+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Oostenrijk - Groepsreis Seefeld in Tirol

15 september tot 20 september

vanaf €649

Das Hotel Eden

Je arriveert in het prachtige, luxe hotel Eden in het sfeervolle Seefeld. Daar word je verwelkomd door de reisbegeleider, die je ook de sleutel van je kamer overhandigt. In het restaurant van het hotel word je ’s avonds getrakteerd op een heerlijk 3- of 4-gangen menu.

 

REIS IS VOLGEBOEKT!

Ervaringen van onze klanten

Samen met me broer heb ik een super week gehad. Mooie routes en leuk gezelschap. Ook waren de avonden gezellig.

2018-06-13

Kühtai, Timmelsjoch en Silveretta- Hochalpenstrasse

Intrigerende namen van een paar van de vele passen, die je tijdens deze 6-daagse reis gaat rijden, in drie verschillende landen: Oostenrijk, Italië en Duitsland.

Je rijdt schitterende routes over verschillende hoge passen, eet heerlijk op unieke locaties en geniet natuurlijk ook van de adembenemende uitzichten. Vanuit het hotel in Seefeld rijd je elke dag een route, die je naar Duitsland, Italië of verschillende delen van Oostenrijk voert. Onderweg passeer je tal van bezienswaardigheden, zoals Middeleeuwse kastelen, watervallen en bergtoppen met panoramische vergezichten over de westelijke Alpen.

Wil je tussendoor een dag relaxen, dan kun je met je toeristenkaart gratis reizen met de bus of de bergliften. Heel gemakkelijk om de omgeving te verkennen. Ook zijn hier schitterende wandelroutes uitgezet

Horizon-Motor-Reizen---Vorarlberg-2017-249