+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

België - KTM Allroad Weekend

28 september tot 29 september

vanaf €79

Speciaal voor de KTM Adventure Facebook groep is deze Allroad reis samengesteld door Wiel Hansen.

De routes die we hebben uitgezet zijn geschikt voor de zwaardere allroad motoren, zonder speciale noppenbanden. Wel raden we je aan allroad banden te monteren. Ook als je voor het eerst offroad wil gaan rijden is deze reis geschikt voor jouw. Natuurlijk is deze reis ook voor de ervaren allroad-rijders zeer geschikt. Het is geen opleiding maar natuurlijk worden er wel tips gegeven worden over offroad rijden. Let op: Er zijn maar 5 éénpersoonskamers beschikbaar.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Op zaterdag 28 september start onze reis in Deurne bij Horizon Motor Reizen

We verzamelen zaterdagochtend bij het bedrijfspand van Horizon Motor Reizen in Deurne (Je kunt een extra overnachting boeken via het boekingsformulier bij het Fletcher hotel in Deurne als je van ver komt). Vanaf hier vertrekken we over verharde en veel onverharde wegen richting Meijel en Nederweert om zo België in te rijden richting Maastricht. We blijven constant langs de NL-BE grens op rijden. De rit zal 60% offroad zijn. Na ongeveer 155 km komen we aan bij het hotel waar we gezellig samen na kunnen praten over deze mooie rit. 's avonds zal het diner geserveerd worden (exclusief).

Zondag 29 september, allroad dag 2

Na een goed ontbijt pak je je spullen en start je je motor voor een volgende allroad rit welke bijna volledig door België zal gaan vandaag. Genieten van een prachtig omgeving in Limburg en België. Via diverse mooie en uitdagende wegen kom je uiteindelijk uit bij de Mc Donalds in Nederweert (NL). Hier nemen we afscheid van elkaar en vervolg je je weg naar huis. De route van vandaag zal voor 50% offroad zijn en heeft ook een lengte van ongeveer 155 km.

Lijkt jou dit een fantastisch weekend wacht dan niet te lang met inschrijven want het aantal plaatsen zijn beperkt.

 

 

KTM-Adventure-Offroad-weekend---Horizon-Motor-Reizen-5
Boek nu