+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Openingstoer Pfalzerland

03 april tot 05 april

vanaf €229

Traditionele Seizoensopener dit jaar naar Pfälzerland

1-persoonskamers volgeboekt !

Dit jaar trappen we het seizoen af in het mooie en bijzondere Pfälzerland. Hoe heerlijk is het om de boel de boel te laten en een paar dagen met je motor door een geweldig mooi woudlandschap te rijden? Met deze 3-daagse trip maak je kennis met 2 fantastische streken die aan elkaar grenzen: het Pfälzerwald en de Vogezen. Een heerlijk afwisselende reis die we je alleen maar kunnen aanraden!

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Thema hotel in Saarbrücken

Je verkent de beide natuurgebieden vanuit een 4 sterren themahotel in Saarbrücken. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van de oude binnenstad. De 1e dag route leidt je naar de Franse Vogezen. Je zult je verbazen over de rust van deze omgeving en over de kwaliteit van de wegen. Gewoonweg superieur! Het landschap glooit onder je wielen omhoog en omlaag en de bochten zijn heerlijk. Het landschap zelf is waanzinnig mooi. Maar dat kan ook niet anders, want je rijdt door een van de grootste wouden van Europa, dat bovendien door UNESCO als werelderfgoed is aangemerkt.

 

Terug naar huis via de Pfalz, de Moezel en natuurlijk de Eifel

Dit woud (en de UNESCO-bescherming) omvat ook het Pfälzerwald, waar je de volgende dag op weg naar huis doorheen rijdt. Geleidelijk kom je aan bij de Moezel waar weer wat meer hoogte verschillen zijn en niet veel later rijdt je de Eifel in. Dit is genieten op niveau! Voor deze korte reis hebben we een extra mooie terugreis uitgezet, waarbij je afwisselend over Landesstraβen en korte stukjes Bundesstraβen rijdt. Genieten!

 

IMG9897
Boek nu