+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Duitsland - KNMV Openingstoer Westerwald

05 april tot 07 april

vanaf €199

Traditionele Seizoensopener dit jaar in het Westerwald

( 1- persoonskamers volgeboekt )

 

 Dit jaar trappen we het seizoen af in het mooie en bijzondere Westerwald, als een groene long gelegen tussen Keulen en Frankfurt. Prachtige bossen, mooie riviertjes en heldere beekjes en meren maken dit laaggebergte tot een oase van rust.

Het gebied trekt veel wandelaars, maar ook voor de motorrijder is het hier heerlijk.

De routes die we hebben uitgezet laten je kennismaken met de wondermooie natuur en je passeert veel boerendorpjes, die nog rust uitstralen.

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Hotel Zum Weissen Stein

Je wordt in hotel Zum Weissen Stein verwelkomd door de reisbegeleider, die je ook je kamer toewijst. Je motor kun je parkeren op de privé- parkeerplaats van het hotel. Het hotel heeft een tuin met bar. ’s Avonds kun je het gezellige centrum van Kirchen bezoeken, gelegen op een kleine 3 kilometer afstand van het hotel.

Elke ochtend kun je van een uitgebreid ontbijtbuffet genieten en ’s avonds staat er een heerlijk Duits diner voor je klaar.

 

Naast schitterende natuur vind je in de nabije omgeving van het hotel tal van bezienswaardigheden

Vanuit het hotel loopt een mooie wandelroute naar de Otto Turm. Een hoge toren die je een prachtig uitzicht geeft over de vallei van Kirchen.

Ook zijn er een aantal musea in de omgeving zoals het Westerwälder Motorradmuseum in Steinebach of het Cadillac museum in Hachenburg. De stad Koblenz is een aanrader en een bezoek meer dan waard. Op de boulevard van de Altstadt, de prachtige historische binnenstad, heb je een schitterend uitzicht over de Moezel en de Rijn.

Na een gezellig weekend rijd je, via een door ons uitgezette toeristische terugreis, weer naar huis.

 

Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Westerwald-MotoPort-2-15