+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Duitsland - MotoPlus Lezersreis Eifel 2019 #2

vanaf €279

Speciaal voor de MotoPlus lezers hebben we in 2019 opnieuw een prachtige reis voor je uitgezet.

 

De Vulkaan Eifel is een prachtig gebied in de Eifel waar je kan genieten van de meest ruige natuur die de Eifel te bieden heeft. Je rijdt over prachtige wegen door een landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten kom je onderweg tegen op de motor. Bergen, heuvels, haarspeldbochten, alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je hier.

Ervaringen van onze klanten

De heenreis was een mooie 'teaser' voor wat het hele weekend op de planning stond. Snelle stukken afgewisseld met leuk stuurwerk. Hotel Hüllen is gelegen op een mooie en zeer gunstige locatie met betrekking tot de uitvalswegen. Dichtb.. Lees verder

2019-06-25

Koud Nat Geweldig perfect hotel lekker gegeten en buitengewoon rondgereden

2019-05-16

Prachtige routes in de Eifel vlakbij de Nürburgring

In dit motorparadijs hebben we een aantal schitterende routes voor je uitgezet, die je naar de Vulkaan Eifel en de oude Nürburgring leiden. Op het oude racecircuit kan je een ronde maken. Wees er wel op bedacht dat je niet de enige zult zijn en dat er tussen de 'racers' veel onervaren automobilisten en motorrijders rond zullen rijden.

De aanrijroute start bij de grensovergang naar Duitsland op de A76 bij Heerlen/Bocholtz. Het eerste gedeelte rijdt je over de snelweg A4 en A44 om vervolgens de snelweg te verlaten onder Aachen. De bochten blijven elkaar opvolgen en de omgeving is compleet veranderd naar een bergachtig landschap met prachtige uitzichten. De B, L en K wegen wisselen elkaar af. Je rijdt over een prachtige K weg met 12% helling door het weidse Duitse landschap.

De dagroutes zijn zo uitgezet dat we je de mooiste, kleinste wegen van de Eifel laten zien. Beide dagroutes zijn er in een korte en lange variant en komen zelfs tot in Luxemburg. Je kunt per dag kiezen tussen de korte (220 km) of de lange (300 km). Uiteraard zijn de redactieleden van MotoPlus aanwezig voor een gezellig praatje en is er reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen aanwezig mocht je met pech komen te staan.

20181010134842
Horizon-Motor-Reizen---Duitsland---Eifel-14-15

Hotel Hüllen 

Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast motorrijder. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner.

 

De laatste dag rij je via een toeristische route, onder andere door de Hoge Venen en het Limburgse Mergellandschap, weer naar huis.

Reis is volgeboekt