boek nu