+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Oostenrijk - KNMV Seefeld in Tirol

16 september tot 21 september

vanaf €609

Het hart van de Alpen in het westen van Oostenrijk Tirol

Het berglandschap is uniek: meer dan 500 bergtoppen reiken hoger dan 3.000 meter, 600 gletsjers bedekken het hooggelegen berglandschap van de Alpenhoofdkam en groene almen met boerenhutten nodigen je uit om te genieten van de idyllische sfeer. Kortom de ideale omgeving om te verkennen op de motor. Rijden over deze bergen langs de verschillende bergmeren en door de dichte bossen om te ontspannen en om het dagelijks leven even te vergeten.

Ervaringen van onze klanten

Samen met me broer heb ik een super week gehad. Mooie routes en leuk gezelschap. Ook waren de avonden gezellig.

2018-06-13

Das Hotel Eden

Op zondag 16 september kom je aan in dit prachtige luxe hotel in Seefeld waar de reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen je al op staat te wachten. Je ontvangt je kamer sleutel van een ruime en comfortabele kamer. 's Avonds in het restaurant wordt je getrakteerd op een heerlijk 3- of 4-gangen diner. In de dagen erna ga je de omgeving verkennen.

Kühtai, Timmelsjoch en Silvretta-Hochalpenstrasse

Dit is nog maar een hele kleine greep uit de vele passen die we in deze 6-daagse reis gaan rijden. Genieten in 3 verschillende landen (Oostenrijk, Italië en Duitsland) van alles wat Tirol te bieden heeft: Prachtige rijden over verschillende hoge passen, heerlijk eten op unieke locaties en natuurlijk die onvergetelijke uitzichten. Elke dag rijdt je een route richting Duitsland, Italië of naar verschillende delen van Oostenrijk vanuit je hotel in Seefeld.

Horizon-Motor-Reizen---Vorarlberg-2017-249
Horizon-Motor-Reizen---Vorarlberg-2017-0122

Ontspanningsmogelijkheden 

Wil je een relaxdagje tussendoor, dan kun je met de toeristenkaart gratis met de bus en berglift reizen en de omgeving verkennen. Ook zijn er schitterende wandelroutes beschikbaar.

OPTIONEEL reserveren wij graag een overnachting voor de heen- en/ of terugreis nabij Karlsruhe.